schroniskoJozefow Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Melisa sunia hienowata 1863 http://img103.imageshack.us/img103/2699/10218032or.jpg Sliczna, siegajaca do kolan sunieczka. Jest bardzo towarzyska i kontaktowa. Dodatkowo jest bardzo pojetna- dobrze wiedziala, ze należy usiasc, żeby dostac cos pycha. Ruchliwa- potrafi biegac tak dlugo, jak nie zwroci czyjejs uwagi na sibie:loveu: Bardzo portezebuje domku- warunki schronsikowe jej nei sluza i am lekki kaszel.. To opis z przed miesiaca... Teraz niestety troszke sie zmienalo. Przede wszytsmkim mala zamkieto w boskie, na sazrym koncuy, z jkims nieciekawym towarzyszem... NAturalnie, jej to nie sluzy... biedne dziecko Zapomina tego, czego soe razem nauczylismy, bardziej na spacerach pobchodzi ja to, ze wreszccie moze polatac (oczywoiscie nic w tym nietypowego, ale pracuej sie trudniej ). Odkrylam jej druga (oprocz jedzenia) pasje- PATYKI. Bylaby idealna do psich sport, szczegolnie do flyballa i agility. Jest strasznie szybka i skoczna. Na dodatek lakoma- nie bedzie trudno ja niczego nauczyc. Nadal jets szalenie intyelignmetna, ale nie ma szans na znalezienie domu- siedzi na samym koncu, poza tym wyglada jak miesznka jakiejs ,,groznej: rasy, wiec zaraz ludzie omijaja ja szerokim lukiem...A to naprawde superpies... Reszte zdjec zamieszcze je jak tylko dorwe sei do jakiegos portu USB... Quote
schroniskoJozefow Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 u Melisy cisza..................... szukaj domku maluszku!! Quote
akucha Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Czemu u Melisy taaka cisza??? To taka ładna sunia, cioteczki - spójrzcie na nią łaskawym oczkiem ;) Quote
schroniskoJozefow Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 no wlasnie.... nikt z takim zapalem nie przekracza jezdni, wbiega do lasu i gania za patykami. pomozmy, zanim ten entuzjazm i optymizm zgasnie.... Quote
schroniskoJozefow Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 do gory suczo :eviltong: ci ludzie sa nie normalni, nie chca takiej fajnej pdsinki??:crazyeye: :eviltong: Quote
muro Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 oj jejku, 14-sta strona????no tak nie moze byc, taka oryginalna sunka z niej Quote
schroniskoJozefow Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Bylam wczoraj u Laleczki. Baaardzo sie ucieszyla, teraz jak tylko mnie widzi, to jej zse szczescia odbija... Poczciwa psinka... Znajdzie sie dla niej jakis domek?? Czy ktos moglby ja dac na Allegro?? plisssss Quote
schroniskoJozefow Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 up up up chce, by mnie ktos pokoHAU! Quote
schroniskoJozefow Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 skacz malutkas do gory, tak, jak skaczesz po patyczki :multi: Quote
schroniskoJozefow Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 niestrudzenie: MALA DO GORY!!!!!!!!!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Czy Allegro bylo by mozliwe?? Prosze, szanse maleja, a ja jestem w Warszawie jeszcze tylko tydzien.... moje namiary: 601 415 720 carpe_diem001@op.pl a banerek chociaz?? Quote
schroniskoJozefow Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 chlippppppppppppppp........ kiedy mala znajdzie domek?? jutro ja odwiedze Quote
schroniskoJozefow Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 To jest po prostu super pies. Dzis ja troszke wyagnailam, az w pewnym momencie padla na twarz i nie byla w satnie siedlaej ruszyc... Kolejna wizyta w Boze Cialo... Kto mi pomoze szukac jej domku... I czy znalazlby sie kots, kto odwiedzil by Melise podczas wakacjio0- bo ja niestety wyjezdzam na cale 2,5 miesiaca... :placz: Quote
akucha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Podnoszę sunie, tyle tylko mogę zrobić :placz: Quote
Kasiek Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 schroniskoJozefow napisał(a): Kolejna wizyta w Boze Cialo... To super sie składa!! Kasiu!!! odczytaj maila!!(prywatnego i tego ze strony!) jutro ludzie do schroniska przyjada!!chca zobaczyc Melisse! napisalam ci do nich kontakt! skontaktuj sie z nimi i umow na konkretna godzine!!! Trzymajcie kciuki!!!!!!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Kurde!!! Dopiero dzis odczytalam mejla, mama nadzieje, ze juz nie jest z apozno... Zaraz dzwonie... Quote
Irkowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 no i jak udało się? wiem ze temu Panu bardzo zalezalo - dzwonil tez do mnie.... daj koniecznie znac!!! ;) Quote
akucha Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Co u Hienki???? Mam nadzieję, że dom nie uciekł... Quote
Kasiek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 NI ebylo mnie tydzien w domu i nikt wamnic nowego nie przekazal???:( Melissa jest w domu!!!!!!!!!!Adoptowana!!!! :)) Quote
Irkowa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 nikt wamnic nowego nie przekazal???:-( hmm.no wlasnie nie , a prosilam Pana o kontakt obiecał , ale coz Quote
Kasiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Chrupek napisał(a):hmm.no wlasnie nie , a prosilam Pana o kontakt obiecał , ale coz ze mna caly czas sie pani kontaktowo nie ci sami? Nie moglam byc przy adopcji, ale caly czas kontrolowalam akcje z Bieszczad :) Melissa miala cieczke, byly wiec pewne problemy, ale na sczescie przekonali Pania Dyrektor ze wysterlizuja sunia :) i Meliska pojechala do domu :) Quote
Irkowa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Melissa miala cieczke, byly wiec pewne problemy, ale na sczescie przekonali Pania Dyrektor ze wysterlizuja sunia :smile: i Meliska pojechala do domu :smile: o bosz...to bosko! ze sie udało ufffffff....wielkie ...ufff...... Quote
Recommended Posts