Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja chodzę do Marka Fryca na Muchowcu i jestem zadowolona. Szkoleniowiec ma czas na podejscie do kazdego psa i pokazanie przewodnikowi jakie ewentualnie błedy popełnia - chwali oczywiscie też:).zajęcia sa w weekendy i w tygodniu po 2razy. trwaja róznie godzine ,połtorej.atmosfera jest ok. mozna liczyć na porady dotyczace psiaków. mi np. pomagaja opanowac mojego agresora i bardzo powoli ale efekty są:)
za szkolenie płaciłam 350 zł.

Posted

serwis@double.pl napisał(a):
Dzięki Za Odpowiedz. Też Słyszałam że Oni Są Ok. Ale Nie Bardzo Mi Pasuje Chodzenie W Weekendy. Wolałabym W Tygodniu. Może Ktoś Jeszcze Coś Poleci

tak jak pisałam zajęcia sa tez w tygodniu . ja akurat chodze w poniedziałki i piatki ale sa tez w inne dni. zalezy jak grupa ustali:)

• 4 weeks later...
Posted

Jasne.Szefową jest Alicja Wójcik naprawdę fajna kobieta,która zna się na szkoleniu i traktuje to bardzo poważnie.Zawsze skora do pomocy zarówno w czasie kursu jak i po nim.Szkolenie jest pozytywne czyli oparte na klikerze.Po tym kursie pieski naprawde wychodzą ułożone i chętne do dalszej pracy z przewodnikiem.Ja właśnie szkoliłam u niej swojego psiaka i jestem bardzo zadowolona.Alicja stara się utrzymywać kontakt ze wszystkimi absolwentami i zarówno ich jak i kursantów zaprasza na spacerki,gdzie psiaki mają nielada frajdę :) Najlepiej do niej zadzwonić i ona sie z tobą spotka i wszystko wyjaśni.Jak byś miała jeszcze jakieś pytanie to chętnie odpowiem,ale tak jak pisałam najlepiej zadzwonić. :)

Posted

noblistka napisał(a):
Polecam szkołę dla psów PASTEL.Prowadza oni kursy w Zabrzu i Katowicach. Tel. do właścicielki 605595716

a gdzie w Katowicach odbywaja sie zajecia?