Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sędzia: Olga Dolejsova -Czechy

Kto zamierza zaszczycic swoja obecnością Białystok?:razz:
Zapowiada sie baaardzooo ciekawie ....pani sędzia "czuje" rasę i naprawde jest osoba bardzo kompetentną w japończykach.Bardzo dawno sędziowała akity w Polsce i mysle ,że warto jej pokazać co mamy w kraju.Goście zagramaniczni będą,ale nie zza południowej granicy;)

• 3 weeks later...
Posted

854 Akita czerwona pies szczeniąt HISAO GO Akogareno FCI Mikuła Marzena Bydgoszcz, Polska AKOGARENO go
Hanawa Kisaragi MAI go Sugisawa Kensha
855 Akita czerwona pies młodzieży ETSUO GO FROM HACHIMANTAI Jakovleva Anzelika, Riga, Łotwa Mikunihomare
go kagano Yaoya Aihime go Seaside Nakagawa
856 Akita czerwona pies młodzieży YORIHIKO Roal Raczyński Jakub, Olsztyn, Polska B'Mitsukuni Go De'La
Valle Des Dragons Sacres DAICHI OMONO GAWA
857 Akita czerwono-biała pies pośrednia IZUMI GAI OMIKUDZI Shlykov Oleg, Baranovichi, Białoruś KENSHIN GO
KOUYAZAN MIYAUCHISOU V'KUMI DES DRAGONS DU SOLEIT ROUGE
858 Akita czerwona pies pośrednia MEIJIN Duma Samuraja Mikuła Marzena, Bydgoszcz, Polska NIKOBAYASHI Roal
DAMARU Dolina Wiązów
859 Akita czerwona pies otwarta AIKUCHI GO Sensakura Brzozowska Beata, Warszawa, Polska Fukuro Yamamoto
Koichikara Shun'You Kensha
860 Akita czerwona pies otwarta ATARI-GO TSUGI Namitori Szczepańska Adriana, Warszawa, Polska B'Mitsukuni
Go De La Vallee Des Dragons Sacres Nami-Go Matagiinu
861 Akita czerwona pies otwarta YOSHITSUNE MATAGIINU PL Lewicki Mirosław, Białystok, Polska BOS Kumade
AKIRA Furia
862 Akita czerwona suka młodzieży BI Moccaking FCI Mikuła Marzena, Bydgoszcz, Polska B'MITSUKUNI GO de la
Vallee des Dragons Sacres BU Yamamoto
863 Akita czerwona suka młodzieży SAKURA GO OKAMASA KENSHA Shlykov Oleg, Baranovichi, Białoruś JUGEN GO
OKAMASA KENSHA SHUNKOUME GO OKAMASA KENSHA
864 Akita czerwona suka młodzieży YULE ROAL Skrodele Laila, Ulbroka, Łotwa B'MITSUKUNI GO de la Vallee
des Dragons Sacres DAICHI Omono Gawa
865 Akita czerwona suka pośrednia MIWAKU Duma Samuraja Mikuła Marzena, Bydgoszcz, Polska NIKOBAYASHI Roal
DAMARU Dolina Wiązów
866 Akita czerwona suka otwarta AKASHIA GO Sensakura Kaczmarek Hanna, Siekierki Wielkie, Polska FUKURO
Yamamoto KOICHIKARA SHUN' YOU KENSHA
867 Akita czerwona z białymi znaczeniami suka otwarta AKITA U IZIS GACHI Dębkowski Tomasz, Suwałki,
Polska RYUU-GO SHUN'YOU KENSHA AKITA U IZIS TAKA
868 Akita czerwona z białymi znaczeniami suka otwarta Akita u Izis GINA Knaś-Uberna Małgorzata,
Adamowizna, Polska Ryuu-Go Shun'You Kensha Akita u Izis Taka

Posted

ah wczytałam się w rosyjskie forum.. i jednak jakas informacja już dotarła, chociaż nie do tematów wystawowych

ETSUO GO FROM HACHIMANTAI - Zw.Mł., BOB
przy aplausie publiczności :evil_lol:

tym samym chłopak ukończył Mł.Ch.Pl.

Posted

Agappe napisał(a):
ETSUO GO FROM HACHIMANTAI - Zw.Mł., BOB
przy aplausie publiczności :evil_lol:

Nic dziwnego, piękne to psisko jest :loveu:

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Ba! Piękny to mało powiedziane :razz: Miałam przyjemność widzieć go na żywo :lol:[/FONT]

Wiem, wiem, i bardzo Ci tego zazdroszczę... Ale kto wie, może kiedyś zawita i w moje strony :razz:

Posted

INU napisał(a):
Ma ktoś jakieś wyniki? Matagi? :razz:

Wyniki znam ....:roll:niekoniecznie:oops: Jak "szły" akity to polerowałam swoje shiby,patrzyłam z daleka.Oczywiście kibicowałam Etsuo /na dzień dobry powiedziałam jego właścicielom,że licze na jego Bob-a/,to piekny pies,z bardzo fajnym charakterem.Mały Akagoreno wo-duży chłopak z niego rosnie.Etsuo wygrał z Yorihiko-bardzo fajny chłopak ,nie lubi facetów,kocha i bawi sie tylko z paniami:evil_lol:,też kawał psa z niego rosnie.Izumi ...chyba nie obecny:roll:,Meijin nie wiem co dostał/któreś z rodzeństwa dostało dyskwalifikację chyba:roll:,ale za co :shake:/.W otwartej CWC i I lokata dla Tsugi,drugi Aikuchi ,trzeci z bdb Yoshitsune /wieśniak totalny z niego,ani stać ,ani biegać z handlerka nie życzył sobie/.Córcia Kony łysa,nie wiem co dostała,a japońskiej suczki chyba:roll: nie było,zwycięstwo mlodzieży dostała suczka Yule Roal-śliczna i miła ,w łotewskich rękach,dziewczynka.Suczki w otwartej :I chyba Gina/głowy nie dam:shake:/,druga Akashia,trzecia Gachi /może byc na odwrót/.Kasia ma zdjęcie wyników z tablicy,Beata /siostra Kasi oczywiście/ fociła ,ale co wyszło to ja nie znaju....:roll:.
I znowu goście górą;) i dlaczego mnie to nie dziwi...:diabloti:

Posted

Matagi napisał(a):
Kasia ma zdjęcie wyników z tablicy,Beata /siostra Kasi oczywiście/ fociła ,ale co wyszło to ja nie znaju....:roll:.

Zdjęć japońców nie będzie - to tak uprzedzam na zaś. Muszą Wam wystarczyć wyniki.
Pzdr

Posted

Postaram się pisać w języku polskim z Google tłumacz pomoc:) Dzięki za gościnę wystawy! Byłem z polską dziewczyną Yule Roal z Riga, którzy po raz pierwszy jego JCAC Polska.

Posted

Alias napisał(a):
Postaram się pisać w języku polskim z Google tłumacz pomoc:) Dzięki za gościnę wystawy! Byłem z polską dziewczyną Yule Roal z Riga, którzy po raz pierwszy jego JCAC Polska.

Congrats!! ;)

Alias est u was kakije to snimki s wystawki?

<aaa jak ja nie lubie pisać po rosyjsku bez cyrylicy.. to jest jak zgaduj zgadula jaką literkę użyć zamist jakiej :roll:>

Posted

Alias:lol: ciesze sie bardzo,że jesteś na Dogomanii! Super fotorelacja-dzięki:multi::lol:

Raz jeszcze GRATULACJE!!!:loveu::lol::multi:-jeszcze przed wystawą mówiłam,że Wasza dziewczynka jest śliczna i cos wywalczy;).Ja to jestem ta,co była z czarnym i czerwona shibą -masz może zdjęcia shiba?
Mam tez nadzieję,że będziesz odwiedzał dogomanię i popiszesz troche o akita na Łotwie:lol:.

Posted

Matagi, dzięki za miłe przyjęcie na forum i gratulujemy! Pamiętam swoje psy, ale nie mam zdjęcia w Shibam.
'Ll Pamiętaj, że jesteś zainteresowany łotewskim Akita.:)

Posted

Alias napisał(a):
Matagi, dzięki za miłe przyjęcie na forum i gratulujemy! Pamiętam swoje psy, ale nie mam zdjęcia w Shibam.
'Ll Pamiętaj, że jesteś zainteresowany łotewskim Akita.:)

Dziękuje za gratulacje,a akitom łotewskim bede kibicowała-obiecuję!:lol: