Matagi Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Sędzia: Olga Dolejsova -Czechy Kto zamierza zaszczycic swoja obecnością Białystok?:razz: Zapowiada sie baaardzooo ciekawie ....pani sędzia "czuje" rasę i naprawde jest osoba bardzo kompetentną w japończykach.Bardzo dawno sędziowała akity w Polsce i mysle ,że warto jej pokazać co mamy w kraju.Goście zagramaniczni będą,ale nie zza południowej granicy;) Quote
Matagi Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Nooo noooo:razz: -całe 15 sztuk zgłoszonych:roll: Quote
Matagi Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 854 Akita czerwona pies szczeniąt HISAO GO Akogareno FCI Mikuła Marzena Bydgoszcz, Polska AKOGARENO go Hanawa Kisaragi MAI go Sugisawa Kensha 855 Akita czerwona pies młodzieży ETSUO GO FROM HACHIMANTAI Jakovleva Anzelika, Riga, Łotwa Mikunihomare go kagano Yaoya Aihime go Seaside Nakagawa 856 Akita czerwona pies młodzieży YORIHIKO Roal Raczyński Jakub, Olsztyn, Polska B'Mitsukuni Go De'La Valle Des Dragons Sacres DAICHI OMONO GAWA 857 Akita czerwono-biała pies pośrednia IZUMI GAI OMIKUDZI Shlykov Oleg, Baranovichi, Białoruś KENSHIN GO KOUYAZAN MIYAUCHISOU V'KUMI DES DRAGONS DU SOLEIT ROUGE 858 Akita czerwona pies pośrednia MEIJIN Duma Samuraja Mikuła Marzena, Bydgoszcz, Polska NIKOBAYASHI Roal DAMARU Dolina Wiązów 859 Akita czerwona pies otwarta AIKUCHI GO Sensakura Brzozowska Beata, Warszawa, Polska Fukuro Yamamoto Koichikara Shun'You Kensha 860 Akita czerwona pies otwarta ATARI-GO TSUGI Namitori Szczepańska Adriana, Warszawa, Polska B'Mitsukuni Go De La Vallee Des Dragons Sacres Nami-Go Matagiinu 861 Akita czerwona pies otwarta YOSHITSUNE MATAGIINU PL Lewicki Mirosław, Białystok, Polska BOS Kumade AKIRA Furia 862 Akita czerwona suka młodzieży BI Moccaking FCI Mikuła Marzena, Bydgoszcz, Polska B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres BU Yamamoto 863 Akita czerwona suka młodzieży SAKURA GO OKAMASA KENSHA Shlykov Oleg, Baranovichi, Białoruś JUGEN GO OKAMASA KENSHA SHUNKOUME GO OKAMASA KENSHA 864 Akita czerwona suka młodzieży YULE ROAL Skrodele Laila, Ulbroka, Łotwa B'MITSUKUNI GO de la Vallee des Dragons Sacres DAICHI Omono Gawa 865 Akita czerwona suka pośrednia MIWAKU Duma Samuraja Mikuła Marzena, Bydgoszcz, Polska NIKOBAYASHI Roal DAMARU Dolina Wiązów 866 Akita czerwona suka otwarta AKASHIA GO Sensakura Kaczmarek Hanna, Siekierki Wielkie, Polska FUKURO Yamamoto KOICHIKARA SHUN' YOU KENSHA 867 Akita czerwona z białymi znaczeniami suka otwarta AKITA U IZIS GACHI Dębkowski Tomasz, Suwałki, Polska RYUU-GO SHUN'YOU KENSHA AKITA U IZIS TAKA 868 Akita czerwona z białymi znaczeniami suka otwarta Akita u Izis GINA Knaś-Uberna Małgorzata, Adamowizna, Polska Ryuu-Go Shun'You Kensha Akita u Izis Taka Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [FONT=Comic Sans MS]ładna staweczka, powodzenia ! :razz:[/FONT] Quote
INU Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Agappe napisał(a):na rosyjskich forach cisza :/ Ja wiem tylko, że Akita u Izis GACHI prawdopodobnie CWC, ale to nic pewnego Quote
Agappe Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ah wczytałam się w rosyjskie forum.. i jednak jakas informacja już dotarła, chociaż nie do tematów wystawowych ETSUO GO FROM HACHIMANTAI - Zw.Mł., BOB przy aplausie publiczności :evil_lol: tym samym chłopak ukończył Mł.Ch.Pl. Quote
INU Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Agappe napisał(a):ETSUO GO FROM HACHIMANTAI - Zw.Mł., BOB przy aplausie publiczności :evil_lol: Nic dziwnego, piękne to psisko jest :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 INU napisał(a):Nic dziwnego, piękne to psisko jest :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Ba! Piękny to mało powiedziane :razz: Miałam przyjemność widzieć go na żywo :lol:[/FONT] Quote
INU Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Ba! Piękny to mało powiedziane :razz: Miałam przyjemność widzieć go na żywo :lol:[/FONT] Wiem, wiem, i bardzo Ci tego zazdroszczę... Ale kto wie, może kiedyś zawita i w moje strony :razz: Quote
Matagi Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 INU napisał(a):Ma ktoś jakieś wyniki? Matagi? :razz: Wyniki znam ....:roll:niekoniecznie:oops: Jak "szły" akity to polerowałam swoje shiby,patrzyłam z daleka.Oczywiście kibicowałam Etsuo /na dzień dobry powiedziałam jego właścicielom,że licze na jego Bob-a/,to piekny pies,z bardzo fajnym charakterem.Mały Akagoreno wo-duży chłopak z niego rosnie.Etsuo wygrał z Yorihiko-bardzo fajny chłopak ,nie lubi facetów,kocha i bawi sie tylko z paniami:evil_lol:,też kawał psa z niego rosnie.Izumi ...chyba nie obecny:roll:,Meijin nie wiem co dostał/któreś z rodzeństwa dostało dyskwalifikację chyba:roll:,ale za co :shake:/.W otwartej CWC i I lokata dla Tsugi,drugi Aikuchi ,trzeci z bdb Yoshitsune /wieśniak totalny z niego,ani stać ,ani biegać z handlerka nie życzył sobie/.Córcia Kony łysa,nie wiem co dostała,a japońskiej suczki chyba:roll: nie było,zwycięstwo mlodzieży dostała suczka Yule Roal-śliczna i miła ,w łotewskich rękach,dziewczynka.Suczki w otwartej :I chyba Gina/głowy nie dam:shake:/,druga Akashia,trzecia Gachi /może byc na odwrót/.Kasia ma zdjęcie wyników z tablicy,Beata /siostra Kasi oczywiście/ fociła ,ale co wyszło to ja nie znaju....:roll:. I znowu goście górą;) i dlaczego mnie to nie dziwi...:diabloti: Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Znajcie moje dobre serce :p Lilka zmień numerację w swoim poście bo nie zgadza się z tą z katalogu - kolejność się zgadza. Pzdr Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Matagi napisał(a):Kasia ma zdjęcie wyników z tablicy,Beata /siostra Kasi oczywiście/ fociła ,ale co wyszło to ja nie znaju....:roll:. Zdjęć japońców nie będzie - to tak uprzedzam na zaś. Muszą Wam wystarczyć wyniki. Pzdr Quote
Alias Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Postaram się pisać w języku polskim z Google tłumacz pomoc:) Dzięki za gościnę wystawy! Byłem z polską dziewczyną Yule Roal z Riga, którzy po raz pierwszy jego JCAC Polska. Quote
Agappe Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Alias napisał(a):Postaram się pisać w języku polskim z Google tłumacz pomoc:) Dzięki za gościnę wystawy! Byłem z polską dziewczyną Yule Roal z Riga, którzy po raz pierwszy jego JCAC Polska. Congrats!! ;) Alias est u was kakije to snimki s wystawki? <aaa jak ja nie lubie pisać po rosyjsku bez cyrylicy.. to jest jak zgaduj zgadula jaką literkę użyć zamist jakiej :roll:> Quote
Alias Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Agappe, dziękuję! Dobre zdjęcia z serialu i nie. Istnieje kilka bardzo przeciętny:) Hisao Yorihiko & Yule Etsuo Quote
Matagi Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Alias:lol: ciesze sie bardzo,że jesteś na Dogomanii! Super fotorelacja-dzięki:multi::lol: Raz jeszcze GRATULACJE!!!:loveu::lol::multi:-jeszcze przed wystawą mówiłam,że Wasza dziewczynka jest śliczna i cos wywalczy;).Ja to jestem ta,co była z czarnym i czerwona shibą -masz może zdjęcia shiba? Mam tez nadzieję,że będziesz odwiedzał dogomanię i popiszesz troche o akita na Łotwie:lol:. Quote
Alias Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Matagi, dzięki za miłe przyjęcie na forum i gratulujemy! Pamiętam swoje psy, ale nie mam zdjęcia w Shibam. 'Ll Pamiętaj, że jesteś zainteresowany łotewskim Akita.:) Quote
Agappe Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Alias, spasiba bolshoje za fotorasskaz :)) Quote
Matagi Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Alias napisał(a):Matagi, dzięki za miłe przyjęcie na forum i gratulujemy! Pamiętam swoje psy, ale nie mam zdjęcia w Shibam. 'Ll Pamiętaj, że jesteś zainteresowany łotewskim Akita.:) Dziękuje za gratulacje,a akitom łotewskim bede kibicowała-obiecuję!:lol: Quote
Recommended Posts