anita_happy Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 edycja zaawansowana..a ja zdjec nie widze Quote
Monika.D Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Brałam edycję zaawansowaną, ale cały czas mi błąd wyskakiwał. Zdjęć faktycznie nie widać. Ale jak klikniecie prawym myszki i wybierzecie opcję 'otwórz grafikę w nowej karcie' (lub coś w tym stylu - zależy od Windowsa) to się zdjęcia pokarzą.Kurcze na tej stronce co zawsze zdjęcia wrzucam jest modernizacja do końca października. Quote
groszek83 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Mnie sie nijak nie otwierają fotki:shake: W każdym razie zdrówka dla Bastiego i niech Cie więcej nie straszy;) Quote
Monika.D Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 A u mnie już normalnie zdjęcia widać... To może linki dam. http://zapodaj.net/images/d073308094cd.jpg http://zapodaj.net/images/578bfb75da66.jpg Quote
groszek83 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 http://zapodaj.net/images/578bfb75da66.jpg no i nic:evil_lol: chyba jakieś zakazane to foto:evil_lol: ja wrzucam fotki tutaj http://imageshack.us/ i wszystko mi działa;) Quote
Monika.D Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 No nie mów, że nie ma fotek... Ja je normalnie widzę. Ale jaja! Quote
groszek83 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 No teraz widze.Wygląda paskudnie, ale może faktycznie chłopak sie zestresował i to z tego:roll: Szczerze mówiąc moje nigdy takich oczu nie miały, zupełnie nie wiem co to jest:shake: Quote
Monika.D Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Dzisiaj chłopaki szaleją jak zawsze, więc wygląda na to, że nic mu nie jest. Ale i tak się martwię... Quote
Fides79 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Monika.D napisał(a):Dzisiaj chłopaki szaleją jak zawsze, więc wygląda na to, że nic mu nie jest. Ale i tak się martwię... no rzeczywiście oczka nie wyglądają rewelacyjnie idź do weta, i będziesz wiedziała co i jak, z pewnością nie zaszkodzi a pomoże i Cie uspokoi :) Quote
anita_happy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Monika zakup w aptece sulfacetamid i zakrop budrysowi..nie zaszkodzi, a pomoze zawszee.... na moje oko - oberwał kłem gdzies nad okiem i ma zaczerwienione...albo ma lekkie zapalenie i na to właśnei sufacetamid...bez recepty i grosze.... wokół źrenicy ma białe więc strachu nie ma Quote
Monika.D Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Anitko dziękuję za podpowiedź. Jeśli chodzi o weta to zwlekam, bo moja Pani wet wyjechała do innego miasta, a z tych co zostali to mimo, że niby jestb dwóch chwalonych, to lubią 'wciskać' niepotrzebne, a kosztowne rzeczy :( Quote
Sylwia K Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Masz przepiękne psiaki:loveu::loveu: pozdrawiam serdecznie Quote
anita_happy Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Monika.D']Anitko dziękuję za podpowiedź. Jeśli chodzi o weta to zwlekam, bo moja Pani wet wyjechała do innego miasta, a z tych co zostali to mimo, że niby jestb dwóch chwalonych, to lubią 'wciskać' niepotrzebne, a kosztowne rzeczy :( szczerze...pierwsza rada..nie panikować...sama to sobie mowie jak moim cos jest...i teraz jak widze, ze jedzą, piją, koopczą, sikają, śpią, szczekają to jest wszystko ok Quote
Monika.D Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Sylwuś dziękujemy za odwiedziny! Limonko oczka już lepiej wyglądają. Anitko wiem... Dlatego poprosiłam Was o rady, bo z 'boku' można obiektywnie spojrzeć na wszystko. A ja przeraziłam się nie na żarty jak zobaczyłam krew.. Na szczęście chłopaki szaleją jak zawsze. Teraz muszę kupić im nowe - normalne obroże i adresatkę dla Puffy'ego, bo zgubił. Quote
groszek83 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 No to po strachu na szczęście;) Ja bym pewnie też troszke popanikowała:evil_lol: Quote
limonka97 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 o, znając siebie to ja też :lol: a co do adresówek, to okropnie często się gubią :roll: (chodzi mi o te z zoologów) Quote
Monika.D Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Na szczęście po strachu... Mam nadzieję. A jutro przyjedzie do mnie Anita to jeszcze go obejrzy :) Moje psiaki miały zamawiane adresówki z all... Basti ma a Puffy zgubił. Przypuszczam, że ją musiał pogryźć, bo innej opcji zgubienia nie ma... Quote
Marta67 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 adresówki to moja Kora gubi nagannie, co chwila potrzebuje nowej ;) ja nie wiem jak ona to robi :) Quote
Monika.D Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Kora najwyraźniej ma już swój sprawdzony sposób :) A teraz pochwale się swoim nowym cudeńkiem - tymczasowicz BOSS :) Quote
Sylwia K Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 uroczy ten tymczasik, jeśli potrzebowałabyś pomocy w ogłaszaniu go w necie to napisz do mnie -z chęcią pomogę Quote
Mudik Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Śliczne chłopaki, kiedyś mieszkałam w okolicy Szydłowca, Puffy mi też bardziej się podoba w wersji sznaucer. Quote
Monika.D Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Sylwuś dziękuje za propozycję ogłoszeń, ale wszystkim zajmują się dziewczyny z Szydłowca :) Mudik witamy u Nas :) Miło mi, że moje chłopaki się podobają :) Quote
Recommended Posts