Radek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Uff, nareszcie upały odpuściły i można sobie dłużej powędrować. Pozdrawiamy Quote
Radek Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Jak tu się nie śmiać gdy się wędruje na świeżym powietrzu (i nie ma zbyt wysokiej temperatury) :) Quote
Ulka18 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 I nie leje na glowe, slonce nie prazy. Taka pogoda w sam raz :loveu: Moje dziewczyny tez odzyly od niedzieli, mlodsza sie za frisbee rozglada, chce biegac. Oby upaly nie wrocily :modla: Quote
Radek Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Cały weekend upłynął na krótszych i dłuższych wędrówkach. Po ochłodzeniu Saruśka nabrała nowej energii. Aż miło popatrzeć jak radośnie drepcze. Szkoda tylko, że zapomniałem naładować baterii w aparacie przed wędrówkami :evil_lol: Quote
zurdo Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 No to nam smaku narobiłeś ;) Pozdrowienia dla Sarci :) Quote
Radek Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wczoraj była akcja czyszczenia uszu, czynność raczej dla małpiszonka nieprzyjemna ale konieczna. Pisku i płaczu było tyle, jakby psa ktoś mordował :roll: Później Saruśka dostała nagrodę i jadła ją w ukryciu (pewnie obawiała się dalszego ciągu higieny :evil_lol:) Fotek z wyjść nie mam, mogę za to wrzucić fotkę wcześniejszą - odpoczywający pies. Quote
Ulka18 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Pies troche zamyslony, trochę spiący :loveu: Mordka kochana z tej Saruni :p Quote
Radek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Garść zdjęć weekendowo-działkowych:) Pies w trawie (odpoczynek po dłuższym marszu) Na blacie kuchennym odbywa się szykowanie smakołyków na grilla Co tam jecie? Saruśka z bułką (jak wiadomo to wielki przysmak) A dziś niestety burza, Saruśka połowy nocy nie przespała (a co za tym idzie ja też :) ) Quote
Radek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wczoraj niestety na Dogo były prace konserwacyjne i nie mogłem się zalogować, a chciałem podzielić się z Wami radosną informacją. Wczoraj minęły 3 lata od kiedy Saruśka jest z nami :loveu: Jest nam ze sobą bardzo fajnie i bardzo, bardzo dziękuję jeszcze raz wszystkim, dzięki którym Saruśka trafiła do nas. Pozdrawiamy. Quote
Jagienka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Gratulacje!! :multi: :drink1: I życzę jeszcze wielu wspaniałych chwil razem!!! :BIG: Quote
Radek Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Garść fotek, żeby odwiedzający nie zapomnieli jak wygląda Saruśka;) Niedzielny pies na zielonej trawce A tak się oblizuję:) Quote
Ulka18 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Nie zapomnimy, Saruni sie nie da zapomniec :cool3: Super mina na drugim zdjeciu :loveu: Quote
Radek Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 I sezon działkowych wyjazdów już się zakończył. Czas wracać do rzeczywistości pracowej (już za momencik). Na działce Sarunia jak zwykle z przyjemnością polegiwała na trawce, czasem miała ochotę na dłuższe wędrówki, czasem na krótsze. Ogólnie było bardzo fajnie. Mam trochę fotek, ale w związku z przygotowaniami do ciężkiej pracy w nowym roku szkolnym ;) nie wkleję ich pewnie dziś, czy jutro. Ale postaram się w tym tygodniu :) Pozdrawiamy zaglądających tu. Quote
erka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Pozdrawiamy również i czekamy na ostatnie fotki suczydła:loveu:. Quote
zurdo Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 erka napisał(a):czekamy na ostatnie fotki suczydła:loveu:. humour noir ;) Ale na zdjęcia Saruśki czekamy bardzo-bardzo :) Quote
Radek Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A oto fotki. Miłego oglądania:) Pyszczydło w stronę słoneczka Posiłek wieczorny Lubię gdy głaszczą Uśmiechnięty pies w słońcu Uwaga! Uwaga! Za siatką jest KOT!!! Na świeżym powietrzu kość smakuje o wiele lepiej Pies (sztuk jeden) - widok z góry;) Kolejne fotki wymagają dwóch słów wyjaśnienia. Tego dnia był upał i akurat w radiu usłyszeliśmy, że w Hiszpanii w ZOO dają zwierzakom lody. Akurat pojechaliśmy na lody i Saruśka przyłączyła się częściowo do konsumpcji. Niestety nie mieliśmy ze sobą aparatu i zdjęcia musiałem robić komórką. Pies i lody A dziś u nas trochę za upalnie. Na popołudniowym spacerku suczydłu było gorąco. Quote
zurdo Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O taaaak, lody to to, co tygryski lubią najbardziej :D Tosia także jest zdania, że nie ma lepszej metody chłodzenia ;) Dzięki za piękne wakacyjne fotki :) Quote
Radek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wakacje, wakacje i już po wakacjach. I niestety Saruśka jest pokrzywdzona;) Musi troszkę sama w domu posiedzieć. Teraz jak wracam z pracy to suczydło robi koncert na całą kamienicę. Jest takie auuuu, że na parterze pewnie słychać. Wygląda to tak jakby się małpiszonek skarżył. Może w tym tygodniu uda mi się wrzucić fotki weekendowe. Pozdrawiamy zaglądających. Quote
Radek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Fotki z weekendu Na leśnych ścieżkach parku Młociny Odpoczynek po wędrówkach:) Quote
zurdo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Śliczne zdjęcia, Sara jeszcze śliczniejsza. Ciągle nie mogę się napatrzeć, jak ona się błyszczy. Czym Wy ją polerujecie??? Quote
Radek Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ona tak się błyszczy sama z siebie :) W przyszły weekend mamy w planach mały stres. Musimy pojechać z suczydłem na badania kontrolne i szczepienia. Już sobie wyobrażam jaki będzie płacz w poczekalni. Przy zeszłorocznej wizycie zostaliśmy obsłużeni poza kolejnością. Chyba nie mogli wytrzymać płaczów i pisków :evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 dawno mnie tu nie było:p Alez z Saruni błyszczący psiak!:loveu: mam prosbę...tym razem moja tymczasowiczka szuka domu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/onka-uratowana-przed-kieleckim-schronem-pilnie-potrzebuje-domu-145574/index2.html pytajcie dobrych ludzi:-( Quote
Recommended Posts