Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

He he to mała :P Jest niesamowita przytulanką. Chłopaki ja uwielbiają i Łukasz... Zresztą miała być u mnie przez noc... Ale jak ją Łukasz zobaczył to już nie oddał :)

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo miło czytać takie komentarze :)

Limonka a moja sunia to podobna do Diunki. Mężowi od początku Diunka się podobała i mówił, że takiego psiaka kiedyś przygarniemy... Nie spodziewałam się tylko, że tak szybko się to stanie he eh Ostatnio nawet wpadł na okropny pomysł, że nie będziemy sterylizować małej, tylko będziemy jej podawać antykoncepcyjne, bo kiedyś będzie chciał jeszcze takiego psiuńka. Szybko mu to wybiłam z głowy, mówiąc, że takich pełno na ulicy i będzie mógł wybierać do woli.

Posted

Oj wpadł... Nawet nie spodziewałam się, że tak go weźmie. Lubi zwierzęta, ale nie myślałam, że jest gotowy na przyjęcie tych bieduli... A ostatnio przywiózł do domu młodego psiak, którego ktoś na jego oczach wywalił z jadącego samochodu.

Posted

Sylwuś mój też nie chciał. Mieliśmy kiedyś dwa psiaki, ale to już były, jak poznałam Łukasza. Potem kupiliśmy sznaucerka. Ukradli Nam - Łukasz kupił drugiego. A, że był sam, to adoptowałam Puffy'ego. Tak w sumie bez zgody Łukasz... Wiedział, ze szukam drugiego pieska, ale chyba nie traktował tego poważnie... Na początku jak zobaczył psiaka był wściekły. Na dodatek Puffy jest kudłaty, a Łukasz woli psiaki z krótką sierścią. Szybko jednak się przekonał i pokochał malucha. Jak zobaczył Labi'ego po powrocie z pracy, też był zły. I też szybko się przekonał. O suniolku jak Mu mówiłam nie chciał słyszeć... dopóki jej nie zobaczył. Wtedy to już ja nie miałam nic do powiedzenia he he A jak ostatnio pytałam czy weźmiemy szczeniaka na DT, to było Mu już obojętne... Tak więc robi postępy he he

Posted

Monika.D napisał(a):
Mój Łukasz chodzi dumny jak paw po tym jak przeczytał Wasze wpisy he eh Teraz mi truje, że go nie doceniam...

Marta mogę Ci go pożyczyć na jakiś czas he he he

ale to również ZA jakiś czas ;) na razie za młoda jestem ;)
och dumny dumny ma z czego :)

Posted

Fides79 napisał(a):
takiego super TZ-ta chcesz wypożyczać:-o chyba zwariowałaś???
a TZ nie ma jakiegoś brata??:cool3:

TZ z domu babie lżej :evil_lol:
nie tam niemoralne po prostu za jakiś czas dopiero :cool3:

Posted

Monika.D
Brata nie ma :-(

uu to szkoda :roll:
Monika.D
A bierzcie go he eh Wystarczy mi jak wpadnie na kilka nocy w roku he he

Marta67

TZ z domu babie lżej :evil_lol:

ha ha ha a to dobre
moja znajoma wychodziła z założenia, że po 10 latach z tym samym chłopem to kazirodztwo:cool3:
ja doszłam do takich wniosków trochę wcześniej :evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
moja znajoma wychodziła z założenia, że po 10 latach z tym samym chłopem to kazirodztwo:cool3:

O matko to ja już się łapę :crazyeye:

Aniu kochana wysyłałam Ci kiedyś chyba link do galerii...

Posted

Monika.D napisał(a):
Sylwuś mój też nie chciał. Mieliśmy kiedyś dwa psiaki, ale to już były, jak poznałam Łukasza. Potem kupiliśmy sznaucerka. Ukradli Nam - Łukasz kupił drugiego. A, że był sam, to adoptowałam Puffy'ego. Tak w sumie bez zgody Łukasz... Wiedział, ze szukam drugiego pieska, ale chyba nie traktował tego poważnie... Na początku jak zobaczył psiaka był wściekły. Na dodatek Puffy jest kudłaty, a Łukasz woli psiaki z krótką sierścią. Szybko jednak się przekonał i pokochał malucha. Jak zobaczył Labi'ego po powrocie z pracy, też był zły. I też szybko się przekonał. O suniolku jak Mu mówiłam nie chciał słyszeć... dopóki jej nie zobaczył. Wtedy to już ja nie miałam nic do powiedzenia he he A jak ostatnio pytałam czy weźmiemy szczeniaka na DT, to było Mu już obojętne... Tak więc robi postępy he he

mój taki postęp to by w latach robił!
musimy się wymienić tztami:cool3: