*Gajowa* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Martin bardzo się zmienił. Cały dzień przebywa poza kojcem z koleżankami, bawi się - nosi patyczki, szmatki, szczątki piłeczek, kopie dołki... wielokrotnie sam prowokuje do zabawy. Po obiedzie zamykam go na półtorej godziny w kojcu , a Martinek już po godzinie się niecierpliwi i podszczekuje żeby go wypuścić. Quote
Aimez_moi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Super chlopaczek sie z Niego robi........:) Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Acha......slicznosciowy jest......:) Quote
*Gajowa* Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Martin stracił dziś jedną z koleżanek, Tosca pojechała do domu... Widać było po psiakach, że tęsknią... zarówno Martin jak i Inari były smutne, szukali koleżanki, nawoływali :placz:. Martinkowi odrasta sierść, wygląda teraz jak duży pluszak. Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 O Boziu....... ale niedlugo na pewno im przejdzie......:):) Quote
*Gajowa* Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Martinek zapoznaje się z nową koleżanką Bertą Nowa koleżanka jest miła ale też trochę denerwująca, skacze na mnie, podgryza i muszę na nią powarkiwać jak się za bardzo spoufala - to jeszcze dzieciak. Quote
Ilka21 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 no własnie widze że chłopak obrasta bo strasznie się martwiłam, że nie porośnie dość przed zimą ale będzie dobrze, ładnieje chłopak a Berta śliczna Quote
AGA35 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 oj martwiła sie ta nasza fryzjerka , martwiła ze martinowi dupka zmarznie w zimę ;-) Quote
*Gajowa* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Martinek zarasta dość szybko nawet ja to widzę, a do zimy jeszcze trochę czasu zostało. Quote
paros Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 *Gajowa* napisał(a):Dziś trzymamy mocno kciuki... Bardzo mocno :lol: Quote
AGA35 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 oj tak tak a długa droga przed martinem ,mamy nadzieję ze już ostania przprowadzka :-) Quote
E.DEREK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Można puścić kciuki, Martinek już w swoim domu :multi: Daleko powędrował chłopak bo aż do Pszczyny. Domek idealny dla tego spokojnego, delikatnego psiaka. Pięcioosobowa rodzina, sami dorośli, bardzo mili i wrażliwi ludzie. Martin ma pełnić rolę domowej przytulanki i towarzysza długich spacerów.Bardzo się cieszę z tego domku dla Martina. Niech wreszcie będzie szczęśliwe to bardzo skrzwdzone psisko. Quote
Ilka21 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ale super wieści, bardzo się cieszę :) Quote
Aimez_moi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 O Boziu.....:):) cudownie.....:) to cudny psiak...mam nadzieje, ze bedzie szczesliwy......:):) Quote
AGA35 Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 martinek napewno mi wybaczy ale zapraszam cioteczki które kibicują naszym wielkopsm na wątek VENUSKI - http://www.dogomania.pl/threads/192353-Pomóżcie-cioteczki-smutek-i-depresja-ją-zabijała!!!-Zero-deklacaji-i-zero-pieniążków Quote
*Gajowa* Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Martin wraz ze swoją rodziną przesyła życzenia . Coraz bardziej puchaty się robię Quote
Recommended Posts