Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AGA35 napisał(a):
Nawiązałam kontak z beam6 trzymajcie ciotki kciuki, może będzie domek stały dla Erniego ! Oczywiście szuakmy jeszcze wyjścia awaryjnego w razie gdyby sie nie udalo :( Tak, ze jeszcze raz prosze o trzymanie kciuków i o jakies wyjście awaryjne.

Trzymam kciuki za domek...

Posted

Na tą chwile jeszcze nie mamy zadnego miejsca, w ktorym mozemy go umiescic. Jutro dopiero "przyszły" pan dostanie zdjęcia Erniego i się okaże czy sprawdzamy domek czy nie. Tak, że do jutra wszystko jest pod znakiem zapytania.

Posted

Pies jest super, przy strzyżeniu ogonem merdał, dał sobie nawet przy polikach i głowie maszynką buczeć plus uszy - rewelacja bardzo cierpliwy, jakbym miała wszystkich klientów tak wyrozumiałych to byłaby bajka. Pies też pierwszy raz mnie widział i przywitał radośnie, jestem nim zauroczona. Co do sierści to neistety nei dało się inaczej, strzyżenie polegało na "zdejmowaniu drugiej skóry" normalnie zadbany pies nei ma tak, właściciela bym utłukła za to. Szczęście w nieszczęściu że nie było tragedii pod futrem bo często przy takim robią sie odparzenia i inne cuda, tu się dopiero zaczynało coś dziać ale skóra już oddycha , kąpiel w delikatnym szamponie wszystko załatwi.

Posted

jutro pomiędzy 17-18 ERNI zostanie przewieziony do hoteliku do GAJOWEJ .psiak wskakuje pod opiekę p.E.DEREK .Psiak uniknie schroniska !!!!!! Bardzo sedrecznie dziękuję w imieniu Erniego .
Byłam dziś z ernim na spacerku , tak bardzo się cieszył , podskakiwał jak szczeniek a uśmiech nie schodził mu z pyska! Jest naprawdę CUDNY I KOCHANY !!!!!!

Posted

w wieściach podwarszwskich ukazał się maleńk artykuł o ernim ze szukaja właściciela .Znalazla sie jakas pani i stwierdziła że pies uciekł jej tydzien temu ( erni byl u weta trzy tygodnie) , ona jest w szpitalu a psem mial się opiekowac syn , i ona chce odzyskać psa .Paluch troche opieszale działa bo mieli wysłac do właściciela zawiadomienie i rozwiązaniu umowy, jak widac nie zrobił tego i jak dalej tak pójdzie to trzeba bedzie erniego najprawdopodobniej oddac tej durnej babie ?

Posted

Mam nadzieje ze Erni zrobi jak mowilam, no i wazne zeby Paluchowi zobaczyli zdjecie, ja daje glowe ze nie bylo zgloszenia o szukaniu psa Na Paluchu, ani w internecie :( a nawet zgloszenia ze pies zaginal co nalezy do obowiazku wlasciciela i ma to napisane w umowie adopcyjnejani.
Kiedy doczekam sie ze taki ktos zostanie pokazowo ukarany.

Posted

niestety nie udało mi się dodzwonić do pani dyrektor :-( Dziś ma pojechać osobiście na paluch ciotka KAGO :-)

dodam tylko że bardzo się myliłam co do zdrowia psychicznego Erniego .Już po tak krótkim pobycie u gajowej stwierdzamy ze pies jest mocno przestraszony , panicznie boi sie innych psów czyli jest " mały" dzikus !