Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sobote 6 maja musiałam uśpic moją ukochaną Rubinke, mieszańca amstaffa. Miała przewlekłą poważną chorobe nerek,organizm zatruty mocznikiem. Walczyłam o nia bardzo długo ale i tak czuje ze ja zawiodłam. A moze mogłam zrobić więcej? Jej nerki nie pracowały. Bardzo mi jej brakuje. Bardzo ją kocham... nadal.

Posted

zrobilas wszystko dla niej..ona teraz jest sczesliwa i juz nic ja nie boli..bedzie cie pamietac na zawsze iejszcze sie spotkacie :( sciskam cie bo wiem jak to boli..ja tez ciagle tesknie za Simbusiem :(

Posted

..... musimy bardzo w to wierzyć ,że spotkamy naszych przyjaciół .Ty nie zawiodłas swojej Rubinki , ty dałaś jej możliwość przeniesienia się za TM bez bólu .
W pamięci i sercu na zawsze [']['][']

Posted

Bardzo mi przykro , wiem jakie to uczucie to tak bardzo boli i wierz mi choć mojej Belli nie ma już 11 miesięcy nie ma dnia żebym o niej nie myślała i choć w moim domu jest już inny pies to tak bardzo mi jej brakuje nikt i nic nie jest w stanie mi jej zastąpić . Trzymaj się

Posted

Wszyscy bedacy tutaj wiedza co znaczy bol po stracie pieska, wiedza ile czasu trwa bol. Bardzo mi przykro. Sliczna byla ta Twoja Rubinka.
Badz szczesliwa Rubinko za TM. Boss juz Cie oprowadzil jest tam juz od 10 stycznia. Trzymaj sie

Posted

wiem, człowiek w takiej sytuacji nie może sobie darować, może gdyby zauważył chorobę wcześniej, może gdyby poszedł do innego weta...
to jednak suni nie wróci a boli jeszcze bardziej, musisz sobie powiedzieć że tak miało być i starać się z tym pogodzić
pozdrawiam

Posted

Mój Reksio odszedł odemnie 13 maja .Rozumie Cie doskonale bo ja cały czas mysle o tym czy zrobiłam wszytsko, analizuję , mam wyrzuty sumienia....
Wiem jak boli strata i bardzo Ci współczuje.Wszyscy mówią ,ze to przejdzie,że żal zmaleje , zatrze się, a ja codzinnie od nowa wszytsko przeżywam.
Jedyna pociecha ,ze Rubinka z Reksiem są już szczęśliwi , nic ich nie boli , biegają za Teczowym Mostem .

Posted

dla ciebie Rubinko

Bardzo mi przykro, ze kolejny piesio musiał przejśc za TM. Wiemy jak cie boli, jak tesknisz, tutaj nie jestes sama. Wszyscy przexchodzimy wspólnie przez ten trudny okres w naszym życiu. Trzymaj sie cieplutko.

• 1 year later...