ela ponikowska Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Drodzy Forumowicze, Jestem właścicielką 14 miesięcznej suczki rasy Golden o imienu Tosia. Tosia (imię rodowodowe Xena) urodziła się 06.03.2005 w hodowli Dżemojady, jestem bardzo ciekawa czy jest gdzieś na forum, ktoś posiada brata lub siostrę mojej Tośki, może udałoby się nam nawiązac kontakt i zorganizowac jakies "rodzinne spotkanie" pozdrawiam Quote
Gazuś Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Hej Elu :lol: W Malborku jest taki jedne Maxiu - Xi Dżemojad (czy coś takiego :cool3: ). Taki fajny, jaśniutki psiak, chcesz fotki? :lol: Niestety do właścicielki nie mam kontaktu, ale będę na Nią "polować" i namawiac do wystawiania Maxa :lol: Quote
ela ponikowska Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Witam i dziekuję za odpowiedz,:lol: Jesli byłoby to możlie no chętnie bym zobzczyła jego zdjęcia, jakby ci sie udalo skontaktować z tą ososby to porosze o kontakt na maila : eponikowska@poczta.onet.pl, lub o wiadomość na forum. pozdrawiam Quote
Gazuś Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Elu, zdjęcia bedę miała (wstawie tu), a może i telefon do nich uda mi się skombinować. Poczekaj kilka dni to sie odezwę :lol: Pozdrawiam Quote
neta Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No to ja poszukuję kogoś z Rejentówki koło Radzymina. Mój Nil jest z listopada 2005. Co do Dżemojadów to znam jednego psiaka z tej hodowli ma niewiele ponad rok ale ile dokładnie to nie wiem. Piesek mieszka w Markach koło Warszawy. Pozdrawiam Aneta & Nil z Marek Quote
Recommended Posts