Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melisa sunia hienowata 1863
http://img103.imageshack.us/img103/2699/10218032or.jpg

Sliczna, siegajaca do kolan sunieczka. Jest bardzo towarzyska i kontaktowa. Dodatkowo jest bardzo pojetna- dobrze wiedziala, ze należy usiasc, żeby dostac cos pycha. Ruchliwa- potrafi biegac tak dlugo, jak nie zwroci czyjejs uwagi na sibie:loveu: Bardzo portezebuje domku- warunki schronsikowe jej nei sluza i am lekki kaszel..

To opis z przed miesiaca...
Teraz niestety troszke sie zmienalo. Przede wszytsmkim mala zamkieto w boskie, na sazrym koncuy, z jkims nieciekawym towarzyszem...
NAturalnie, jej to nie sluzy... biedne dziecko

Zapomina tego, czego soe razem nauczylismy, bardziej na spacerach pobchodzi ja to, ze wreszccie moze polatac (oczywoiscie nic w tym nietypowego, ale pracuej sie trudniej ). Odkrylam jej druga (oprocz jedzenia) pasje- PATYKI. Bylaby idealna do psich sport, szczegolnie do flyballa i agility. Jest strasznie szybka i skoczna. Na dodatek lakoma- nie bedzie trudno ja niczego nauczyc.
Nadal jets szalenie intyelignmetna, ale nie ma szans na znalezienie domu- siedzi na samym koncu, poza tym wyglada jak miesznka jakiejs ,,groznej: rasy, wiec zaraz ludzie omijaja ja szerokim lukiem...A to naprawde superpies...

Reszte zdjec zamieszcze je jak tylko dorwe sei do jakiegos portu USB...

Posted

To jest po prostu super pies. Dzis ja troszke wyagnailam, az w pewnym momencie padla na twarz i nie byla w satnie siedlaej ruszyc...

Kolejna wizyta w Boze Cialo...

Kto mi pomoze szukac jej domku...
I czy znalazlby sie kots, kto odwiedzil by Melise podczas wakacjio0- bo ja niestety wyjezdzam na cale 2,5 miesiaca... :placz:

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):

Kolejna wizyta w Boze Cialo...

To super sie składa!!

Kasiu!!!

odczytaj maila!!(prywatnego i tego ze strony!)

jutro ludzie do schroniska przyjada!!chca zobaczyc Melisse!

napisalam ci do nich kontakt!

skontaktuj sie z nimi i umow na konkretna godzine!!!

Trzymajcie kciuki!!!!!!!

Posted

Chrupek napisał(a):
hmm.no wlasnie nie ,
a prosilam Pana o kontakt
obiecał , ale coz

ze mna caly czas sie pani kontaktowo nie ci sami?

Nie moglam byc przy adopcji, ale caly czas kontrolowalam akcje z Bieszczad :)

Melissa miala cieczke, byly wiec pewne problemy, ale na sczescie przekonali Pania Dyrektor ze wysterlizuja sunia :) i Meliska pojechala do domu :)

Posted

Melissa miala cieczke, byly wiec pewne problemy, ale na sczescie przekonali Pania Dyrektor ze wysterlizuja sunia :smile: i Meliska pojechala do domu :smile:

o bosz...to bosko! ze sie udało
ufffffff....wielkie ...ufff......

• 3 weeks later...