serwis@double.pl Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 szukam dobrej placówki w katowicach do szkolenia mojego psa. co możecie mi polecić? Quote
agbar Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 ja chodzę do Marka Fryca na Muchowcu i jestem zadowolona. Szkoleniowiec ma czas na podejscie do kazdego psa i pokazanie przewodnikowi jakie ewentualnie błedy popełnia - chwali oczywiscie też:).zajęcia sa w weekendy i w tygodniu po 2razy. trwaja róznie godzine ,połtorej.atmosfera jest ok. mozna liczyć na porady dotyczace psiaków. mi np. pomagaja opanowac mojego agresora i bardzo powoli ale efekty są:) za szkolenie płaciłam 350 zł. Quote
serwis@double.pl Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Dzięki Za Odpowiedz. Też Słyszałam że Oni Są Ok. Ale Nie Bardzo Mi Pasuje Chodzenie W Weekendy. Wolałabym W Tygodniu. Może Ktoś Jeszcze Coś Poleci Quote
Agnisia =) Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A może znacie jakiś szkoleniowców niedaleko od Bielska lub Żywca? Quote
annatom Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a może ktoś wie, czy w okolicach rawy mazowieckiej, tomaszowa mazowieckiego lub skierniewic jest jakaś psia szkoła? ania Quote
nathaniel Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 znalazlam w internecie tylko Gizdra Krzysztof Tresura Psów Skierniewice ul. Nowobielańska 1, tel. 0502531715 Quote
annatom Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 super, bardzo dziękuję, bo zamierzam przyjąć psa ze schroniska, a mam mało doświadczenia. pozdrawiam anna:lol: Quote
agbar Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 serwis@double.pl napisał(a):Dzięki Za Odpowiedz. Też Słyszałam że Oni Są Ok. Ale Nie Bardzo Mi Pasuje Chodzenie W Weekendy. Wolałabym W Tygodniu. Może Ktoś Jeszcze Coś Poleci tak jak pisałam zajęcia sa tez w tygodniu . ja akurat chodze w poniedziałki i piatki ale sa tez w inne dni. zalezy jak grupa ustali:) Quote
noblistka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Polecam szkołę dla psów PASTEL.Prowadza oni kursy w Zabrzu i Katowicach. Tel. do właścicielki 605595716 Quote
nathaniel Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 JaNoblista możesz coś bliżej o tym szkoleniu powiedzieć ? Quote
noblistka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Jasne.Szefową jest Alicja Wójcik naprawdę fajna kobieta,która zna się na szkoleniu i traktuje to bardzo poważnie.Zawsze skora do pomocy zarówno w czasie kursu jak i po nim.Szkolenie jest pozytywne czyli oparte na klikerze.Po tym kursie pieski naprawde wychodzą ułożone i chętne do dalszej pracy z przewodnikiem.Ja właśnie szkoliłam u niej swojego psiaka i jestem bardzo zadowolona.Alicja stara się utrzymywać kontakt ze wszystkimi absolwentami i zarówno ich jak i kursantów zaprasza na spacerki,gdzie psiaki mają nielada frajdę :) Najlepiej do niej zadzwonić i ona sie z tobą spotka i wszystko wyjaśni.Jak byś miała jeszcze jakieś pytanie to chętnie odpowiem,ale tak jak pisałam najlepiej zadzwonić. :) Quote
agbar Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 noblistka napisał(a):Polecam szkołę dla psów PASTEL.Prowadza oni kursy w Zabrzu i Katowicach. Tel. do właścicielki 605595716 a gdzie w Katowicach odbywaja sie zajecia? Quote
noblistka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Oj niestety nie wiem.Najlepiej zadzwonić do właścicielki i ona wszystko powie. Quote
Recommended Posts