Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I nie leje na glowe, slonce nie prazy. Taka pogoda w sam raz :loveu:
Moje dziewczyny tez odzyly od niedzieli, mlodsza sie za frisbee rozglada, chce biegac. Oby upaly nie wrocily :modla:

Posted

Cały weekend upłynął na krótszych i dłuższych wędrówkach. Po ochłodzeniu Saruśka nabrała nowej energii. Aż miło popatrzeć jak radośnie drepcze. Szkoda tylko, że zapomniałem naładować baterii w aparacie przed wędrówkami :evil_lol:

Posted

Wczoraj była akcja czyszczenia uszu, czynność raczej dla małpiszonka nieprzyjemna ale konieczna. Pisku i płaczu było tyle, jakby psa ktoś mordował :roll: Później Saruśka dostała nagrodę i jadła ją w ukryciu (pewnie obawiała się dalszego ciągu higieny :evil_lol:)
Fotek z wyjść nie mam, mogę za to wrzucić fotkę wcześniejszą - odpoczywający pies.

Posted

Garść zdjęć weekendowo-działkowych:)

Pies w trawie (odpoczynek po dłuższym marszu)

Na blacie kuchennym odbywa się szykowanie smakołyków na grilla

Co tam jecie?

Saruśka z bułką (jak wiadomo to wielki przysmak)

A dziś niestety burza, Saruśka połowy nocy nie przespała (a co za tym idzie ja też :) )

Posted

Wczoraj niestety na Dogo były prace konserwacyjne i nie mogłem się zalogować, a chciałem podzielić się z Wami radosną informacją.
Wczoraj minęły 3 lata od kiedy Saruśka jest z nami :loveu:
Jest nam ze sobą bardzo fajnie i bardzo, bardzo dziękuję jeszcze raz wszystkim, dzięki którym Saruśka trafiła do nas.
Pozdrawiamy.

Posted

Garść fotek, żeby odwiedzający nie zapomnieli jak wygląda Saruśka;)

Niedzielny pies na zielonej trawce

A tak się oblizuję:)

• 2 weeks later...
Posted

I sezon działkowych wyjazdów już się zakończył. Czas wracać do rzeczywistości pracowej (już za momencik). Na działce Sarunia jak zwykle z przyjemnością polegiwała na trawce, czasem miała ochotę na dłuższe wędrówki, czasem na krótsze. Ogólnie było bardzo fajnie. Mam trochę fotek, ale w związku z przygotowaniami do ciężkiej pracy w nowym roku szkolnym ;) nie wkleję ich pewnie dziś, czy jutro. Ale postaram się w tym tygodniu :)
Pozdrawiamy zaglądających tu.

Posted

A oto fotki. Miłego oglądania:)

Pyszczydło w stronę słoneczka

Posiłek wieczorny

Lubię gdy głaszczą

Uśmiechnięty pies w słońcu

Uwaga! Uwaga! Za siatką jest KOT!!!

Na świeżym powietrzu kość smakuje o wiele lepiej

Pies (sztuk jeden) - widok z góry;)

Kolejne fotki wymagają dwóch słów wyjaśnienia. Tego dnia był upał i akurat w radiu usłyszeliśmy, że w Hiszpanii w ZOO dają zwierzakom lody. Akurat pojechaliśmy na lody i Saruśka przyłączyła się częściowo do konsumpcji. Niestety nie mieliśmy ze sobą aparatu i zdjęcia musiałem robić komórką.

Pies i lody

A dziś u nas trochę za upalnie. Na popołudniowym spacerku suczydłu było gorąco.

Posted

O taaaak, lody to to, co tygryski lubią najbardziej :D Tosia także jest zdania, że nie ma lepszej metody chłodzenia ;)
Dzięki za piękne wakacyjne fotki :)

Posted

Wakacje, wakacje i już po wakacjach. I niestety Saruśka jest pokrzywdzona;)
Musi troszkę sama w domu posiedzieć. Teraz jak wracam z pracy to suczydło robi koncert na całą kamienicę. Jest takie auuuu, że na parterze pewnie słychać. Wygląda to tak jakby się małpiszonek skarżył. Może w tym tygodniu uda mi się wrzucić fotki weekendowe.
Pozdrawiamy zaglądających.

Posted

Ona tak się błyszczy sama z siebie :)
W przyszły weekend mamy w planach mały stres. Musimy pojechać z suczydłem na badania kontrolne i szczepienia. Już sobie wyobrażam jaki będzie płacz w poczekalni. Przy zeszłorocznej wizycie zostaliśmy obsłużeni poza kolejnością. Chyba nie mogli wytrzymać płaczów i pisków :evil_lol: