Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam bardzo dobre wieści!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Sunia chodzi , czuje się dobrze , je i pije !!!
Jest nie do poznania!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Zrobiłam znów zdjęcia ale będę dopiero mogla wstawić późnym wieczorem.
Cieszę się jak nie wiem co !! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia, my sie tez cieszymy, ze suczydelko tak pieknie dochodzi do siebie.
Dzieki za wiesci.

PS. Patrzac na zdjecia,naprawde trudno uwierzyc,ze sunia ma tyle lat. Musi byc mlodsza.

Posted

KObitki może ni z gruszki ni z .......( i faceci ;))

trwa akcja na molosach...znowu jest 300 kg karmy do wygrania dla schroniska...brakuje dużo głosów..a zostały ze dwa dni tylko..plisssssssssss....

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
KObitki może ni z gruszki ni z .......( i faceci ;))

trwa akcja na molosach...znowu jest 300 kg karmy do wygrania

O co chodzi z tymi "molosami" ? Oświeć mnie bo nic nie kumam (miej wyrozumiałość - facet pyta).

Trudno mi wyrazić słowami jak się cieszę że Dzielna jest taka dzielna
:lol:

Posted

gallegro napisał(a):
O co chodzi z tymi "molosami" ? Oświeć mnie bo nic nie kumam (miej wyrozumiałość - facet pyta).

Trudno mi wyrazić słowami jak się cieszę że Dzielna jest taka dzielna
:lol:

Facecie......;) co jakiś czas na molosach jest akcja...i jesli uda nam się oddać 300 ważnych głosów to purina przekaża wybranemu przez nas schronisku 300 kg karmy (1 głos to 1 kg karmy)....w IV obecnej edycji jakoś mało osób uczestniczy...ja też dopiero dzisiaj przez przypadek się dowiedziałam, że akcja prawie się kończy a głosów brakuje ponad połowę....(link do strony masz w moim banerku, który jest częscią poprawnie oddanego głosu) ;)

Posted

Dostałam maila od Agnieszki , która operowała sunię razem z panem Rafałem , chyba sie nie obrazi , że wklejam:
"nie mogę się zalogować na dogomanii , chciałam tylko napisac , że suńka ma się lepiej , byliśmy w sobote , dzisiaj też pojedziemy.Słabo jeszcze chodzi , ale poszła z nami na spacer , załatwiła się , je i pije.Mam nadzieje , że bedzie dobrze.Jest tylko bardzo jeszcze przestraszona , a trzeba będzie zrobic jej rentgen tylnych kończyn , łącznie z biodrami.No ale to jak będzie w lepszej formie"

Dziękuję bardzo za te wiadomości :loveu:

Posted

Super wiadomości!!!!! Teraz jeszcze super dom by się przydał. Mam nadzieję, że znajdzie sie taki dom, gdzie niunia będzie w centrum zainteresowania..będzie ukochana i najważniejsza!!!!!!!:painting: