.Ania. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dobrze, że już po operacji :roll: Z tego co wiem, to Patia wraca dopiero wieczorem i wtedy na pewno będzie miała najnowsze wieści Quote
asik-77 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 W sumie głupio mi się pytać, bo z odległości to wszystko obserwuję :oops: ..ale czy ktoś teraz jest przy niej??? Quote
tarantino100 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ona jest taka śliczna, malutka. Taka miniaturka. Patusia pisz szybciutko, bo wszyscy sie tu martwią.... Quote
GreenEvil Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Alarmowy melduje, ze przelew poszedl. Pozdrawiam GreenEvil Quote
mariolak Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Bo ja z tych nerwów to juz nic robic nie mogę. Quote
Patia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Teraz wrócilismy , Dzielna wybudziła się , jest bardzo słaba , ropomacicze było bardzo przenoszone, warstwa korowa nerek jest zwłókniała , czekamy na wyniki badania krwi , śledziona w porządku , sunia dostała leki uspokajające , ciecie było duże , ciężko było wydobyć macicę , były zrosty , jutro znów kroplówka i antybiotyk , Rano odwiedzi ją pan Rafał (wet) , żeby sprawdzić jak sie ma podać leki i kroplówkę, będę informować Was o wszystkim Quote
kiwi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 niestey jest nienajlepiej, malutka bardzo slaba, ta macica juz musiala byc dlugo taka brzydka :( Patia ma bardziej medyczne info, ale rokowania sa ostrozne Dogomaniakowe kciuki zdzialaly cuda u Pigwy teraz nie mozemy zawiezc Laluni Teraz spi przykryta polarem w hoteliku, jutro rano kroplowka... czy jest ktos kto dalby rade jutro rano pojechac do hoteliku i posiedziec przy kroplowce? Musimy nyc dobrej mysli ona taka malutka drobinka.... Quote
Aga_Mazury Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Trzymaj się dzielnie DZIELNA........jesteśmy z Tobą ciepłymi myślami.... Quote
.Ania. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Oj, zdziałały, zdziałały. :lol: Teraz Pigwa rudzielec w pełni formy i śladu choroby nie widać :cool3: Teraz czas na Dzielną. Zdrowieć mi tu :mad: . W końcu szczęsliwe życie dopiero przed Dzielną... Quote
Patia Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Przed chwilą dostałam sms z lecznicy: "Wyniki suńki ok , śpij spokojnie" Quote
asik-77 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Będe myślami przy niuniuli....Trzymaj się i zdrowiej jak najszybciej.:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
asik-77 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Patia napisał(a):Przed chwilą dostałam sms z lecznicy: "Wyniki suńki ok , śpij spokojnie" Dzięki za tą wiadomość... Może da się spokojnie zasnąć dzisiaj... A jak z tymi nerkami??? To co napisałaś wcześniej, to coś strasznie poważnego??? Czy da się z takimi neruńkami żyć??? Quote
_Aga_ Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 kiwi napisał(a):uffff, teraz zeby tylko wracala do zdrowia Żeby wracała.. :kciuki: Quote
_Aga_ Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Jeszcze raz Wam wszystkim DZIĘKUJĘ za to, co robicie dla suni!! A szczególnie Tobie, Patia :Rose: Quote
gallegro Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Patia napisał(a):Przed chwilą dostałam sms z lecznicy: "Wyniki suńki ok , śpij spokojnie" I tak trzymać :lol:. A teraz wszyscy dogomaniacy myją ząbki, gaszą światełko i do łóżeczek :evil_lol: (w dużo lepszych nastrojach). Patia, wytłumacz mi proszę, czy ta lecznica jest całodobowa, czy weci zrobili wyjątek. SMS od weta po godz 23 w moim mieście nie jest standardem. Tak czy inaczej, za to co zrobili do tej pory należą się im wielkie słowa uznania. Mam nadzieje że będę wyrazicielem opini wszystkich dogomaniaków, dlatego proszę Cie o przekazanie im gorących słów podziekowania. Moc całusków dla naszej Dzielnej bohaterki :loveu: Quote
kiwi Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='gallegro'] SMS od weta po godz 23 w moim mieście nie jest standardem. Tak czy inaczej, za to co zrobili do tej pory należą się im wielkie słowa uznania. lecznica do 20, ale ja juz mowilam, ze to nie sa to nie sa weci to sa SUPERWECI! Quote
pixie Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dzielna, kochana, dzielnie wybrnelas z zabiegu i tak ma byc dalej! Dzis spij spokojnie...malutka Dopiero teraz zasiadlam do kompa..nerwy napiete do ostatnich granic Superweci i SUPER KRAKOW! Mozecie niczym najjasniejsza gwiazda na firmamencie swiecic wszystkim takim przykladem! dziekuje za to i nadal mocno bardzo mocno trzymam kciuki na jutro i wszystkie nadchodzace dni wszystkiego najlepszego dla Dzielnej lecz, czyz moze byc inaczej niz lepiej, w takich rekach, Wy po prostu przescigacie sie w myslach, w dzialaniu... to jest NADZWYCZAJNE, NIEZWYKLE to jest... NIENORMALNE chwala Wam za oddanie, determinacje i SERCE! Quote
Ulka18 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jak ja zazdroszcze Krakowowi takich wolontariuszy, takich wetow, takiego hoteliku i Pana Tomka, wszystkich akcji adopcyjnych psich i kocich i zaangazowania Pani Dymnej, Grzegorza Turnaua i prezydenta miasta oraz "Kundla Burego" i kacika w Dzienniku Polskim, dlugo by jeszcze wymieniac...... Krakow to przyklad dla wszystkich, ze jednak mozna bardzo skutecznie pomagac bezdomnym zwierzetom. Tak jak kochanej Dzielnej. Wielkie podziekowania dla Wszystkich Krakowian za uratowanie suni :Rose: :Rose: :Rose: Quote
gallegro Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Gdyby nie fakt, że na temat (nie)przenoszenia stolicy do Krakowa sami krakowianie śpiewają piosenki, pierwszy głosowałbym w referendum na TAK :lol:. Jak dzisiaj czuje się nasza Dzielna bohaterka ? Wyściskajcie sunię ode mnie :loveu: Będzie dobrze !!! Quote
.Ania. Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Uff, dobrze, że wyniki są w porządku. Teraz zostaje tylko nabierać sił i wracać do zdrowia:thumbs: Patia jestes wspaniała:Rose: Quote
asik-77 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Dzisisiaj czekamy na jeszcze lepsze wiadomości:loveu: :loveu: :loveu: Quote
mar.gajko Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Szepnijcie cóś. Jak tam? Już nie moge dzwonić do p. Tomka, bo w końcu mnie wyrzuci. Czy byli weci na kroplówce? Jak po nocy? Może jakiś sms doszedł. Pati, Kiwi????? Quote
Recommended Posts