Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sara']Prada nie musisz wysyłać 10 postów jeden pod drugim, możesz cytować kilka osób w jednym poście !

Jeszcze dwa słowa. Gdy się bierze biednego pieska z pseudohodowli, upewnia się pseudohodowcę że warto takie pieski produkować. Wniosek ? Psów jest coraz więcej.

Dzięki za radę w sprawie postów (uczę się dopiero) :)
Pozdrawiam...

Posted

PRZESTAŃCIE JUŻ PROSZĘ !!! JA JUŻ WSZYSTKO ROZUMIEM A SWOJEGO "kundelka" KOCHAM. ZROBIŁAM CO ZROBIŁAM I NIE ŻAŁUJĘ. SZANUJĘ WASZE OPINIE ALE DAJMY JUŻ SPOKÓJ... !!!
BUZIAKI NA ZGODĘ DLA WSZYSTKICH :)

Posted

[quote name='gabryska']Ja też musze się tutaj wypowiedzieć..
Mam pytanie do wszystkich przeciwników psów nierodowodowych, a przypominających rasowe. Co ma się stać z tymi pieskami urodzonymi u jakiegos pseudohodowcy? Ma je utopić czy w najlepszym przypadku oddać komuś?!

ŚWIĘTE SŁOWA... :)

Posted

[quote name='cuciola']mi sie Prada bardzo podoba miedzy innymi ze podoba mi sie jej imie,mam buty Prada

Rozbawiłaś mnie na dobranoc... wielkie dzięki bo miałam ciężki dzień :)
pozdrawiam serdecznie.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Kupcie już ten kabelek do aparatu :placz: ;)

kochana to nie tak hop siup... na taki kabelek trzeba troszkę popracować ;)
Powinien przyjść jutro :)

Posted

Momencik ja nie jezdze po włascicielkach psow "rasowych" :cool3: absolutnie, jesli Prada tak to odebrałą to ja przepraszam :buzi:
Ja osobiscie nigdy nie kupiłabym psa bez papierow to takze moje zdanie, powodow mam takze wiele ;) bo jeśli chce psa rasowego to kupuje go własnie z tymi papierami, a jesli nie? to ide do schronu, tam pomagam i wiem, ze mozna znajsc fajnego i zrownowazonego psiaka, jesli ktos nie chce, to prosze bardzo ;) nie namawiam, bo jednak pies schroniskowy to wiekszy obowiazek niz szczeniaczek...

Zwrocmy tylko uwage ze np. takie psy rasowe nie tarfiaja czesto do azylow, a "rasowe" są nagminnie :roll: o kundlach oczywiscie nie wspomne bo to kazdy wie..

Grunt aby edukowac i mowic ludzia ze psow sie nie rozmnaza bo wiele ich czeka w schroniskach.. lub u prawdziwego hodowcy..

Posted

-PRADA- napisał(a):
kochana to nie tak hop siup... na taki kabelek trzeba troszkę popracować ;)
Powinien przyjść jutro :)

Wierzę w Ciebie :lol:
:multi: Czy to oznacza, że jutro będą również fotki Prady?? :multi:

Posted

[quote name='zaba14']Momencik ja nie jezdze po włascicielkach psow "rasowych" :cool3: absolutnie, jesli Prada tak to odebrałą to ja przepraszam :buzi:

Nie!!! ja absolutnie tego tak nieodebrałam, to opinie innych dogomaniaków.
Poznałam zdanie wielu ludzi i dzięki Wam za to. Naprawdę nie mam do nikogo pretensji!!

Posted

cuciola napisał(a):
a jak Prada w domciu? ile juz przetworzyla rzeczy? Pradunia demolka :D

nie chcę zapeszać ale jest nawet dobrze :) oprócz kabelka i troszkę podrapanej ściany wszystko ok !
Podgryza jedynie kota, który ze stoickim spokojem to toleruje i nie pokazał jeszcze na co go stać...
acha jeszcze jeden mały kaktus został zjedzony, jak? nie mam pojęcia bo był tak ostry, że nie można było go dotknąć!

Posted

[quote name='madziasto4']no rzeczywiście :shake: a kiedy będzie można z nią wyjść??[/quote

dopiero koło 5 lipca :( byłyśmy w sobotę u weterynarza i powiedział, że wcześniej nie da rady...

no i tak siedzimy w domku cały czas, uczymy się "na miejsce", "siad" i 'daj łapę" no i muszę przyznać, że pojęła to bardzo szybko! sama jestem zaskoczona... tylko na gazetkę nie chce robić siusiu... woli panele:(

• 2 weeks later...