Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figafiga napisał(a):
Nie ma różnicy czy pies czy suka. Moją Negrę na wsi mały Gangster atakuje zawsze...i inne psy też, więc nie ma reguły, nie lubi i koniec.

Pomyśłałam,ze powinien byc psim dzentelmenem!Pako też wytargał Miskę za ucho jak była u mnie przed adopcją.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Jak dobrze,że ja się nie zgłosiłam:lol:

Ja Ciebie zgłosiłam :-D jako chętną, myslałam, że się ucieszysz :-D

Figa, bardzo fajne te Twoje napisiki, zawsze nam życie urozmaicasz na wątkach :-)

Posted

Jako ta co zna się na jużakach,bierzesz go na spacer.Ja trzymam drzwi od boksu,żebyście zmieścili się w drzwiach.Co Ty na to?Zgodnie z zaleceniami bedzie nas dwie!

Posted

mamanabank napisał(a):
Dobra, ale z zastrzeżeniem: NIE ZNAM SIĘ NA JUŻAKACH i słabo znam się na psach :-)

Znam się na Mopiku, Belli i Hyźku :-)

Ale skromna!

Posted

Dziewczyny,dzis Misza o mało co nie poszedł do domu,adopcja ze schroniska.Pan wypatrzył Miszę na tablicy w Intermarche i potem znalazł w internecie.A teraz najlepsze...uznał,ze weżmie Miszkę dla dzieci,w wieku 4 lat i 1rok!!!:crazyeye:Kiedy p.Marek zadzwonił ze schroniska ,ze Miszka idzie do adopcji to zaraz wyjaśniłam panu jaki charakter ma Miszka ale pan się uparł.Warunki byłyby bardzo dobre,mieszkałby w domu z ogródkiem,nawet nie w kojcu ale w mieszkaniu. Pan przyjechał po Miszkę samochodem osobowym z dziecmi :crazyeye:i Miszka miał jechać z nimi na tylnym siedzeniu.:crazyeye:Poprosiłam o zastanowienie się bo moze być naprawdę nieszczęście.Kiedy p.Damian wszedł do Miszki i chciał go zaczipować Miszka zaczął być grożny...warczał i zrzucał się...i pan nareszcie zrozumiał,ze Miszka jest psem ,który nie moze byc psiakiem dla dzieci.Dla odmiany pan wziął jedno ze szczeniat Stelli.Masakra ,jak ludzie mogą być tak nieodpowiedzialni!:shake:

Posted

Mieliśmy kolejnego chętnego na Miszę!Tych ludzi przyciaga do Miszy sława psa groznego.Oczywiście chcieli Miszę na łańcuch i do pilnowania podwórka.Boję się,ze Miszka skończy tak właśnie...na łańcuchu.

Posted

[FONT=Arial]JUŻAK to pies jednego pana i jednej rodziny, bezwzględnie oddany swojemu właścicielowi do końca swoich dni. [/FONT][FONT=Arial]Niestety, zdarza się, że człowiek zawodzi swojego przyjaciela psa i skazuje go na tułaczkę i schroniskowe warunki.[/FONT] [FONT=Arial]W takiej sytuacji znalazł się pięcioletni pies MISZA. Poszukuje przyjaciela na dobre i na złe. Został skrzywdzony w dwójnasób, ma zaniedbania socjalizacyjne i dominujący charakter, dlatego poszukiwany jest dom doświadczony w prowadzeniu psów. Misza może być świetnym stróżem i przyjacielem rodziny, jednak wymaga pracy. Z całą pewnością zasługuje na drugą szansę. Jest psem bardzo inteligentnym i szybko się uczy, zbyt wcześnie nauczył się, że człowieka należy się obawiać. Adoptując go możesz mu pomóc poznać świat od nowa. Misza jest zaszczepiony, odrobaczony i zachipowany, przed adopcją zostanie wykastrowany.
[/FONT]

Posted

Dodatkowo proponuję,zeby w ogłoszeniach był kontakt na Mamanabank ,Ty będziesz wiedziała lepiej o co pytać!Zrób mu allegro proszę,sprawdziłam wątek nie ma allegro.Jesteśmy mu to winne.

Posted

Paula03 napisał(a):
Postaram się go ogłosić najszybciej jak się da, dzisiaj niestety nie uda mi się!

Oczywiście Paula,ciężko dzis pracowałaś w schronisku.Allegro to była prośba do Mamanabank!Mamanabank zrób proszę to zwiększa jego szansę na normalny dom.

Posted

ble ble ble, głucha nie jestem, czekaj, czekaj, złapię oddech po dwudniowej wizycie rodziny to zrobię :eviltong:

A tak poważnie, to będzie bardzo trudne znaleźć dla Miszy odpowiedzialny dom, wiecie o tym, prawda?

Posted

mamanabank napisał(a):
ble ble ble, głucha nie jestem, czekaj, czekaj, złapię oddech po dwudniowej wizycie rodziny to zrobię :eviltong:

A tak poważnie, to będzie bardzo trudne znaleźć dla Miszy odpowiedzialny dom, wiecie o tym, prawda?

Musimy chociaż spróbować,wiesz jacy ludzie pytają o niego w schronisku.
A Miszka molestował dziś małą Emi.Bardzo mu się podobała,ale o jej nie.Szczeknęła na niego jak był zbyt obcesowy.