Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie wróciłam z dwudniowego wyjazdu bez dostpu do netu. Jak się strasznie cieszę, że wszystko poszło gładko:multi: :multi: :multi: ( w miarę - nie licząc problemów z dodzwonieniem się i z kapciem:evil_lol: ). Agnieszka M - dziękuję za wczesnoporannego smsa:mad: :mad: ale w tym wypadku był on baaaaaaaaaaaaaaardzo przyjemny :p :cool3: . Dziewczyny - chylę czoła przed Wami i trzymam kciuki za tarnowską dziewczynkę.

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weryfikuję poprzednie wiadomości o badaniach krwi , dowiadywałam się na szybko , telefonicznie , teraz po wizycie osobistej wiem więcej , wyniki są w porządku , oprócz leukocytów , które jednak są sporo podniesione( 19 tys). Podejrzewamy ropomacicze , bo , po pierwsze , przy wczorajszych ogledzinach został zaobserwowany wyciek z dróg rodnych , co prawda niewielki ale wzbudził naszą czujność , po drugie ,sunia dużo pije i posikuje często, trzeba zrobić usg , jesli to nie macica będziemy szukać innych przyczyn. Jutro będę dzwonić umówić nas na usg, chcę to zrobic jak najszybciej.
Pieniażki dotarły , są u pana Tomka , dziekujemy bardzo :loveu:
Jest 500 zł z Forum Collie + 100 z alarmowego funduszu - dziekujemy wszystkim:loveu:

Posted

Patia napisał(a):
Weryfikuję poprzednie wiadomości o badaniach krwi , dowiadywałam się na szybko , telefonicznie , teraz po wizycie osobistej wiem więcej , wyniki są w porządku , oprócz leukocytów , które jednak są sporo podniesione( 19 tys). Podejrzewamy ropomacicze , bo , po pierwsze , przy wczorajszych ogledzinach został zaobserwowany wyciek z dróg rodnych , co prawda niewielki ale wzbudził naszą czujność , po drugie ,sunia dużo pije i posikuje często, trzeba zrobić usg , jesli to nie macica będziemy szukać innych przyczyn. Jutro będę dzwonić umówić nas na usg, chcę to zrobic jak najszybciej.
Pieniażki dotarły , są u pana Tomka , dziekujemy bardzo :loveu:
Jest 500 zł z Forum Collie + 100 z alarmowego funduszu - dziekujemy wszystkim:loveu:

moja maleńka jak miała 17 tys leukocyty, siusianie i picie...to właśnie w ostatniej chwili ją uratowaliśmy "ropomacicze"...a operacja była na przepuklinę..pachwinową...a przy okazji uratowane życie...echhhhh....trzeba szybciutko sprawdzić.....

Posted

[quote name='oktawia6']no to jednak miałam rację-palec jej amputowali-to w najlepszym wypadku:shake: z niecierpliwością trzymam kciuki za RTG - oby radiolog je dobrze zinterpretował.

Patia:Rose: :Rose: :Rose: bo ona jest u Ciebie na tymczasie-jesteś wieeelka

czy ten Dog de Boroux, którego uratowałaś nadal z Tobą? czy miewa się dobrze?:roll:

Kochana Oktawio , suńka jest w hoteliku u pana Tomka , to On jest wielki . Bordożek jest u mnie na stałe ,na psach w nowym domu jest jego wątek , niestety ma straszną biegunkę i wymiotuje , bardzo sie martwimy , dostał zastrzyki i leki , jeszcze schudł a przecież to skóra i kostki :-( Martwimy się:shake:

Posted

no właśnie , nie chcę zwlekać z tym usg , czy ktos z krakowiaków ma czas w ciągu dnia?
Ja pracuję do 19 cholerka jasna , usg trzeba zrobic jak najszybciej , rtg nóżek odkładamy na później , najważniejsze teraz sprawdzić co się u suczki dzieje w środku.

Posted

Patia, a gdzie trzeba zrobić usg? Ja nie jestem jeszcze pewna czy będę miała samochód jutro, ale może dałabym radę. Zadzwoń, bo ja różnie jestem na dogo.
Strasznie mnie wystraszyłaś, nie wiedziałam że są problemy z bordozkiem:shake: . Bidusiu Babelku trzymaj się i szybciutko zdrowiej. Kurcze, Patia, może złapał jakieś zakaźne choróbsko - on był w koncu dosyć osłabiony...?

Posted

Aniu , ja mam nadzieję , że on tylko zjadł cos , co mu aszkodziło , to od wczoraj wieczorem go męczy , boję sie , ze się odwodni:-(
jeszcze się waham gdzie usg , jak myslisz , ponoć w Krakvecie , doktor Orzeł jest bardzo dobry , ale tam jeszcze nie byłam , moze na Piłsudskiego?

Posted

Może masz rację - oby. w końcu z niego taki żarłok;) - mógł coś zjeść.

Dr Orzeł jest dobry, ale on nie przyjmuje codziennie i nie wiem czy jutro będzie. Może podjechać z nią na Piłsudskiego - jutro chyba będzie Kujawski, ale nie jestem pewna. A ja jeszcze nie wiem jak jutro stoję z samochodem, ale jeszcze dzisiaj powinnam się dowiedzieć. Patia, o której jutro wychodzisz do pracy?

Posted

napisalam pytanie do doduni, czy juz ktos jedzie?
dziewczyny wy jestescie strasznie eksplowatowane :shake:
na dodatek wam powiem ze dzisiaj byla zwrotka Gałki, jest na tymczasie juz dzisiaj zalatwilam wszystko z pania Magda S, ktora nam pomaga tez

Posted

podobno dominowala syna 6 letneigo, ale on ja glaskal jak spala i wtedy go zlapala zebami :roll:
podobno juz 3 razy
przykro mi bylo patrzec na pana, malo sie nie poplakal, wczoraj jej kupil nowa dluga porzadna smycz, wyczesana, radosna, widac ze mu zona kazala...
bo jeszcze dzisiaj rano mi sie nagral na poczte ze w porzadku, tak ze chyba byl natychmiastowy przykaz...

Tweety, im wczesniej tym chyba lepiej

Posted

Biedna Gałeczka :placz:
Tweety, trzeba jechac rano. Jeśli to ropomacicze, to im wcześniej będzie wiadomo, tym lepiej dla niej.
Ja jeszcze nie jestem pewna czy dam radę - zależy od samochodu...:roll:

Posted

jak rano, to ,kurcze, nie wiem czy damy radę :shake: Za dużo mamy spotkań, których nie mozna przełożyć a wczesnym popołudniem wizytę z najmłodszą u dentysty. Jeżeli dobrze obliczam czas to mój mąż byłby wolny chyba dopiero ok 16-tej