Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
A teraz bedzie sucha karma:diabloti:

Przynajmniej będziesz miała okazję przekonać się czy Twój pies nie zjada tego li tylko przez grzeczność żeby Ci nie robić przykrości :evil_lol:

Posted

Na trasie Tarnow-Krakow jest co kilometr cholerna przebudowa....jedzie sie w zolwim tempie. Mam nadzieje, ze mimo tego dziewczyny juz dojezdzaja. I ze sunia dobrze znosi jazde samochodem.

Posted

gallegro napisał(a):
Dodzwoniłem się za pierwszym razem :multi:
Rozmawiałem z dość miłym panem który powiedział że wie o jaką suczkę chodzi, że będzie do 15-tej i nie będzie problemu. Powiedziałem że były problemy z autem ale już niedługo ktoś przyjedzie.
Wszystko będzie O.K.

To pewnie pan Krzysztof - pracownik.. Kierownik jest na urlopie ponoć..

Dzwoniłam do dziewczyn ponad godzinę temu - były 40 km od Tarnowa.. Objaśniłam im jak dojechać - mają mi dać znać, czy zabrały sunię.. Jak tylko będę coś wiedzieć, napiszę :)

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi:

Sunia już w samochodzie!!!!!

Zła wiadomość - dziewczyny złapały "kapcia" - opona przebita..

Trzymajcie kciuki, żeby bezpiecznie dojechały do jakiegoś serwisu!!

Posted

No to dzisiaj zagęszczenie będzie na hotelu. Bo i Frotka wybiera sie do Misia (Di-Di - ja tak na niego mówię) i pewnie Patia do collaczki, i my do malutków. Ho,ho,ho!!! Ależ będzie wesoło!!

Posted

Dzięki Bogu i dziewczynom :loveu: , że sunieczka juz w aucie ufffffffffffffff
Cholerny świat z tą oponą.I jak zawsze w tym świecie bywa _ nigdy nie ma nic za darmo :shake: .Udało się wydobyć bidulke to klapaz "kapciem" ale jak tez najczęściej bywa , "wszystko skończyło się dobrze i żyli długo i szczęśliwe":loveu:
Gorące pozdrowienia od ciotki zdrugiego końca Polski....;)

Posted

Agnieszka........ale zmyłki robisz :eviltong: znowu się dałam nabrać...i nie mogłam znaleźć wątku....;)

..dobrze, że maleńka już śmiga w aucie, z niecierpliwością czekam na relację z akcji....i na to jaka ona jest i w ogóle......

Posted

Agnieszka-Małek napisał(a):
:multi: :multi: :multi: :multi:

Sunia już w samochodzie!!!!!

Zaczynam rozumieć sens powiedzenia : "Gdzie diabeł nie może tam babę (sorry) pośle" :diabloti:
Bardzo się cieszę. Tak 3mać dziewczyny :evil_lol:

Posted

Suńka dotarła , bylismy w lecznicy , stan suni nie jest najgorszy , serduszko w porządku , chodzi ale powolutku , je i pije , wypiła nawet dużo , nie ma palca w tylnej łapce ale to już wygojone, pobrana została krew do badania , jeszcze dziś mają być wyniki , trzeba obserwować czy nie pojawia sie wydzielina z pochwy , istnieje podejrzenie ropomacicza ale to nic pewnego , jest osłabiona , chudziutka , waży 19 kg, teraz ją wyczeszę choć nie jest łatwo , bo łapie szczotkę , może czesanie sprawia jej ból, będę delikatna, zjadła chrupki i kurczaczka , na psy nie zwraca wiekszej uwagi, często poszczekuje cichutko , później napiszę więcej i wstawię zdjęcia

Posted

Pati,
pozwolilam sobie przekleic Twoj post na forum collie, ktore bardzo interesuje sie sunia. Bedziemy wdzieczni za informacje o suni, za zdjecia. Dzieki Wielkie za to co dla suni robisz. Gdyby cos bylo potrzebne daj prosze znac.