Jump to content
Dogomania

Sara w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dałam kilka ogłoszeń Sary w necie, na razie podałam kontakt na siebie bo nie mam namiarów na Ciebie Pati. Bardzo bym chciała żeby ktoś ją pokochał, wiem że staruszkom bardzo cięzko znaleźć dom, ale będę biedulkę cały czas ogłaszać.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Jakiej karmy potrzebujecie? A czy ona na pewno ją będzie dostawała, a nie zostanie wyniesiona przez kogoś ze schroniska pod pachą? Przepraszam za te pytania, ale nie znam radomskiego schroniska i jego pracowników, a wiem, że to różnie bywa...

raczej wątpie
schronisko działa dobrze a kierownictwo bardzo sie stara

Posted

Pati, nie znam Cię, ale może napisz, czego ta sunia potrzebuje, na co mamy zbierać pieniądze, z tego co wiem rana się goi.Czy jesteś wolontariuszką?

Posted

tula napisał(a):
Dałam kilka ogłoszeń Sary w necie, na razie podałam kontakt na siebie bo nie mam namiarów na Ciebie Pati. Bardzo bym chciała żeby ktoś ją pokochał, wiem że staruszkom bardzo cięzko znaleźć dom, ale będę biedulkę cały czas ogłaszać.

Dzięki bardzo! na prv podam numer do mnie.

Posted

dzisiaj byłam w schronie ale nie zdążyłam zrobić fotek bo było strasznie dużo pracy. Sunia czuje się lepiej, rana się goi. Potrzebujemy karmę i leki ( antybiotyki, wzmacniające,...)

Posted

Pati a zagłosiłaś sunie do skarpety Talcott, do której link podawała Kaskadaffik?
I na jakie konto kase wpłacać na biedulinkę?
Bardzo by się przydał bannerek, czy ktoś mógłby pomóc?

Posted

tula napisał(a):
Pati a zagłosiłaś sunie do skarpety Talcott, do której link podawała Kaskadaffik?
I na jakie konto kase wpłacać na biedulinkę?
Bardzo by się przydał bannerek, czy ktoś mógłby pomóc?

Nie zgłosiłam, nie wiem jak to się robi. Możecie pomóc???

Posted

podaje nr konta:
w tytule proszę wpisać:

"POMOC DLA SARY"
[FONT=Tahoma]Patrycja Misiak
ul. Kusocińskiego 26 m 26
26-600 Radom
mBank
[/FONT]
67 1140 2004 0000 3602 4830 3828