NightQueen Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Super :multi::multi: A jak Daktyl zareagował? pisałaś że na początku był zdezorientowany, a później? poznał pana, cieszył się? Quote
Bartiśkowa_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Świetne wieści :multi: Mam nadzieję że teraz już będzie pilnował Dakusia jak oka w głowie:loveu: Czekamy na relację spacerkową :evil_lol: Quote
Avaloth Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 i jak tam ? już po spacerku ? :) albo miałaś jakiś kontakt z właścicielem ? jak nasz wariat ? ^^ Quote
rita60 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Iś & Chester napisał(a):i jak tam ? już po spacerku ? :) albo miałaś jakiś kontakt z właścicielem ? jak nasz wariat ? ^^ Co ty tak bezposrednio:evil_lol:;) Pewnie cioteczka ciagle spaceruje:eviltong: Quote
Borówka16 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Iś & Chester napisał(a):i jak tam ? już po spacerku ? :) albo miałaś jakiś kontakt z właścicielem ? jak nasz wariat ? ^^ Pytam o to samo :diabloti: rita60 napisał(a):Co ty tak bezposrednio:evil_lol:;) Pewnie cioteczka ciagle spaceruje:eviltong: Bo Iza ciekawska jest tak jak ja :evil_lol: Quote
dog193 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ale ona się nie nazywa Iza :D Też czekam na jakieś wieści, co u Daktylka. Na wystawie w Krk był taki foksiak, który mi go strasznie przypominał. Quote
Avaloth Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 ta, Ewcia mi go aż obfocić kazała :D ale stwierdziła ze i tak Daktyl jest najlepszy. zakochała się dziewczyna po prostu :D no co, ja o psa pytam, w przeciwieństwie do niektórych :P ciekawa jestem co u patyczka naszego ;) a ja jestem Dominika vel Iśka/ Iś :D Quote
Borówka16 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Iś & Chester napisał(a):ta, Ewcia mi go aż obfocić kazała :D ale stwierdziła ze i tak Daktyl jest najlepszy. zakochała się dziewczyna po prostu :D no co, ja o psa pytam, w przeciwieństwie do niektórych :P ciekawa jestem co u patyczka naszego ;) a ja jestem Dominika vel Iśka/ Iś :D Aham :D A ja myślałam ,że Iza :evil_lol: Quote
Avaloth Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ulv był ten spacerek czy nie ? masz jakieś wiadomości od Dakiego ? a wątek chyba można przenieść :) Quote
Korenia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Zmień tytuł wątku, bo Daktyl dalej wisi w zgubionych :P Quote
Korenia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [B]Ciotki głosujcie proszę na Ulvhedinn :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226833-KrakVet-wybierzmy-razem-kandydata-na-maj!-)[/URL][/B] Quote
Recommended Posts