Riannei&Garshii Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Nie ma podforum z specjalną galerią dla mudich no to co... Pozwolą państwo że przedstawię, cudo najpiękniejsze, moje maleństwo i wredną kąsaczkę... Kiralytanyai Garshii! vel. Garshu, Gaśś, Gasz, Gaszka, Garnek, Garsonka, Gaśnica i otymałamendoniejedzdywanu Pochodzi z hodowli Királytanyai, z Węgier, a dokładniej z Sirok. Jej rodzice to Királytanyai Monda, ojciec i Tégláshegyi Fátyol, matka. Jest oczywiście rodowodową mudikówną. Ot, mudik jak mudik, idealne czarne szczęście z postępującym adhd. Przejdźmy do zdjęć ^^ Pierwszy dzień i próby pożarcia mej ręki... ...Jeszcze czego x] album "Dzień dobry dużej damie!" Czyli mały meeting. A duża dama była na łańcuchu dla bezpieczeństwa. Durnowate miny i próby stania w statyce xD' Rozplask n.n' Kocham te łapki <3' Przed kąpielą ^^ W trakcie. Nurkowałam z nią ;D Po kąpieli n.n (te nogi w tle to znajomej xD) Szczęśliwy mudik xD Z języczkiem <3 This mudi will eat your head xD Garshii chyba chciała zmienić maść za pomocą... pierza z poduszki oO' Ząbkowice. I jedne zdjęcie ktore udało mi się jej zrobić, bo zbyt ją interesowały gołębie, by usiedzieć spokojnie Oo Jęzorkowe mokradło.' Zielono nam ^^ Poznajemy frisbee. Garshu co prawda nie mogła złapać danego obiektu w powietrzu, aczkolwiek się starała. No, i raz w powietrzu zarobiła łbem o frisbee. A to już coś... I targała je w pysku. xD' Nocne zdjęcie oO' Gasz od zawsze lubiła być brudna n.n Frisbee. Mudi w lesie o.o Urodzaj :lol: Panna w haszczach Krajobraz. Pam, pam, pam... To ten, my też was witamy łaskawie xD Quote
AlaRottweiler Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Cudna laleczka A rozplask najlepszy Quote
Riannei&Garshii Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Oooo, jaki to stary temat! Trzebaby zrobić nowy, ale coś nam się nie śpieszy. ;) Quote
katik Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Po co zakładać nowy temat, tutaj lepiej wstaw nowe fotki :) Quote
Recommended Posts