Jump to content
Dogomania

Sara w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Sary wszystko dobrze:), niestety nadal najbardziej lubi przesiadywaćw swojej budce, ale po tym pogryzieniu musi minąć trochę czasu zanim znowu sie otworzy.
Dostałam zdjęcia:multi: ale wkleję je dopiero jak wróce do domu w niedzielę:) Bardzo proszę o cierpliwość;)

Posted

tula napisał(a):
U Sary wszystko dobrze:), niestety nadal najbardziej lubi przesiadywaćw swojej budce, ale po tym pogryzieniu musi minąć trochę czasu zanim znowu sie otworzy.
Dostałam zdjęcia:multi: ale wkleję je dopiero jak wróce do domu w niedzielę:) Bardzo proszę o cierpliwość;)

Fajnie, tula, że nas informujesz. Sara dojdzie do siebie. Czekamy na zdjęcia... ważne, że są, nie śpiesz się:lol:

Posted

Dziwicie się, że Sara głównie przesiaduje w swojej budzie? A KTO BY W TAKIEJ BUDZIE NIE CHCIAŁ PRZESIADYWAĆ! Ma czyściutko, miękko, dużo miejsca, czuje się bezpieczna, ma wodę, jedzenie i święty spokój! A poza tym to już wiekowa sunia, myślę, że chętnie odpoczywa po trudach życia i ostatnich tygodni. Chyba nawet nie przypuszcza, że to nie tylko wczasy, ale jej własna, wspaniała przystań na resztę życia... :thumbs::bigcool:

Posted

Pani stara sie oczywiście cały czas coraz bardziej oswajać Sarunię, ale nie robi tego na siłę tylko pomalutku i stopniowo. Nie poznałam Pani Lidii osobiście ale po naszych wszystkich rozmowach wiem, że jest to super osobą. Przy którejś z rozmów Pani Lidia zapytała mnie czy uważam, że Sara ma u niej lepiej niż w schronisku:) Ludzie często biorąc psa ze schronu uważają że uchylili mu nieba (co przeważnie jest prawdą), a Pani naszej Sary martwi sie czy oby sunia ma u niej dość dobrze:)

• 3 weeks later...
Posted

Dobre cioteczki, które tu zaglądacie, pomóżcie:

tula napisał(a):
Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, a dogomaniacy z Brzegu niestety nie liczą się z wyborem dogomanii.
Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:

Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:

Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

• 1 month later...
Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Pani naszej Sary, no i tak: Sara czuje się dobrze, ma apetyt, mieszka sobie w swojej budce i to tyle dobrych wieści...niestety nadal jest tak samo zamknieta w sobie i dzika jak na początku, nie ma mowy żeby wyjśc z nią na spacer bo zapiera się z całych sił, kiedy miała ocieplaną budę na zimę i był zdejmowany z niej dach to Sarunia czmychnęła w najdalszy kąt tarasu i siedziała tam wystraszona. Może wiecie czy jest na to jakaś rada, czy są sposoby aby sunia choć troche się otworzyła?

Posted

Według mnie tu tylko cza si cierpliwość... i nic więcej, ja wchodzę strachulcom do budy i smakołyki podkładam, a jak już same zaczynaja brać, to pod pysk podkładam, ale to praca na długi czas, oby się Saruni udało otworzyć :)