Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
dziś dostałam sms od tej panienki: "Jednak dziękuję bo mój chlopak chciał by yorka niż kundla bo york się nie leni a zwykły kundel tak"

ja myślę że to zależy od charakteru , jeden jest energiczny a drugi leń a jak leń to się leni :):):)
a swoją drogą czy naprawdę yorki nie linieją ? ok , podobno mają włosy a nie sierść ale chyba też trochę wypada :)

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
dziś dostałam sms od tej panienki: "Jednak dziękuję bo mój chlopak chciał by yorka niż kundla bo york się nie leni a zwykły kundel tak"

Moje prawie się nie lenią a są to kundelki pospolite :megagrin:

Posted

Kajtuś własnie pojechał! Przyjechały po niego aż trzy panie i pan, no i mały wnuczek jego pani... Mały się podoba bardzo i bardzo szybko zaczął się bawić i przytulać do swojej pani, z wnuczkiem zaś poszaleli na podłodze. Synowa jest weterynarzem, więc mały będzie miał fachową obsługę. Pani wet. obiecała zdjęcia Kajtka. Pani podpisała fundacyjną umowę adopcyjną. OlaLolu, zmień tytuł. :-)

Posted

halbina napisał(a):
Kajtuś własnie pojechał! Przyjechały po niego aż trzy panie i pan, no i mały wnuczek jego pani... Mały się podoba bardzo i bardzo szybko zaczął się bawić i przytulać do swojej pani, z wnuczkiem zaś poszaleli na podłodze. Synowa jest weterynarzem, więc mały będzie miał fachową obsługę. Pani wet. obiecała zdjęcia Kajtka. Pani podpisała fundacyjną umowę adopcyjną. OlaLolu, zmień tytuł. :-)

...powodzenia maluchu:loveu::multi:

Posted

halbina napisał(a):

Jeszcze w czasie drogi do domu dostałam sms-a, ze Kajtus juz jedzie i jest cudowny :) Bardzo sie cieszę, że mogłam pomóc , to mój pierwszy raz, do tej pory szukałam domów dla kotów :)

Posted

Iweta napisał(a):
Jeszcze w czasie drogi do domu dostałam sms-a, ze Kajtus juz jedzie i jest cudowny :) Bardzo sie cieszę, że mogłam pomóc , to mój pierwszy raz, do tej pory szukałam domów dla kotów :)

Iweto, liczę na jakieś wieści od pani weterynarz, ale i od Ciebie, bywasz u niej i jesteś zarejestrowana na dogo... a może zachęcisz panią, by do nas dołączyła?...

Posted

halbina napisał(a):
Iweto, liczę na jakieś wieści od pani weterynarz, ale i od Ciebie, bywasz u niej i jesteś zarejestrowana na dogo... a może zachęcisz panią, by do nas dołączyła?...

Oczywiscie wiesci będa, to moja ulubiona Pani Doktor :) Jestem zarejestrowana co prawda na dogo ale...musze przyznać, ze nie potrafie tu napisać nawet pw :) ani emotikonki wstawic, więc będę tylko wstawiała usmieszki :)
Kajtek na pewno trafił w dobre ręce co do tego nie mam wątpliwości , a moja pani wet, za moja namową zarejestrowała sie jakis czas temu na miau :) więc kto wie, może na dogo tez juz jest.

Posted

Iweta napisał(a):
Oczywiscie wiesci będa, to moja ulubiona Pani Doktor :) Jestem zarejestrowana co prawda na dogo ale...musze przyznać, ze nie potrafie tu napisać nawet pw :) ani emotikonki wstawic, więc będę tylko wstawiała usmieszki :)
Kajtek na pewno trafił w dobre ręce co do tego nie mam wątpliwości , a moja pani wet, za moja namową zarejestrowała sie jakis czas temu na miau :) więc kto wie, może na dogo tez juz jest.
żeby do kogoś wysłać pv należy: kliknąć w jego nick i znaleźć opcję pt: wyślij prywatną wiadomość ;) a emotikonki pojawiają się w opcji zaawansowana edycja... fajnie wkleja się zdjęcia, bo wystarczy mieć je na serwerze, potem wystarczy już kopiować i wklejać... faktem jest, że dogo co rusz coś zmienia... na początku bardziej skomplikowane było dla mnie Miau... teraz...

Posted

Halbino , masz duże doświadczenie w adopcji szczeniaków. Czy znalazłabyś chwilę , żeby dać mi jakieś wskazówki ? Może mogłabym do Ciebie zadzwonić ? Ja mam szczeniaczka do adopcji i zupełnie nie wiem jak mam rozmawiać. Potrafię przeprowadzać wizyty przedadopcyjne , ale wstępnej weryfikacji telefonicznej nigdy nie robiłam. W dodatku szczeniaczek będzie ogłoszony wyłącznie u weta w lecznicy i w sklepie zoo( ogłoszenie drukowane ) , więc wszelkich informacji dotyczących wizyty i umowy muszę udzielić przez telefon. Jak ja mam to proponować ?
Przepraszam za offa , ale ja tego szczeniaka kocham i okropnie mnie stresuje świadomość , że muszę go oddać obcym ludziom. Właśnie dlatego nie ogłaszam go w necie, żeby mieć możliwość samodzielnie skontrolować potencjalny dom przed i po adopcji.