Figafiga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Misza jużakowaty mam nadzieję, że jest taka druga Mamanabank w Łowiczu, która cię pokocha, wyprowadzi na prostą.... Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 a coś mi się o uszy obiło, że to allegro już nie potrzebne, czy to prawda? Quote
Romka Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 P.Marek powiedział mi dziś,ze jutro Misza idzie do adopcji i to do Łowicza.Będzie pilnował magazynów,będzie chodził luzem.Pan wie,ze pies jest silny i lubi dominować.Nic więcej nie wiem.Dowiemy się niebawem.Boję się tylko,ze Miszka będzie sam i nadal będzie dziczał. Quote
Paula03 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Czyli Miszy nie ma już w schronisku? Mam nadzieję, że będzie miał tam dobrze! A czy on był kastrowany? Quote
mamanabank Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 I jak tam? Czy Misza jest w schronisku? Quote
Romka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 O rany a to niespodzianka!Pewnie Miszka zrobił to samo co z każdym potencjalnym adoptującym,pokazał kto tu rządzi.Dowiem się więcej dlaczego zrezygnowano z adopcji. Quote
Romka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Paula ,w tym wypadku chyba trzeba!Mam prośbę czy możecie jeszcze zrobic ogłoszenia jakimś psiakom,potem będzie nauka?;) Quote
Paula03 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Romciu jasne! Ja chciałabym jeszcze ogłosić Miszę, Stellę! Możecie kogoś jeszcze mi dorzucić, bo na początku roku nie ma za dużo nauki :) Quote
Romka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Paula03 napisał(a):Do kogo kontakt ma być w ogłoszeniach? Przy Miszy to Mamanabank! Quote
Romka Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Paula03 napisał(a):Romciu jasne! Ja chciałabym jeszcze ogłosić Miszę, Stellę! Możecie kogoś jeszcze mi dorzucić, bo na początku roku nie ma za dużo nauki :) A może byc takze Antoś i Hera bo te psiaki miała ogłaszać bahlsa a jak wiecie teraz nie moze!I jeszcze jakieś,te malutkie ,bo szybciej jest na nie chętny! Quote
Paula03 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Romka napisał(a):A może byc takze Antoś i Hera bo te psiaki miała ogłaszać bahlsa a jak wiecie teraz nie moze!I jeszcze jakieś,te malutkie ,bo szybciej jest na nie chętny! Dobra! Z malutkich to mogę Bezę i Nami! Quote
Romka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 O rany!Ekstra!Trzeba dać zbójowi szansę! Quote
kajkoowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 I jeszcze Fuks! Ja chciałam ogłosić Aresa i Amika, ale nie mogę włączyć komputera a na laptopie nie umiem ogłaszać, w dodatku jutro wyłączają mi internet, moja mama podpisuje nową umowę w sobotę. Będę miała dostępn na dogo tylko w szkole, czyli raz na tydzień a w domu wejdę około 20.09 :placz::placz: Quote
Paula03 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kaju mieli wam wtedy wyłączyć nie wyłączyli, więc może i teraz nie wyłączą! ;) Quote
kajkoowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Paula03 napisał(a):Kaju mieli wam wtedy wyłączyć nie wyłączyli, więc może i teraz nie wyłączą! ;) Nie, wtedy było coś tam innego i nie wyłączyli. Nie wiem co, ale na bank wyłączą nam jutro internet. Quote
Romka Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Kaja10014 napisał(a):I jeszcze Fuks! Ja chciałam ogłosić Aresa i Amika, ale nie mogę włączyć komputera a na laptopie nie umiem ogłaszać, w dodatku jutro wyłączają mi internet, moja mama podpisuje nową umowę w sobotę. Będę miała dostępn na dogo tylko w szkole, czyli raz na tydzień a w domu wejdę około 20.09 :placz::placz: Kajka co my zrobimy bez Ciebie?:shake:Dobrze ,ze choć Paula jest!A to się Mamanabank zmartwi!:shake: Quote
mamanabank Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Miszy nie ma już w schronisku, został adoptowany. Czeka nas wizyta poadopcyjna, koniecznie! Kaja wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Dodam tylko,ze przed adopcją został wykastrowany.Schronisko zachowało się SUPER! Quote
Romka Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Zmieniłam tytuł wątku mozna przenosić! Quote
Recommended Posts