Patia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Dziś przekazałam 40 zł Mar.Gajko na hotelowanie Grappy. Tym samym "pozbyłam się" wszystkich pieniążków zebranych na Dzielną . Te 40 zł pan Tomek przeznaczył z pieniędzy za hotelowanie Dzielnej na pobyt w hotelu innego pieska. 115 zł wpłaciłam na Alarmowy fundusz, 100 zł od Funduszu , które były u AgiG , Aga przekazała funduszowi z powrotem. przypominam ,że po opłaceniu leczenia i hotelowania Dzielnej zostało 215 zł , z czego 115 zł u mnie , 100 u AgiG , te pieniążki poszły na Fundusz nadziei. Gallegro przekazał na konto Forum Collie 500 zł , żeby znów mogli przyjść z pomocą następnemu biedakowi. Dziękuję jeszcze raz wszystkim Strasznie żal , że się nie udało:-( Quote
fona Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Moze te pieniadze uratuja chociaz inne istnienie i wszytsko nabierze sensu... Quote
_Aga_ Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Ja również wszystkim serdecznie dziękuję :Rose: Quote
Aga_Mazury Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dzielna........<*><*><*> brakuje nam Ciebie sunieczko..... Quote
_Aga_ Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Aga Mazury - dzięki za pamięć o Dzielnej... Myślałam o niej ostatnio.. i o wszystkich psach z azylu, które już są za TM... Quote
gallegro Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 DZIELNA, mimo wszystkich naszych codziennych trosk i problemów - PAMIĘTAMY <'> <'> <'> Quote
Patia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Często oglądam jej zdjęcia , przy Dzielnej, bardziej niż kiedykolwiek, żałowałam , ze psy nie potrafią mówić ... Quote
gallegro Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Chyba wiem o czym mówisz... Gdyby zwierzęta posiadły tę zdolność, w niczym nie różniłyby się od "porządnych" ludzi... ... kochają, boją się, cierpią, cieszą się, smucą, przywiązują się, nienawidzą... tylko, że one przy tym nie potrafią kłamać, czego o nas ludziach z pewnością powiedzieć nie można... I taka właśnie była Dzielna... dlatego tak bardzo Jej i innych, co już są za TM, jest mi brak... <*> <*> <*> Quote
Aga_Mazury Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dawno Cię nie odwiedziłam....ale pamiętam o Tobie <*> Quote
_Aga_ Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Też pamiętam... i cieszę się, że udało się Dzielną wyciągnąć z azylu.. że nie umierała tam sama, opuszczona.. nikt by się tam nie przejął jej śmiercią.. sprzątnęliby boks i tyle :cool1: Myślę, że niejeden psiak nie miał tyle szczęścia co Dzielna... I tak mi żal... Dzielna {'} {'} Quote
Matusz Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dopiero tutaj trafiłem :-(:-( tak mi przykro:-( Dzielna [*] [*] [*] Quote
_Aga_ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Dzięki dziewczyny za pamięć o Dzielnej :Rose: Dawno mnie tu nie było.. (') (') (') Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dzielna dziewczynko.... tak dawno ...tyle już minęło <*> ciągle Cię pamiętam Quote
Recommended Posts