kiwi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 no chyba frotka-mam nadzieje w zaleznosci o ktorej podroz to moze ja dam rade, ale bedzie mi naprawde ciezko, bo mam tyle na glowie. Quote
Patia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Będę czekać w Wieliczce na sunię , jeśli przyjedzie jutro , dzwońcie do mnie 602 722 040 , umówię wizytę u weta , postaram się wyjść z pracy około 14 , to schorzenie nóżek wygląda na "niedźwiedzią łapę". Suńkę biorę do siebie na wstępna pielęgnację i potem zawiozę do hotelu. Dajcie znać czy przyjedzie jutro , jesli nie będę próbować zorganizować transport na sobotę. Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Jeżeli byłby jakiś problem z godziną odbioru, to służę moją osobą - mogę zabrać sunię i przetrzymać do wieczora u siebie. Quote
Patia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Kiwi , Ania , wpadniecie pomóc przy suni , czy jestescie zarobione po uszy? Quote
lewkonia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 To jest link do wątku współtowarzysza niedoli naszej Lassie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26097 Pies ma według schronowego opisu 5 lat i jest tricolorem. Przepiękny!!! Znajduje się tak jak nasza suńka w schronie w Tarnowie. Quote
Patia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 To nic Kiwi nie rycz :evil_lol: i tak Cię zwabię jak nie jutro to w innym terminie :evil_lol: Quote
kiwi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Patia, to na ile Ty ja bierzesz do siebie? Moglabym jutro miedzy 12 a 15 byc w wieliczce wiec pore nienajlepsza mi sie udalo wygospodarowac, pewnie suni jeszcze nie bedzie, sobote i neidziele mam zawalona po sufit... poniedzialek rozważam :stupid: Quote
lewkonia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Kiwi, Patia - zajrzyjcie też do tego 5-letniego psa collie tricolor w Tarnowie.:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Jakieś fotki zróbcie - będzie miał większe szanse. Jest też tam wyżeł. Ja z Łodzi za daleko mam do tego Tarnowa. Quote
_Aga_ Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 lewkonia - wyżeł już w nowym domu :) A jeśli chodzi o kasę - uważam, że skoro dziewczyny z Krakowa biorą sunię pod swoją pieczę, to nie ma sensu, żeby na moje konto wpływały pieniążki zaoferowane przez dogomaniaków. Jeśli do tej pory zbierałyście pieniądze na konto AgiG, to niech tak pozostanie. Ja nie jestem w stanie zbyt często bywać w Wieliczce :placz: Pewnie raz na tydzień (w sobotę) mogłabym przyjechać i pomóc przy suni.. Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Lewkonia - wyżełek wczoraj zaadoptowany przez Tanitkę : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24188&page=16 tu masz sesję zdjęciową z uwalniania wyżełka i podróży do Warszawy. Quote
lewkonia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Morgan']Lewkonia - wyżełek wczoraj zaadoptowany przez Tanitkę : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24188&page=16 tu masz sesję zdjęciową z uwalniania wyżełka i podróży do Warszawy. Dzięki Morgan - jeden biedak juz szczęśliwy. A może ten colak to ten rzeszowski poszukiwany???? Quote
Morgan Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Ten Collak w rzeczywistości wygląda na collaka "z domieszką". Nic o nim nie wiemy. Trzyma dystans i raczej niechętnie nawiązuje kontakt. Przy próbie "rozmowy" z tym panem albo kompletnie nas ignoruje, albo warczy. Czasem zdarzy mu się merdnąć ogonem i zainteresować nami, ale jest raczej na dystans. Nie potrafię powiedzieć dla kogo ( dorośli, dzieci, inne zwierzęta ) nadawałby się ten pies. Quote
Patia Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Lewkonia to nie on , sprawdziłam zdjęcia , ten zaginiony ma bardzo dużo białego i charakterystczną białą do połowy mordkę. Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Lewkonia to nie on , sprawdziłam zdjęcia , ten zaginiony ma bardzo dużo białego i charakterystczną białą do połowy mordkę. zdjecie z wczoraj mix colli: Quote
.Ania. Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Patia, chciałabym pomóc i mam nadzieję, że uda mi się wpaść późnym popołudniem, ale nie obiecuję. Jutro nie ma mnie w Krakowie, ale wracam po południu. Tylko nie wiem czy wystarczy mi czasu. Mamy kota w lecznicy (półdziczka, który się do nas przyplątał) z białaczką zakaźną, którą mógł poroznosić po okolicy, kociaka - który nie wiadomo czy się nie zaraził - katastrofa:placz: i muszę jutro zawieźć go na badania. Na szczęście moje koty zaszczepione i mam nadzieję, że się nie zarażą. Zadzwonię do Ciebie po południu i powiem Ci jak sytuacja wygląda. Quote
AgaG Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [CENTER]Nie ma żadnego problemu z udostępnieniem konta. dziś widziałam się Mar. gajko. mówi, że z cegiełek na Mikusię uzbierało się około 300 złotych. od tej sumy 60 jest jeszcze Miskusi (musze oddać 60 złotych, które Ania płaciła za ściąganie suni szwów i za szczepienia). Zostaje więc 240 złotych. Mar. Gajko mówi, że w każdej chwili może je wyjąc z bankomatu. Zdecydujcie, jak je rozparcelować. ja proponuję, aby połowę przeznaczyć na Darsa - zagłodzonego psa, który jest leczony u mojej wetki i tam mieszka a połowę na colaczkę. za całe leczenie Darsa nie będę w stanie zapłacic. nawet nie pytam Gosi, ile już poszło, żaby nie wpasc w panikę. kroplówki i zatrzyki to wszystko kosztuje. [/CENTER] Quote
_Aga_ Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Kilkoro dogomaniaków zaoferowało pomoc finansową i bardzo serdecznie chciałam im za to podziękować!!! :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Mam nadzieję, że uda się sunię umieścić w Wieliczce :roll: Wtedy Aga może podasz swój nr konta i kto będzie mógł pomóc, wpłaci na nie choćby najdrobniejszą sumę - każdy grosz się liczy... Quote
tanitka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 No to ja trzymam mocno kciuki za pomyślność jutrzejszej akcji adopcyjnej do Wieliczki!!!;) Quote
AgaG Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Aga będzie dobrze, po prostu musi być :lol: Miś taki był biedak i patrz jak go weci z Wieliczki i kochana Patia odreastaurowali! Twoja colaczka tez dojdzie do siebie. na pewno! Quote
Tweety Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Zbieramy kaskę na dziewczynkę również na Alarmowym Funduszu Nadziei na Życie Quote
mariolak Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Dajcie nr konta, to wstawię na collaki, może byc na priv Quote
Recommended Posts