Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj kobiety wybaczcie, że nadal nie ma zdjęć, ale w tej chwili to nie mam do nich głowy. A i aparat pożyczyłam.

Moja gromadka ma nowego tymczasowicza... Sytuacja się skomplikowała. W ogóle pomieszanie z poplątaniem...

Takiego stwora uratowałam przed śmiercią...

Tutaj można poczytać jego wątek - http://www.dogomania.pl/threads/194567-EMERGENCY-ju%C5%BC-czycha%C5%82-na-niego-HYCEL-schronisko-czy-co-labko-mix-domowy

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łooo matko, zajrzałam na wątek, śliczny ten pies tylko mocno wychudzony bidulek,
no i sytuacja psio-psia też się różowo nie prezentuje a i rodzinna napięta:roll:
trzymam kciuki, żeby szybko znalazł domek :kciuki:

Posted

Dzisiaj sytuacja już całkiem ok. Rodzinka się uspokoiła. Nawet mówią, ze mógłby zostać na stałe jakbyśmy nie mieli już dwóch psów. Taki groźnie wyglądający pies na wsi na podwórku to fajna sprawa. Niestety 3 psów mieć nie możemy.

Mąż na początku marudał, a teraz sam wychodzi się z nim pobawić. Szkoda mu go oddawać...

Posted

no wiadomo że szkoda... do psów się człowiek tak szybko przywiązuje że aż nie ma co gadać, sama wiesz ;) psiurek jest śliczny, mam nadzieję że sytuacja się pozytywnie rozwinie :)
a przy okazji zapraszamy do nas na kilka nowych fotek :D

• 2 weeks later...
Posted

Ten czarny chudy to 9 m-czny suniolek, wyrzucony pod szkołą mojej córy. Domku nie szuka, bo Pan mąż się zakochał i powiedział, że siłą nikt mu jej nie odbierze :) I tym sposobem mamy 3-go prywatnego kundliszona. A w domu mamy taki szał, że niedługo do Krychnowic mnie wywiozą :)