Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję.
Wykryto jeszcze dwie pseudohodowle tego faceta, gdzieś w okolicy Łodzi Kaliskiej i jedną również w pobliżu Kalisza. Tutaj niecałe 100 psów, w drugiej też koło 100, w trzeciej 200-250...
Niezasłużone piekło Bogu ducha winnych zwierząt.

Posted

emilka1415 napisał(a):
Figu, a jesteś w spanie dać dary :) ?
klatki do transportu też się przydadzą ;)
poszukam transportu ... mój wyjek jeździ w trasy po całejc Polsce i dziadek też, ale nie wiem, czy pomogą ... trudna sprawa.

mam kilka obroży, smyczy, wielki kaganiec (dużo za duży na bernardyna - przyda się?). Czekam też na trochę szmat różnych od koleżanki, więc będę dzielić. Nie obiecuję za dużo, bo pierwsza w kolejce była Pszczyna, ale coś na pewno przyniosę na miejsce zbiórki.
A klatki są duże, mogą być awaryjnie jako bytowe(nie wiem jak to nazwać?)

Posted

muu napisał(a):
Zapisuję.
Wykryto jeszcze dwie pseudohodowle tego faceta, gdzieś w okolicy Łodzi Kaliskiej i jedną również w pobliżu Kalisza. Tutaj niecałe 100 psów, w drugiej też koło 100, w trzeciej 200-250...
Niezasłużone piekło Bogu ducha winnych zwierząt.

Ja się nie znam, ale to nie podpada czasem pod jakiś paragraf?

Posted

przepraszam, że na tym wątku, ale oprócz bazarku na rzecz pseudo w Kaliszu, zbieramy dary na operację bokserka Zeusa :loveu::loveu:
chętni na dary na bazarki proszeni są o PW :razz:

Posted

Malwi nie moge wysłac do Ciebie PW nie mam pojęcie dlaczego ja powtierdzam jedną sunie labka możemy wziąść na tymczas mieszkany w łodzi mamy już jedną bide adopcyjną która jest z nami 3 lata więc dla jeszcze jednej miejsce w serduchu na tymczas a kto wie co dalej na pewno się znajdzie dajcie tylko znać !:) Milena

Posted

[quote name='sonica']Malwi nie moge wysłac do Ciebie PW nie mam pojęcie dlaczego ja powtierdzam jedną sunie labka możemy wziąść na tymczas mieszkany w łodzi mamy już jedną bide adopcyjną która jest z nami 3 lata więc dla jeszcze jednej miejsce w serduchu na tymczas a kto wie co dalej na pewno się znajdzie dajcie tylko znać !:) Milena
nie ja tu jestem osobą decydującą .... może mam zapchaną skrzynkę .... już ją odkopuję .... lecę z info dalej, dzięki ;D

[quote name='kamilawa']Malwi, prosze wyślij mi rozpiskę psów na maila: kamila.niedzielska@gmail.com
już wysyłam ...

[quote name='beataczl']o beagle sie nie martwcie , mam odp. z forum beagle, ze sytuacje opanowana i na beagle czeka hotel i opieka weta , beda zabrane :smile: :smile:
SUPER!!

Posted

Jestem na chwilę, ale powiem Wam, że ciężko mi ogarnąć ten watek.
Przede wszystkim ogromnie dziękujemy za pomoc, za rozpowszechnianie informacji o całej akcji.
Dziewczynom bazarkowym ogromne dzięki za prowadzenie ich! Ja bym się zgubiła zaraz na starcie.

Tak jak napisały dziewczyny, na niebieskim forum udało nam się w miarę ogarnąć temat i spisać co mamy na teraz.

Posted

warszawa -kalisz-warszawa - to tak specjalnie dla Was :)

a zawsze wawa-katowice katowice-wawa

raczej bezpłatnie:) najwyżej za kofi na bp:)