Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mało zwierzaków mam, ale w tej chwili krucho z kasą. Jakbym wiedziała, że dam radę to nawet bym się nie zastanawiała nad wzięciem Bossika. W tej chwili mam 3 koty i dwa psy + Bossik.

Posted

Monika.D napisał(a):
Mało zwierzaków mam, ale w tej chwili krucho z kasą. Jakbym wiedziała, że dam radę to nawet bym się nie zastanawiała nad wzięciem Bossika. W tej chwili mam 3 koty i dwa psy + Bossik.

nie tak znowu mało ;)
toż to gromadka cała, sześć:)
ja mam tylko dwa, bo rodzicielka się nie godzi ;) (tata jeszcze by uległ, ale mama potrzebuje czasu jeszcze :evil_lol:)

Posted

ja mam psa (ale to chyba wiesz ;p) myszke i żółwia i nie wyrabiam :D no troche przesadzam, ale jak mówie o moich zwierzach to każdy 'jakie zoo' itp. wypowiedzi połączone z wielkimi oczami :crazyeye::evil_lol: no, ale jak piszesz że dla ciebie to normalne, a ja jestem nie przyzwyczajona. od 6 lat mam żółwia a tak to do tego tylko jakiś gryzoń albo kjóik ;)
to ja lece na niemiecki, pa :cool3:

Posted

Fides pierwsze zdjęcie było robione chwilę po tym jak Anita pojechała. Jak szłam do domu po aparat to był na smyczny, bo bałam się, że może próbowac ucieczki. Ale okazało się, że to wcale go nie interesowało :) A na drugim zdjęciu akurat wrócił ze spaceru z moim bratem i odrazu legł do spanka. Teraz 24 h/d biega luzem po podwórku.

Limonko u mnie od kiedy pamiętam zawsze były przynajmniej dwa psy i dwa koty. Oprócz tego miałam królika, chomiki, myszki, papugi. Dla mnie to normalne. Dziwnie bym się czuła jakby tych zwierzaków nie było :) A w sumie u moich sąsiadów (mamy taki jakby jedno wielkie podwórko rozdzielone płotem) są jeszcze dwa psy i dwa koty i często furtka jest otwarta a zwierzaki latają gdzie chcę... więc to też jakby moje he he

Posted

nie dziwię Ci się, moja Lusia tez tylko tymczasowo miała u nas mieszkać... ale wyszło inaczej.
Ja jak bym miała więcej czasu i kasy to bym mogła mieć trzy psiaki, ale na razie dopiero powoli myślimy o drugim;)

Posted

Tak Boss ma swój wątek - tutaj

Sylwuniu postaram się jakieś dodać w najbliższym czasie. Ale u mnie to jest tak, że nie potrafię zrobić fotek jak chłopaki szaleją.... A takie jak śpią to przecież nudne...

Posted

[quote name='Monika.D']Paulina Maluszek dziękuje za komplemencik :)

Talia nie podpuszczaj mnie he he
Może troszkę podpuszczam... ;) ale czy nie o to chodzi?