Jump to content
Dogomania

Sara w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Jakiej karmy potrzebujecie? A czy ona na pewno ją będzie dostawała, a nie zostanie wyniesiona przez kogoś ze schroniska pod pachą? Przepraszam za te pytania, ale nie znam radomskiego schroniska i jego pracowników, a wiem, że to różnie bywa...

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chcecie może żelowe opatrunki gojące na rany? Wiele psiaków tym się goiło ;)
Zapytajcie weta, naprawdę są skuteczne, Aquacel, Granuflex. W razie czego proszę o pw.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Jakiej karmy potrzebujecie? A czy ona na pewno ją będzie dostawała, a nie zostanie wyniesiona przez kogoś ze schroniska pod pachą? Przepraszam za te pytania, ale nie znam radomskiego schroniska i jego pracowników, a wiem, że to różnie bywa...

Suńka na pewno będzie dostawała karmę, ja jestem codziennie w schronie i tego dopilnuje. Teraz w schronisku jest naprawde bardzo dobrze, ludzie ktorzy tam pracuja sa w pelni oddani zwierzakom. Potrzebujemy dobrej pelnowartosciowej karmy.

Posted

pati851 napisał(a):
Suńka na pewno będzie dostawała karmę, ja jestem codziennie w schronie i tego dopilnuje. Teraz w schronisku jest naprawde bardzo dobrze, ludzie ktorzy tam pracuja sa w pelni oddani zwierzakom. Potrzebujemy dobrej pelnowartosciowej karmy.

To świetnie. Czy niunia ma jakieś szczególne potrzeby? Problemy z wątrobą, ze stawami, z układem moczowym, nerkami? Czy też wystarczyłaby karma dla starszych psów?
I koniecznie skorzystajcie z propozycji Myszy1 - te opatrunki żelowe są rewelacyjne!

Posted

Opatrunki już do nas idą. Mysza dziękuję bardzo!!!!
Jeśli chodzi o karmę do może być dla strszych psów. Z wątrobą nie jest najgorzej, ale taka karma nie zaszkodzi.
Dziękuję Wam wszystkim!!!!

Posted

Ja też melduję się na wątku, ale na kolejne stałe deklaracje mnie w tej chwili niestety nie stać, mogę sunię poogłaszać, pomóc w zakupie leków i karmy. A gdzie sunia została pogryziona?