Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że Grażyna nie może pisać bo kociaki wylały jej sok na klawiaturę :angryy:. Dopóki nie kupi nowej jest ugotowana, a czasu na zakupy to za bardzo nie ma........ Nie wiadomo kiedy ktoś z Tychów coś napisze bo dziewczyny pewnie bardzo zajęte........ Może jak masz możliwość to zadzwoń do Grażyny? Jej telefon 601-294-064 - mogę podawać bo jak mi to ostatnio Grażyna powiedziała "jej telefon i tak zna pół Tychów" :evil_lol:

Posted

nie wiem co jeszcze można dodać do opisu Filipka, to na prawdę cudowny, pogodny i bezproblemowy pies

kto da mu dom, nie będzie miał z nim żadnych problemów, a dużo merdania ogonkiem
Filipek jest bardzo posłuszny, spokojny. Jedyne szaleństwa to bieganie po trawie, tarzanie się i radosne witanie ludzi.

Dzisiaj będę odwiedzać Grażynę to zapytam czy coś dodać

• 2 weeks later...
Posted

kaja oprocz domku to czego teraz brakuje filipkowi najbardziej? on jest teraz ciagle u grazyny? na karme trzeba? lekarza? bo ogloszen ma chyba multum...? jak sie uporam z moimi to podesle ciotce tej mojej kolezanki filipka; ona dokonuje rzeczy niemozliwych, moze jej sie uda...? dla guffiego przeciez znalazla dom; trzeba probowac... zwlaszcza, ze jak czytam, filipek jest absolunie idealny;

Posted

tak, Filipek jest absolutnie idealny
nikt nie będzie miał problemów z tym psiakiem, jest grzeczny i kochany, a cieszy się całą mordką, jak by się ciągle uśmiechał

Filipek jest u Anity z naszego osiedla, Grażyna nie dała rady wyprowadzać 6 psów na raz :(

nie wiem, czy Filipek ma wyróżnione allegro, co do karmy, to chyba nic nie potrzebuje, ale zapytam Anitkę

Posted

moze ja jestem krolowa zawracania dupy, ale w tekscie ogloszenia kontrola rozrodu wystepuje po tej samej stronie barykady co glodzenie i bicie, a przeciwstawia sie jej opieke i milosc; to chyba nie wyglada najlepiej;

Posted

[quote name='kakadu']a jak noga? na kiedy jest planowane zdjecie gipsu?[/QUOTE]

gips już dawno ściągnięty, ale Filipek jeszcze trochę utyka, co nie przeszkadza mu w brykaniu na spacerze :)

Posted

w sumie to na pierwszej stronie chyba nie ma info o ściągnięciu gipsu

a ja tak myśle, że najbardziej potrzebne Filipkowi wyróznione allegro - bo jest najbardziej skuteczne
na inne stronki mało ludzi zagląda