Monika.D Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Rzeczywiście jest cudna. Niesamowita pieszczocha z niej :) Tak - to mix asta :) Ale charakterek to zupełnie inny ma :) Quote
Monika.D Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 To prawda. Nie wiem jak ktoś mógł ją wyrzucić. Ona śpi z nami na łóżeczku z główką na podusi i dupcią pod kołderką. Jest jak dziecko :) Ale przypuszczam, że ktoś się jej pozbył, bo nie umiał nauczyć jej czystości... Na początku załatwiała się gdzie stanęła. Ale wystarczyło odrobinę pracy z nią i problem szybko zniknął. Jest mądrym pieskiem i szybciutko nauczyła się siad i leżeć... Quote
Sylwia K Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ludzie są po prostu głupi! nie dziwię się, ze się w niej mąż zakochał -jest cudna! Quote
Monika.D Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Niestety ludzie biorąc psa myślą, że sam się wychowa i będzie ideałem :/ Puki jest mały to jeszcze fajna zabawka, a potem to najlepiej jakby sam sobie zrobił jeść i wyszedł na spacer. A jakby tak jeszcze przynosił kapcie i gazetę... Ech szkoda gadać! Moja panienka :) Quote
Talia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Urocza :loveu: Ludzie na prawdę nie wiedzą co tracą przez lenistwo i głupotę. Quote
groszek83 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 http://img683.imageshack.us/img683/939/p1120141.jpg przyjazń międzygatunkowa:evil_lol: Niestety są Ludzie i ludzie:shake: Oglądałam ostatnio reportaż w Uwadze o psiakach na łańcuhach, chodziła babka po wsi i kogo zapytała to nikt w tym nic złego nie widział a już ksiądz w ogóle był najlepszy ehh:roll: szkoda gadać. Quote
Monika.D Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ja też oglądałam ten reportaż. Po prostu brak słów na to co Ci ludzie mówili. Quote
Sylwia K Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 kicioszek chyba za wiele szans nie ma, hehe moja kicia jest bardzoz awiedziona, bo Lusia nie chce się z nią bawić nigdy:/ Quote
Monika.D Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Kićki lubią zabawę z psami, ale pod warunkiem, że nie z 3-ma jednocześnie. Wtedy kociak nie ma szans... psy zabardzo go męczą. Wczoraj wszystkie 3 psie sztuki dopadły mi jednego z kociaków na podwórku. Strasznie go wymęczyły. Kociak upaprany w błocie okropnie. Musiałam go umyć co mu się w ogóle nie podobało. Quote
Fides79 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Monika.D napisał(a):Kićki lubią zabawę z psami, ale pod warunkiem, że nie z 3-ma jednocześnie. Wtedy kociak nie ma szans... psy zabardzo go męczą. Wczoraj wszystkie 3 psie sztuki dopadły mi jednego z kociaków na podwórku. Strasznie go wymęczyły. Kociak upaprany w błocie okropnie. Musiałam go umyć co mu się w ogóle nie podobało. ojjj biedny kiciuś :roll: Quote
Monika.D Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 No biedny, biedny... Na szczęście był tylko brudny i zmęczony. Quote
groszek83 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Monika.D napisał(a):Kićki lubią zabawę z psami, ale pod warunkiem, że nie z 3-ma jednocześnie. Wtedy kociak nie ma szans... psy zabardzo go męczą. Wczoraj wszystkie 3 psie sztuki dopadły mi jednego z kociaków na podwórku. Strasznie go wymęczyły. Kociak upaprany w błocie okropnie. Musiałam go umyć co mu się w ogóle nie podobało. To dobrze że moje koty wypracowały sobie szacunek u psów:evil_lol: Choć z drugiej strony takich przytulańców jak u Ciebie to u siebie nie zobacze. Quote
jambi Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ależ cudne zdjęcia! ależ cudne psy!!! przyjaźń międzygatunkową znam z własnego podwórka ;) okulkowane znaucerze łapy również :lol: Quote
makot'a Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Witam dogomaniaczkę ze Skarżyska! Rejów się wita :) Śliczne psiaki, naprawdę można pozazdrościć tak pokaźnej gromadki :loveu: Jak będę w Skarżysku, to będę wypatrywać tej pięknej psiej rodzinki - może Was akurat na spacerku gdzieś dojrzę :eviltong: A i widzę, że tu się jakieś licytacje facetami odbywają...to ja dorzucę swoje trzy grosze i uprzedzę, żebyście tak nie narzekały na ich 'niechęć' do psów, bo mój jak poznał Bastę, to mimo że nigdy wcześniej nie miał psa - po prostu stracił dla niej głowę. Inaczej się tego nie da nazwać...Basta jest absolutną faworytką jego najukochańszych na świecie rzeczy (khem, khem...) - można powiedzieć, że mi psa ukradł! Mam nawet zdjęcie, jak się całują :razz: Tak więc rozbudzanie w chłopakach miłości do psów wcale nie jest takie bezpieczne, mówię Wam :evil_lol: Pozdrawiam. Quote
Monika.D Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Witaj! Na spacerku to się raczej nie spotkamy, bo moja gromada jest z okolic Skarżyska :) Chociaż kto wie... Może bliżej lata wybierzemy się nad wodę, w Twoje okolice :) Quote
makot'a Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Monika.D napisał(a):Witaj! Na spacerku to się raczej nie spotkamy, bo moja gromada jest z okolic Skarżyska :) Chociaż kto wie... Może bliżej lata wybierzemy się nad wodę, w Twoje okolice :) Jak jestem w domu (czyli głównie w wakacje) to jestem z psami nawet kilka razy dziennie w lesie, nad wodą (jedną i drugą), także łatwo nas tam znaleźć :razz: Tyle tylko, że zazwyczaj głęboko w las wchodzę :P Tak, czy inaczej na Rejów - zapraszam, bo tereny spacerkowe są naprawdę zachęcające :) Quote
Monika.D Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Jak tylko znajdą wolną chwilę to dam znać i może się umówimy na wspólny spacerek :) Quote
Fides79 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Zdrowia Szczęścia humoru dobrego A przy tym wszystkim stołu bogatego Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka Quote
anita_happy Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Święto Wielkiej Nocy to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary ...Życzymy WSZYSTKIM dwunożnym i czterołapnym aby te Święta przyniosły radość nam wszystkim...aby każdy kolejny dzień wypełniony był miłością i wiarą w lepsze jutro...WSPÓLNIE damy radę :smile: POMAŻEMY, że JEDNOŚCI moc i siła... Quote
Handzia55 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Witam Monikę i jej piekne kundliszonki:lol: Zupełnie przypadkowo tutaj trafiłam. A że mamy Swięta to wszystkim składam najlepsze życzenia wszelkiej pomyślności, zdrówka i radości z ukochanych czworonogów:evil_lol: Quote
Monika.D Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Dawno nie zaglądałam na forum. Życie mi się troszkę zawaliło i nie miałam do tego głowy. Ostatnio trochę zaczęło się wszystko układać, ale niestety życie jest okrutne i znowu dostałam po dupie... W sobotę moja ukochana Niunia wpadła pod samochód :( Nie miała szans... Ludzie mi mówią nie przejmuj się - to tylko pies. Będziesz miała mniej problemów... Mam ochotę wtedy powiedzieć, że dla mnie to nie by tylko pies, a część mojego życia ... mojego serca ... Ale wiem, że nie zrozumieją, więc wolę odejść nic nie mówiąc. Quote
Fides79 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 strasznie mi przykro z powodu suni, była strasznie kochana i urocza, zawładneła Waszymi sercami, dla tego tak cięzko znosi sie stratę, tym bardziej ze jest nagła :-( Quote
Recommended Posts