Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech... przyznam się szczerze, że moje psiaki są dzisiaj zaniedbane... Mam dzisiaj okropny dzień ... Niedawno minął rok od kiedy mój ukochany psiak odszedł za TM... I dzisiaj mam totalny dół... Wiem jak to brzmi... Kocham moje psiaki strasznie... Ale Kajo był wyjątkowy... Dostałam Go od brata w bardzo ciężkim dla mnie okresie życia... Miałam tylko 10 lat... Mój ówczesny psiak powiesił się na ogrodzeniu, próbując przeskoczyć za kotem... A kilka godzin później zmarł mój tata... Ta mała puchata kuleczka była dla mnie wszystkim... A ja musiałam podjąć decyzję o Jego uśpieniu... Był chory... umierający... ale to wcale nie koi bólu... O Boże jak boli...

Posted

dzieńdoberek :)
wypatrzyłam Was przez przypadek w metamorfozach, kliknęłam na banek i oto jestem
macie śliczne kocio-psie stadko i tak sobie myślę, że zamiast w kunelkach powinniście być galerii ze sznaucerami albo w fotoblogach
będę do Was chętnie zaglądać
pozdrawiam :lol:

Posted

Witaj!

Miło mi, że podoba Ci się Nasz zwierzyniec :) Jeśli chodzi o wybór galerii to wydaje mi się, że tutaj pasujemy... Nasz sznaucerek nie jest rodowodowy co jest równoznaczne z tym, że jest kundelkiem :) A dla mnie najważniejsze, że jest wspaniałym psiakiem i nie ważne gdzie się pokazujemy :)

Ściskam cieplutko i zapraszam do odwiedzin!

Posted

Jeśli chodzi o wybór galerii to wydaje mi się, że tutaj pasujemy... Nasz sznaucerek nie jest rodowodowy co jest równoznaczne z tym, że jest kundelkiem

przecież w galerii sznaucerów można umieszczać zdjęcia zarówno rodowodowych piesków jak i tzw w typie rasy ;)

A dla mnie najważniejsze, że jest wspaniałym psiakiem i nie ważne gdzie się pokazujemy :smile:

to fakt, najważniejsze, że psiaki są szczęśliwe, dogadują się z kotami i że wszyscy są zdrowi :lol:

Ściskam cieplutko i zapraszam do odwiedzin!

Będę zaglądać na 100% :)

http://www.fototube.pl/pix/img6/org/...b2a9d5cf9d.jpg

On "świeci" jajkami zupełnie jak Miki:diabloti:

bezwstydnik jeden :grin:

Posted

Zdjęcia mówicie... Jakoś tak nie mam kiedy zrobić :oops:

Więc takie jedno ze spacerku na grzybki... a właściwie po powrocie...

I takie na śpiąco...

I zagadka... Zgadnij ile kotów tu jest ... he he

Posted

Chłopaki uwielbiają leśne spacerki... a zwłaszcza pobliskie bajorko z wodą...

Kurcze padły mi baterie w aparacie, bo chciałam Wam pokazać jaką zabawkę przyniósł sobie przed chwilą do domu Puffy.

Posted

żywa!!!
Puffy to mordercooo!!!!to od tego spania z kotami !!!

mamy już ATOSA morderce, który został adoptowany przez ludzi z Janowa - zabił 3 kotki, 2 kury i 15 ptaszków...
a TERAZ czas na Puffiego!!!

no nie...co sie z tymi psami dzieje!!!

cholera dodam moją TULE!! tez upolowała ostatnio z Haidi białaską myszkę polna...tyci tyci myszunie!

Posted

Anita spokojnie. Ta była już nieżywa... Koty musiały ja przynieść i Puffy pozazdrościł im zabawki ... On chyba nie skrzywdziłby żywego stworzenia. Kociaka broni przed wszystkimi. Nawet potrafił skoczyć do Klaudii jak dokuczała kociakowi. Rozciął Jej wtedy wargę. Obserwuje każdego kto zbliża się do malucha. I jak na początku męczył koty tak teraz broni je przed Bastim.