Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Marek powiedział mi dziś,ze jutro Misza idzie do adopcji i to do Łowicza.Będzie pilnował magazynów,będzie chodził luzem.Pan wie,ze pies jest silny i lubi dominować.Nic więcej nie wiem.Dowiemy się niebawem.Boję się tylko,ze Miszka będzie sam i nadal będzie dziczał.

Posted

O rany a to niespodzianka!Pewnie Miszka zrobił to samo co z każdym potencjalnym adoptującym,pokazał kto tu rządzi.Dowiem się więcej dlaczego zrezygnowano z adopcji.

Posted

Paula03 napisał(a):
Romciu jasne! Ja chciałabym jeszcze ogłosić Miszę, Stellę! Możecie kogoś jeszcze mi dorzucić, bo na początku roku nie ma za dużo nauki :)

A może byc takze Antoś i Hera bo te psiaki miała ogłaszać bahlsa a jak wiecie teraz nie moze!I jeszcze jakieś,te malutkie ,bo szybciej jest na nie chętny!

Posted

Romka napisał(a):
A może byc takze Antoś i Hera bo te psiaki miała ogłaszać bahlsa a jak wiecie teraz nie moze!I jeszcze jakieś,te malutkie ,bo szybciej jest na nie chętny!

Dobra!
Z malutkich to mogę Bezę i Nami!

Posted

I jeszcze Fuks!

Ja chciałam ogłosić Aresa i Amika, ale nie mogę włączyć komputera a na laptopie nie umiem ogłaszać, w dodatku jutro wyłączają mi internet, moja mama podpisuje nową umowę w sobotę. Będę miała dostępn na dogo tylko w szkole, czyli raz na tydzień a w domu wejdę około 20.09 :placz::placz:

Posted

Paula03 napisał(a):
Kaju mieli wam wtedy wyłączyć nie wyłączyli, więc może i teraz nie wyłączą! ;)

Nie, wtedy było coś tam innego i nie wyłączyli. Nie wiem co, ale na bank wyłączą nam jutro internet.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
I jeszcze Fuks!

Ja chciałam ogłosić Aresa i Amika, ale nie mogę włączyć komputera a na laptopie nie umiem ogłaszać, w dodatku jutro wyłączają mi internet, moja mama podpisuje nową umowę w sobotę. Będę miała dostępn na dogo tylko w szkole, czyli raz na tydzień a w domu wejdę około 20.09 :placz::placz:

Kajka co my zrobimy bez Ciebie?:shake:Dobrze ,ze choć Paula jest!A to się Mamanabank zmartwi!:shake: