krakowianka.fr Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 3mam kciuki, ze Sarze bedzie w nowym domku dobrze :-) Quote
tula Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 U Sary wszystko dobrze:), niestety nadal najbardziej lubi przesiadywaćw swojej budce, ale po tym pogryzieniu musi minąć trochę czasu zanim znowu sie otworzy. Dostałam zdjęcia:multi: ale wkleję je dopiero jak wróce do domu w niedzielę:) Bardzo proszę o cierpliwość;) Quote
wiking042 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 tula napisał(a):U Sary wszystko dobrze:), niestety nadal najbardziej lubi przesiadywaćw swojej budce, ale po tym pogryzieniu musi minąć trochę czasu zanim znowu sie otworzy. Dostałam zdjęcia:multi: ale wkleję je dopiero jak wróce do domu w niedzielę:) Bardzo proszę o cierpliwość;) Fajnie, tula, że nas informujesz. Sara dojdzie do siebie. Czekamy na zdjęcia... ważne, że są, nie śpiesz się:lol: Quote
pati851 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191399-MEXX-NEXT-INBLU-na-psiaki-z-Radomskiego-Schroniska-do-5.09-godz.-22 Kochani zapraszam na bazarek dla psiaków z Radomskiego Schroniska Quote
pati851 Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Co się dzieje z Sarą? Kiedy będą fotki? Quote
tula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Obiecane zdjęcia Saruni:) przepraszam za opóźnienie:) Quote
wiking042 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziwicie się, że Sara głównie przesiaduje w swojej budzie? A KTO BY W TAKIEJ BUDZIE NIE CHCIAŁ PRZESIADYWAĆ! Ma czyściutko, miękko, dużo miejsca, czuje się bezpieczna, ma wodę, jedzenie i święty spokój! A poza tym to już wiekowa sunia, myślę, że chętnie odpoczywa po trudach życia i ostatnich tygodni. Chyba nawet nie przypuszcza, że to nie tylko wczasy, ale jej własna, wspaniała przystań na resztę życia... :thumbs::bigcool: Quote
tula Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Pani stara sie oczywiście cały czas coraz bardziej oswajać Sarunię, ale nie robi tego na siłę tylko pomalutku i stopniowo. Nie poznałam Pani Lidii osobiście ale po naszych wszystkich rozmowach wiem, że jest to super osobą. Przy którejś z rozmów Pani Lidia zapytała mnie czy uważam, że Sara ma u niej lepiej niż w schronisku:) Ludzie często biorąc psa ze schronu uważają że uchylili mu nieba (co przeważnie jest prawdą), a Pani naszej Sary martwi sie czy oby sunia ma u niej dość dobrze:) Quote
anhata Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Sunia się z zcasem bardziej otworzy. Każdy z nas to wie. Musimy jej kibicować. Fajnie, że są zdjęcia i możemy zobaczyć, jak sobie radzi. Quote
kaskadaffik Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wow ssama bym sobie w takiej budce ślicznej pomieszkała z chęcią, pieknie tam Sarunia ma, a jaka jest szczęśliwa :) :) :) Quote
wiking042 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dobre cioteczki, które tu zaglądacie, pomóżcie: tula napisał(a):Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, a dogomaniacy z Brzegu niestety nie liczą się z wyborem dogomanii. Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
tula Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzwoniłam dzisiaj do Pani naszej Sary, no i tak: Sara czuje się dobrze, ma apetyt, mieszka sobie w swojej budce i to tyle dobrych wieści...niestety nadal jest tak samo zamknieta w sobie i dzika jak na początku, nie ma mowy żeby wyjśc z nią na spacer bo zapiera się z całych sił, kiedy miała ocieplaną budę na zimę i był zdejmowany z niej dach to Sarunia czmychnęła w najdalszy kąt tarasu i siedziała tam wystraszona. Może wiecie czy jest na to jakaś rada, czy są sposoby aby sunia choć troche się otworzyła? Quote
kaskadaffik Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Według mnie tu tylko cza si cierpliwość... i nic więcej, ja wchodzę strachulcom do budy i smakołyki podkładam, a jak już same zaczynaja brać, to pod pysk podkładam, ale to praca na długi czas, oby się Saruni udało otworzyć :) Quote
agaga21 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 dziewczyny, wybaczcie ale sprawa z waszego rejonu, pilna! http://www.dogomania.pl/threads/189708-Znalaz%C5%82am-pitbulla-czarno-br%C4%85zowego-ok-8m-cy?p=15618007&viewfull=1#post15618007 post 173. POMÓŻCIE! Quote
anhata Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='agaga21']dziewczyny, wybaczcie ale sprawa z waszego rejonu, pilna! http://www.dogomania.pl/threads/189708-Znalaz%C5%82am-pitbulla-czarno-br%C4%85zowego-ok-8m-cy?p=15618007&viewfull=1#post15618007 post 173. POMÓŻCIE! To jest 30 km od radomia. Schronisko nasze nie moize przytjac tych psiakow. Trzeba oddzielny watek zrobic. Quote
agaga21 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dziewczyny, zawsze mozna znaleźć te psy na terenie radomia...trzeba im pomóc! Quote
Recommended Posts