Marta67 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Boss podobny trochę do Korci :D to ile masz już zwierzaków? :) Quote
Monika.D Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Mało zwierzaków mam, ale w tej chwili krucho z kasą. Jakbym wiedziała, że dam radę to nawet bym się nie zastanawiała nad wzięciem Bossika. W tej chwili mam 3 koty i dwa psy + Bossik. Quote
Marta67 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Monika.D napisał(a):Mało zwierzaków mam, ale w tej chwili krucho z kasą. Jakbym wiedziała, że dam radę to nawet bym się nie zastanawiała nad wzięciem Bossika. W tej chwili mam 3 koty i dwa psy + Bossik. nie tak znowu mało ;) toż to gromadka cała, sześć:) ja mam tylko dwa, bo rodzicielka się nie godzi ;) (tata jeszcze by uległ, ale mama potrzebuje czasu jeszcze :evil_lol:) Quote
Monika.D Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Marto może w końcu i mama ulegnie :) Quote
Sylwia K Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 6 zwierzaków to przecież niezła gromadka:razz: Quote
Monika.D Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Nie tak duża znowu :) Nawet ich nie zauważam :eviltong: Quote
Marta67 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Monika.D']Marto może w końcu i mama ulegnie :) w końcu musi ;) nie zauważasz ich? hihi :D Quote
Monika.D Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Może źle to sformułowałam... Nie zauważam, że tyle ich jest... Dla mnie to normalne :) Quote
Fides79 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no nieźle, 6 sztuk i jeszcze mówi, że to pikuś, muszę powiedzieć, że dzielna jesteś :) a czemu Boss na zdjęciach jest przywiązany ?? Quote
limonka97 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ja mam psa (ale to chyba wiesz ;p) myszke i żółwia i nie wyrabiam :D no troche przesadzam, ale jak mówie o moich zwierzach to każdy 'jakie zoo' itp. wypowiedzi połączone z wielkimi oczami :crazyeye::evil_lol: no, ale jak piszesz że dla ciebie to normalne, a ja jestem nie przyzwyczajona. od 6 lat mam żółwia a tak to do tego tylko jakiś gryzoń albo kjóik ;) to ja lece na niemiecki, pa :cool3: Quote
Monika.D Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Fides pierwsze zdjęcie było robione chwilę po tym jak Anita pojechała. Jak szłam do domu po aparat to był na smyczny, bo bałam się, że może próbowac ucieczki. Ale okazało się, że to wcale go nie interesowało :) A na drugim zdjęciu akurat wrócił ze spaceru z moim bratem i odrazu legł do spanka. Teraz 24 h/d biega luzem po podwórku. Limonko u mnie od kiedy pamiętam zawsze były przynajmniej dwa psy i dwa koty. Oprócz tego miałam królika, chomiki, myszki, papugi. Dla mnie to normalne. Dziwnie bym się czuła jakby tych zwierzaków nie było :) A w sumie u moich sąsiadów (mamy taki jakby jedno wielkie podwórko rozdzielone płotem) są jeszcze dwa psy i dwa koty i często furtka jest otwarta a zwierzaki latają gdzie chcę... więc to też jakby moje he he Quote
groszek83 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Boss piękny:loveu: Ja to bym się bała ze psiaka nie oddam jak już do niego przywykne:evil_lol: Quote
Sylwia K Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 nie dziwię Ci się, moja Lusia tez tylko tymczasowo miała u nas mieszkać... ale wyszło inaczej. Ja jak bym miała więcej czasu i kasy to bym mogła mieć trzy psiaki, ale na razie dopiero powoli myślimy o drugim;) Quote
Monika.D Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 No właśnie ta kasa... Jakby mi jej nie brakowało to Boss byłby mój na zawsze:) Quote
Paula03 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Boss jest śliczny! Gromadkę macie sporą :) Czy Boss ma swój wątek? Quote
Monika.D Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Tak Boss ma swój wątek - tutaj Sylwuniu postaram się jakieś dodać w najbliższym czasie. Ale u mnie to jest tak, że nie potrafię zrobić fotek jak chłopaki szaleją.... A takie jak śpią to przecież nudne... Quote
Talia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cudowny mordek :loveu: Ja bym nie oddała... Quote
Monika.D Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Paulina Maluszek dziękuje za komplemencik :) Talia nie podpuszczaj mnie he he Quote
limonka97 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 witamy się wieczornie :) co u gromady ?? :D Quote
Monika.D Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='limonka97']witamy się wieczornie :) co u gromady ?? :D[/QUOTE] Właściwie nic nowego. Jak zawsze rozrabiają, a ja nie umiem zrobić wyraźnych fotek :( Quote
Sylwia K Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 chętnie pooglądamy tez i takie jak śpią oraz rozmazane z zabaw:p Quote
Talia Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Monika.D']Paulina Maluszek dziękuje za komplemencik :) Talia nie podpuszczaj mnie he he Może troszkę podpuszczam... ;) ale czy nie o to chodzi? Quote
Recommended Posts