Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz wrócilismy , Dzielna wybudziła się , jest bardzo słaba , ropomacicze było bardzo przenoszone, warstwa korowa nerek jest zwłókniała , czekamy na wyniki badania krwi , śledziona w porządku , sunia dostała leki uspokajające , ciecie było duże , ciężko było wydobyć macicę , były zrosty , jutro znów kroplówka i antybiotyk ,
Rano odwiedzi ją pan Rafał (wet) , żeby sprawdzić jak sie ma podać leki i kroplówkę, będę informować Was o wszystkim

Posted

niestey jest nienajlepiej, malutka bardzo slaba, ta macica juz musiala byc dlugo taka brzydka :(
Patia ma bardziej medyczne info, ale rokowania sa ostrozne
Dogomaniakowe kciuki zdzialaly cuda u Pigwy teraz nie mozemy zawiezc Laluni
Teraz spi przykryta polarem w hoteliku, jutro rano kroplowka...
czy jest ktos kto dalby rade jutro rano pojechac do hoteliku i posiedziec przy kroplowce?
Musimy nyc dobrej mysli
ona taka malutka drobinka....

Posted

Oj, zdziałały, zdziałały. :lol: Teraz Pigwa rudzielec w pełni formy i śladu choroby nie widać :cool3:
Teraz czas na Dzielną. Zdrowieć mi tu :mad: . W końcu szczęsliwe życie dopiero przed Dzielną...

Posted

Patia napisał(a):
Przed chwilą dostałam sms z lecznicy:
"Wyniki suńki ok , śpij spokojnie"

Dzięki za tą wiadomość... Może da się spokojnie zasnąć dzisiaj... A jak z tymi nerkami??? To co napisałaś wcześniej, to coś strasznie poważnego??? Czy da się z takimi neruńkami żyć???

Posted

Patia napisał(a):
Przed chwilą dostałam sms z lecznicy:
"Wyniki suńki ok , śpij spokojnie"

I tak trzymać :lol:. A teraz wszyscy dogomaniacy myją ząbki, gaszą światełko i do łóżeczek :evil_lol: (w dużo lepszych nastrojach).

Patia, wytłumacz mi proszę, czy ta lecznica jest całodobowa, czy weci zrobili wyjątek. SMS od weta po godz 23 w moim mieście nie jest standardem. Tak czy inaczej, za to co zrobili do tej pory należą się im wielkie słowa uznania. Mam nadzieje że będę wyrazicielem opini wszystkich dogomaniaków, dlatego proszę Cie o przekazanie im gorących słów podziekowania.
Moc całusków dla naszej Dzielnej bohaterki :loveu:

Posted

[quote name='gallegro']
SMS od weta po godz 23 w moim mieście nie jest standardem. Tak czy inaczej, za to co zrobili do tej pory należą się im wielkie słowa uznania.
lecznica do 20, ale ja juz mowilam, ze to nie sa to nie sa weci

to sa SUPERWECI!

Posted

Dzielna, kochana, dzielnie wybrnelas z zabiegu i tak ma byc dalej! Dzis spij spokojnie...malutka

Dopiero teraz zasiadlam do kompa..nerwy napiete do ostatnich granic

Superweci i SUPER KRAKOW!
Mozecie niczym najjasniejsza gwiazda na firmamencie swiecic wszystkim takim przykladem!

dziekuje za to
i nadal mocno bardzo mocno trzymam kciuki
na jutro i wszystkie nadchodzace dni
wszystkiego najlepszego dla Dzielnej

lecz, czyz moze byc inaczej niz lepiej, w takich rekach,

Wy po prostu przescigacie sie w myslach, w dzialaniu...

to jest NADZWYCZAJNE, NIEZWYKLE
to jest... NIENORMALNE

chwala Wam za oddanie, determinacje i SERCE!

Posted

Jak ja zazdroszcze Krakowowi takich wolontariuszy, takich wetow, takiego hoteliku i Pana Tomka, wszystkich akcji adopcyjnych psich i kocich
i zaangazowania Pani Dymnej, Grzegorza Turnaua i prezydenta miasta
oraz "Kundla Burego" i kacika w Dzienniku Polskim, dlugo by jeszcze wymieniac......

Krakow to przyklad dla wszystkich, ze jednak mozna bardzo skutecznie pomagac bezdomnym zwierzetom. Tak jak kochanej Dzielnej.

Wielkie podziekowania dla Wszystkich Krakowian za uratowanie suni :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Gdyby nie fakt, że na temat (nie)przenoszenia stolicy do Krakowa sami krakowianie śpiewają piosenki, pierwszy głosowałbym w referendum na TAK :lol:.

Jak dzisiaj czuje się nasza Dzielna bohaterka ?
Wyściskajcie sunię ode mnie :loveu:
Będzie dobrze !!!