Monika.D Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Witam Wszystkich! Na forum jestem krótko, ale lubię zaglądać do Waszych galerii i "podglądać" życie Waszych zwierzaków. Dlatego też chcę pokazać swoje "szczęścia". Może znajdzie się ktoś kto będzie chciał do Nas zaglądać... BASTI jest z Nami od listopada 2009r. Wstyd się przyznać, ale mój mąż kupił go z pseudo-hodowli :oops: po tym jak ukradli Nam poprzedniego psiaka... :-( I tak pierwsze chwile malucha w nowym domu... Basti uwielbiał spać pod kołderką. Zresztą nadal uwielbia :) Najważniejsze, żeby było miękko :) Czasami na posłanku było przeładowanie... A to co psiak uwielbiał - znoszenie wszystkiego co tylko uniósł do koszyczka. PUFFY jest z Nami od maja 2010r. Adoptowałam go z Szydłowieckiej ulicy. Tak wyglądał kiedy przywiozłam go do domu... A tak kilka dni później... Kilka dni temu chłopcy byli troszkę kudłaci... I obecnie :) Niestety nie mamy "fajnych" zdjęć, bo chłopaki są w ciągłym ruchu i nie nadążam ich złapać :shake: Quote
groszek83 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d86865b8e853edbabbd56f4c2fd0d.jpg http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d850f523e7773507bce9cc7552411.jpg no nie moge jaki sznaucer:evil_lol: A ty chyba szukałaś psiaka tutaj na dogo? dobrze kojarzę czy już mnie skleroza chwyta? Quote
Monika.D Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 No właśnie teraz każdy myśli, ze mamy dwa sznaucery - miniaturkę i rzadko spotykanego białego średniaka he he Dobrze kojarzysz, że szukałam tu psiaka i znalazłam właśnie Puffy'ego - oryginalnego białego sznaucera ... he he Quote
Monika.D Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 jamagda napisał(a):Śliczne psiaki :) Pozdrawiam :) Dziękuję w imieniu moich maluchów :) Quote
groszek83 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 No i co tu taka cisza? proszę o zdjęcia;) Quote
anita_happy Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 biały sznaucer!!! hahahah buziaki.. puffy w wersji west bardziej mi sie podobał:P a teraz to jak bliżniaki dwujajkowe :P Quote
Monika.D Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 groszek83 napisał(a):No i co tu taka cisza? proszę o zdjęcia;) No cisza - nikt nas nie odwiedza :( Zdjęcia postaram się zrobić jutro. Może wybierzemy się z psiakami do lasu na spacerek to zrobimy sesyjkę. anita_happy napisał(a):biały sznaucer!!! hahahah buziaki.. puffy w wersji west bardziej mi sie podobał:P a teraz to jak bliżniaki dwujajkowe :P A mnie się bardziej podoba wersja sznaucerka he he Ale ja pewnie nie jestem obiektywna :razz: Aneta_M napisał(a):Świetne masz pieski;) Dziękuję :) Quote
Talia Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 He he ja naprawdę bym powiedziała, że to sznaucer ;) Śliczne są! A moge prosić więcej zdjęć kotów? Widzę, że masz sporo futer. Quote
taxelina Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni! Quote
Monika.D Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Niestety nie mam zdjęć ze spacerku... Mąż nie sprawdził baterii w aparacie i okazało się, że są rozładowane :( Dlatego specjalnie na życzenie Talii moja kocia rodzinka :) Rudzik - rodowodowy norweski leśny - adoptowany od hodowczyni. Mgiełka - zabrana ze śmietnika i jej dwie pociechy. Fisiek Migo Obaj Panowie razem. I nowe maleństwo w rodzinie. Jak sie okazuje tabletki anty nie zawsze sa skuteczne :( Maluchów było 5. 3 urodziły się martwe. Jednego zagryzły psy :-( Moja córka nie zamknęła drzwi do pomieszczenia, gdzie były, a chłopaki myślały, ze to piszcząca zabawka :placz: Quote
Monika.D Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 deer_1987 napisał(a):Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni! Witamy i zapraszamy serdecznie!!! Quote
jamagda Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Śliczne kocurki:) Wszystkie bym wyściskała :) Quote
Talia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Śliczne kotki ;) Jednak sterylizacja niezawodna ;) A po jakim tatku ten najmłodszy? Wymiziałabym... ;) Quote
Monika.D Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Miło mi, że kociaczki się podobają :) Talio masz rację - nie ma to jak sterylizacja. A tatuś to kot sąsiadów, który od zawsze do nas przychodzi. Ale maluch wygląd odziedziczył po mamie :) Quote
Talia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Bardzo się podobają... a Rudzielec... pycha ;) Quote
groszek83 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 http://images49.fotosik.pl/324/206e6a3207227860.jpg cudny:loveu: A jakie tabletki?? pytam bo moja kotka też na tabletkach:roll: Quote
Paula03 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Witamy się! Kojarzę cię z wątku gdzie szukałaś psa ;) Nie wiedziałam, że masz tyle kotów! :) Quote
Monika.D Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='groszek83']A jakie tabletki?? pytam bo moja kotka też na tabletkach:roll: Oj niestety nazwy Ci nie podam :roll: Chyba coś na literkę C, ale dokładnie nie pamiętam, a w książeczce nie jestem w stanie odczytać :/ Witaj Paulo! Ja też Cie kojarzę :) No mam kilka kotków... A teraz wreszcie - nareszcie kilka zdjęć pod tytułem - nowa pasja psiaków ... Gdzie te cycolki? To nie mama ... Basti był zainteresowany tylko na początku, ale Puffy oszalał na punkcie małego. Najchętniej wogóleby od niego nie odchodził. Nie da dojść Bastiemu do niego - odpycha go tyłkiem. Nawet skoczył do mojej córy, gdy kociak zamiałczał jak go głaskała i rozciął jej wargę :-o Wynosi go na dwór w zębach, posiedzi z nim trochę i przynosi go z powrotem na swoje posłanko. Myje go tak bardzo, że kociak jest ciągle mokry... Quote
Talia Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Jak ja bym chciała takiego maluszka :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Bardzo fajne masz stadko. Ten koci maluch jest śliczny. :) pozdrawiam Quote
Paula03 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 http://www.fototube.pl/pix/img1/org/d41d8a24621f11c74d9fc4a84f3d61a8.jpg Ale z niego tatuś! ;) Quote
groszek83 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jeśli tabletki na C to nie te same;) http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d800666204875d6273c484fc34659.jpg jestem pełna podziwu że kocia mama pozwala tak blisko podejść a co tu mówić o opiekowaniu się:lol: Quote
Monika.D Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Ojjj... ale zaniedbałam ten wątek :oops: Talio kochanie chętnie odstąpię Ci tego czarnego maluszka... Ja mam już ich nadmiar... Chodź prawdę mówiąc to ciągle zwlekam z szukaniem mu domku, bo jakoś tak nie wyobrażam sobie, że Go z Nami nie będzie... A że mąż specjalnie nie wspomina o wydaniu tego słodkiego maleństwa ... :eviltong: Puffy bez zmian ciągle opiekuje się maluszkiem, chociaż czasami ma Go dość i ucieka przed Nim na dworek. Maluchowi, który dostał dziwne imię Taigi, bardzo podoba się zabawa z kudłatą broda Puffy'ego :) Mam nawet filmik, ale mąż musiał zacząć jakąś rozmowę w czasie nagrywania i materiał nie nadaje się do publikacji :shake: Tak sobie śpię :) I z koteckiem... Quote
Recommended Posts