Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymałem przez Allegro maila tej tresci:

"Witam. Czy ta suczka jest jeszcze do wzięcia? Byłabym zainteresowana. Jeszcze do niedawna miałam 2 suczki collie, jednak starsza (13 lat) była poważnie chora i trzeba było ją uśpić - za bardzo się już męczyła. Chociaż została jeszcze młodsza (4 lata) w domu jest trochę pusto.... Mamy duży dom z ogrodem więc warunki miałaby dobre. Proszę również o bliższe dane adresowe. Pozdrawiam."

Napisałem bez ogródek jak wygląda sytuacja. Jeśli ma "serce" to sie odezwie, jak nie to...

Dzielna, wracaj do zdrówka jak najszybciej - domek czeka!

Posted

ojoojojojjjjjj jakby to bylo dobrze, pani zna colaczki, wie co lubia, czego nie lubia...lepiej juz by byc nie moglo

Dzielna zdrowiej.....pojadaj, poleguj ...teraz juz bedzie tylko lepiej

Posted

Dziuńka wczoraj rano, jak mówił p. Tomek, był alepsza. Zjadła całe sniadanie (z ręki) i chodziła na spacerku. Po południu było trochę gorzej. Niunia nie chciał jeść, zjadła może 1/3 mięska, ale to nie problem - sniadanie było wystarczające na jej wielkość, ale niestety przewróciła się na spacerku na boczek i trzeba było pomagac się podnieść na nóżki. jedyne jakby pocieszenie w całym zachowaniu, że w oczkach jakby coś błysnęło jak zobaczyła człowieka przy kojcu, jakieś zainteresowanie, którego jeszcze przedwczoraj nie było. Niwątpliwie jak najszybciej należy zrobić jej wszytskie badania - nogi i powtóne krwii. Przekażę szystkie uściski i całusy od ciotek i wujka.

Posted

Agnieszka ( wet) dzwoniła do mnie i radziła żeby sunię prześwietlić już , bo dziś nie chciała chodzić a może tam jest coś złamane? Jest mozliwe , ze sunia została potrącona przez samochód , chyba nie ma co czekać , nie możemy dopuścić do tego , żeby sunia w ogóle nie chciała chodzić , na przykład z bólu.

Posted

Jak ta pani weterynarz to Agnieszka, to ma dla zwierzat serce wielkie jak dzwon Zygmunta, a na dodatek wie co robi ;) Trzymamy kciuki za badania, pozdrawiamy pania wet i wszystkie kochane dogomaniaczki, ktore sie sunia zajmuja...Aga i Ulka

Posted

Ważne!!! Czy ktoś mógłby pojechać jeszcze dzisiaj z sunią do weta? Na Piłsudskiego jest czynne do 20.00. Na centralnej chyba do 24.00 To chyba dwie najdłużej czynne przychodnie

Posted

a ile kosztowałaby taksówka od was do krakowa i z powrotem?
może jakby tak prywatnie pogadać z taksówkarzem to może niedrogo by wziął?

Posted

trzymajcie proszę mocno kciuki...
z relacji dziewczyn, które były dzis w hotelu wynika, że Dzielna czuje się nie najlepiej :shake: Po południu był u niej weterynarz. Pan Tomek miał się kontaktować z Patią.

Posted

Camara napisał(a):
trzymajcie proszę mocno kciuki...
z relacji dziewczyn, które były dzis w hotelu wynika, że Dzielna czuje się nie najlepiej :shake: Po południu był u niej weterynarz. Pan Tomek miał się kontaktować z Patią.

jej....Dzielna nie rób nam tego :shake:

Posted

Dzielna nie zyje,
Dzisiaj wieczorem nastapilo dramatyczne załamanie
Pomimo podjetych ogromnych wysilkow,
nie udalo nam sie tym razem pomoc....

Przykro mi...
W ostatnich minutach nie była sama, choc byla praktycznie nieprzytomna...
Bylysmy z Nia z Patia i .Ania. ...
Nic wiecej teraz nie jestem w stanie napisac

(')

Czasem śmierc jest wybawieniem....
Biegaj Dzielna po zielonych łąkach,
Teraz juz nic Cie nie boli....

Posted

Bardzo mi przykro..:-( :-( :-( :-(