Monika.D Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 He he to mała :P Jest niesamowita przytulanką. Chłopaki ja uwielbiają i Łukasz... Zresztą miała być u mnie przez noc... Ale jak ją Łukasz zobaczył to już nie oddał :) Quote
Mudik Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Czarna dziewczynka jest genialna i taką ma fajną sportową budowę, a rezydent białasek jaki ma długi ogon :-O Quote
savahna Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Zdecydowanie super ekipa. :loveu: Białasek zadziwia metamorfozami:raz sznaucerek raz westik.:evil_lol: Nie do wiary. Co tu dużo mówić wszystkie fajne....:loveu: Quote
Monika.D Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Bardzo miło czytać takie komentarze :) Limonka a moja sunia to podobna do Diunki. Mężowi od początku Diunka się podobała i mówił, że takiego psiaka kiedyś przygarniemy... Nie spodziewałam się tylko, że tak szybko się to stanie he eh Ostatnio nawet wpadł na okropny pomysł, że nie będziemy sterylizować małej, tylko będziemy jej podawać antykoncepcyjne, bo kiedyś będzie chciał jeszcze takiego psiuńka. Szybko mu to wybiłam z głowy, mówiąc, że takich pełno na ulicy i będzie mógł wybierać do woli. Quote
groszek83 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/2219/p1100823t.jpg gratuluje nowego domownika:loveu: strasznie w moim typie;) Widać że mąż wpadł jak śliwka w kompot:evil_lol: Quote
Monika.D Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Oj wpadł... Nawet nie spodziewałam się, że tak go weźmie. Lubi zwierzęta, ale nie myślałam, że jest gotowy na przyjęcie tych bieduli... A ostatnio przywiózł do domu młodego psiak, którego ktoś na jego oczach wywalił z jadącego samochodu. Quote
Sylwia K Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 zazdroszczę tz'ta -mój nie bardzo chce się zgodzić na dom tymczasowy:/ Quote
Monika.D Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Sylwuś mój też nie chciał. Mieliśmy kiedyś dwa psiaki, ale to już były, jak poznałam Łukasza. Potem kupiliśmy sznaucerka. Ukradli Nam - Łukasz kupił drugiego. A, że był sam, to adoptowałam Puffy'ego. Tak w sumie bez zgody Łukasz... Wiedział, ze szukam drugiego pieska, ale chyba nie traktował tego poważnie... Na początku jak zobaczył psiaka był wściekły. Na dodatek Puffy jest kudłaty, a Łukasz woli psiaki z krótką sierścią. Szybko jednak się przekonał i pokochał malucha. Jak zobaczył Labi'ego po powrocie z pracy, też był zły. I też szybko się przekonał. O suniolku jak Mu mówiłam nie chciał słyszeć... dopóki jej nie zobaczył. Wtedy to już ja nie miałam nic do powiedzenia he he A jak ostatnio pytałam czy weźmiemy szczeniaka na DT, to było Mu już obojętne... Tak więc robi postępy he he Quote
Paula03 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Nie no serio tz-a to można pozazdrościć ;) Quote
Marta67 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Monika skąd wytrzasnęłaś takiego TZta? :D jakaś profesionalna hodowla? ;) też chcę takiego kiedyś :D Quote
Monika.D Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Mój Łukasz chodzi dumny jak paw po tym jak przeczytał Wasze wpisy he eh Teraz mi truje, że go nie doceniam... Marta mogę Ci go pożyczyć na jakiś czas he he he Quote
Marta67 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Monika.D napisał(a):Mój Łukasz chodzi dumny jak paw po tym jak przeczytał Wasze wpisy he eh Teraz mi truje, że go nie doceniam... Marta mogę Ci go pożyczyć na jakiś czas he he he ale to również ZA jakiś czas ;) na razie za młoda jestem ;) och dumny dumny ma z czego :) Quote
Monika.D Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Martusiu no tak - zapomniałam, że Ty jeszcze młodziutka i składam Ci niemoralne propozycje he he Quote
Fides79 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 takiego super TZ-ta chcesz wypożyczać:-o chyba zwariowałaś??? a TZ nie ma jakiegoś brata??:cool3: Quote
Monika.D Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 A bierzcie go he eh Wystarczy mi jak wpadnie na kilka nocy w roku he he eh Brata nie ma :( Quote
Marta67 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Fides79 napisał(a):takiego super TZ-ta chcesz wypożyczać:-o chyba zwariowałaś??? a TZ nie ma jakiegoś brata??:cool3: TZ z domu babie lżej :evil_lol: nie tam niemoralne po prostu za jakiś czas dopiero :cool3: Quote
Monika.D Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Marta67 napisał(a):TZ z domu babie lżej :evil_lol: Dokładnie :) Quote
kaja69 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ale piękne masz pieseczki i koteczki prawie takie śliczne jak moje:evil_lol: Cudne stadko :lol: Quote
kaja69 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A tak w ogóle to czemu nie wiem od Ciebie ,że masz tu galerię swoich milusuńskich,co??:cool3: Quote
Fides79 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Monika.D Brata nie ma :-( uu to szkoda :roll: Monika.D A bierzcie go he eh Wystarczy mi jak wpadnie na kilka nocy w roku he he Marta67 TZ z domu babie lżej :evil_lol: ha ha ha a to dobre moja znajoma wychodziła z założenia, że po 10 latach z tym samym chłopem to kazirodztwo:cool3: ja doszłam do takich wniosków trochę wcześniej :evil_lol: Quote
Monika.D Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Fides79 napisał(a):moja znajoma wychodziła z założenia, że po 10 latach z tym samym chłopem to kazirodztwo:cool3: O matko to ja już się łapę :crazyeye: Aniu kochana wysyłałam Ci kiedyś chyba link do galerii... Quote
kaja69 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Taaak?? Czyli znowu zaliczyłam wpadkę przez moją sklerozę :oops: Quote
Sylwia K Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Monika.D napisał(a):Sylwuś mój też nie chciał. Mieliśmy kiedyś dwa psiaki, ale to już były, jak poznałam Łukasza. Potem kupiliśmy sznaucerka. Ukradli Nam - Łukasz kupił drugiego. A, że był sam, to adoptowałam Puffy'ego. Tak w sumie bez zgody Łukasz... Wiedział, ze szukam drugiego pieska, ale chyba nie traktował tego poważnie... Na początku jak zobaczył psiaka był wściekły. Na dodatek Puffy jest kudłaty, a Łukasz woli psiaki z krótką sierścią. Szybko jednak się przekonał i pokochał malucha. Jak zobaczył Labi'ego po powrocie z pracy, też był zły. I też szybko się przekonał. O suniolku jak Mu mówiłam nie chciał słyszeć... dopóki jej nie zobaczył. Wtedy to już ja nie miałam nic do powiedzenia he he A jak ostatnio pytałam czy weźmiemy szczeniaka na DT, to było Mu już obojętne... Tak więc robi postępy he he mój taki postęp to by w latach robił! musimy się wymienić tztami:cool3: Quote
Recommended Posts