Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brałam edycję zaawansowaną, ale cały czas mi błąd wyskakiwał.

Zdjęć faktycznie nie widać. Ale jak klikniecie prawym myszki i wybierzecie opcję 'otwórz grafikę w nowej karcie' (lub coś w tym stylu - zależy od Windowsa) to się zdjęcia pokarzą.Kurcze na tej stronce co zawsze zdjęcia wrzucam jest modernizacja do końca października.

Posted

Monika.D napisał(a):
Dzisiaj chłopaki szaleją jak zawsze, więc wygląda na to, że nic mu nie jest. Ale i tak się martwię...

no rzeczywiście oczka nie wyglądają rewelacyjnie
idź do weta, i będziesz wiedziała co i jak, z pewnością nie zaszkodzi a pomoże i Cie uspokoi :)

Posted

Monika zakup w aptece sulfacetamid i zakrop budrysowi..nie zaszkodzi, a pomoze zawszee....

na moje oko - oberwał kłem gdzies nad okiem i ma zaczerwienione...albo ma lekkie zapalenie i na to właśnei sufacetamid...bez recepty i grosze....

wokół źrenicy ma białe więc strachu nie ma

Posted

Anitko dziękuję za podpowiedź.

Jeśli chodzi o weta to zwlekam, bo moja Pani wet wyjechała do innego miasta, a z tych co zostali to mimo, że niby jestb dwóch chwalonych, to lubią 'wciskać' niepotrzebne, a kosztowne rzeczy :(

Posted

[quote name='Monika.D']Anitko dziękuję za podpowiedź.

Jeśli chodzi o weta to zwlekam, bo moja Pani wet wyjechała do innego miasta, a z tych co zostali to mimo, że niby jestb dwóch chwalonych, to lubią 'wciskać' niepotrzebne, a kosztowne rzeczy :(

szczerze...pierwsza rada..nie panikować...sama to sobie mowie jak moim cos jest...i teraz jak widze, ze jedzą, piją, koopczą, sikają, śpią, szczekają to jest wszystko ok

Posted

Sylwuś dziękujemy za odwiedziny!

Limonko oczka już lepiej wyglądają.

Anitko wiem... Dlatego poprosiłam Was o rady, bo z 'boku' można obiektywnie spojrzeć na wszystko. A ja przeraziłam się nie na żarty jak zobaczyłam krew..

Na szczęście chłopaki szaleją jak zawsze. Teraz muszę kupić im nowe - normalne obroże i adresatkę dla Puffy'ego, bo zgubił.

Posted

Na szczęście po strachu... Mam nadzieję. A jutro przyjedzie do mnie Anita to jeszcze go obejrzy :)

Moje psiaki miały zamawiane adresówki z all... Basti ma a Puffy zgubił. Przypuszczam, że ją musiał pogryźć, bo innej opcji zgubienia nie ma...

Posted

Sylwuś dziękuje za propozycję ogłoszeń, ale wszystkim zajmują się dziewczyny z Szydłowca :)

Mudik witamy u Nas :) Miło mi, że moje chłopaki się podobają :)