bongobongo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 I na koniec Sierotka z Bestiami:evil_lol: Jacek:diabloti: Quote
AMFI Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 bongobongo napisał(a):To teraz Trochę Rudaska! Aż się rudaskowi języczek pofalował z tego gorąca, a pani jeszcze dusi...:cool1: Quote
bongobongo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 AMFI napisał(a):Aż się rudaskowi języczek pofalował z tego gorąca, a pani jeszcze dusi...:cool1: Nie on ma taki fikuśny:diabloti: Jacek Quote
Marta Chmielewska Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Charger nie jest duszony, on pięknie stoi sam z siebie, wyszkolony na maxa ;) Ringówka tylko podkreśla kształt głowy :p Zdjęcia fajne, ale upał mieliście masakryczny... No i trochę za duże, przyleci mod na miotle i wywali :mad: Quote
bongobongo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nie wiedziałem:-o :crazyeye: , dopiero co Hun mnie oinstruował że nie wolno bo:mad: Obiecuję poprawę więcej nie będę, już sie naumiałem.:chaos: Jacek Quote
Recommended Posts