Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dawno nie było żadnych zdjęć i w sumie nic nowego nie mam :( Więc chociaż pokarzę moją małą dziewczynkę :P

Tak sobie śpię...

Tak pozuję...

A tak się przytulam...

Posted

Ooooooo temat kulek śniegowych to tema rzeka:evil_lol:
Jak je obierasz? ja zostawiam je w spokoju kundle same sie obierają no chyba że nie mogą sięgnąć;)
Zdjęć nie widze oprócz tych które zacytowała Limonka:roll:

Posted

Nie mam pojęcia czemu zdjęcia się nie wyświetlają :( Później wrzucę je na inną stronkę - może wtedy będzie widać. Można tez kliknąć PPM na tą ikonkę a potem wybrać pokaż grafikę.

Jeśli chodzi o śniegowe 'łapki' to 'rozmrażam' je wodą... Wkładam psiurka do wanny i polewam wodą łapki. Śnieg szybciutko się roztapia i nie ma go porozwalanego po całym domu. Oczywiście woda musi być chłodna.

EDIT:
Ja już widzę fotki... Mam nadzieję, że Wy też :)

Posted

Niestety przy psach długowłosych ciągle jest kupa roboty... Jak nie śnieg to błoto, to znowu rzepy latem...

Ja przy odmrażaniu łapek najpierw biorę chłodną wodą, a potem już cieplejszą.

Posted

Aguś Puffy zarósł więcej niż troszkę he he Ale w zimę nie chcę go obcinać... Niedawno kupiłam sobie degażówki i troszkę mu skróciłam sierść.

Talio to duże czarne to nowy nabytek he he... Jest z Nami od jesienie. Ktoś ją wyrzucił i błąkała się pod szkołą mojej córki. Miałam ją przetrzymać przez noc, a potem 'przekazać' dalej, ale jak ją zobaczył mąż to nie chciał oddać :)