blaira Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 No i jestem ciekawa czy kto sie tu ma zamiar pojawic :razz: Quote
bongobongo Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 My jesteśmy zgłoszeni, ale nie potwierdzeni :-o ...No właśnie, muszę tam zadzwonić! Quote
hun Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Buldożery pewnie zbiorą coś i przyjadą,a napewno zabiorą REKSIA Quote
blaira Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Sluchajcie nie znacie kogos kto moglby zabrac 2 osobki na niedziele ?? bede wdzieczna z apomoc w transporcie Quote
hun Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']Nie wiem po co :eviltong: Pokazać REKSIOWI smoka wawelskiego:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Przecież to głupkowate stworzenie nic nie rozumie :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Alojzyna Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nas będzie reprezentowała AYKA, BRUNNER i BETA.:cool3: Quote
Asztir Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :placz::placz::placz: a nam brakuje 2 dni do 6 miesięcy! a też bym z chęcią pojechała :( ale przyjade pooglądać :P i kupić ringówke i zrobić Cartmanowi małe zamieszanko! ciekawe jak mu wtedy będzie szło wystawienie. :p Quote
hun Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Przecież to głupkowate stworzenie nic nie rozumie :diabloti::evil_lol::eviltong: głupkowate to nieszkodzi ale jak wszyscy oglądają to REKSIO niech też zobaczy:eviltong: Quote
Diamant Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 blaira napisał(a):Sluchajcie nie znacie kogos kto moglby zabrac 2 osobki na niedziele ?? bede wdzieczna z apomoc w transporcie Z psiakami czy "same" dwie osóbki ?? Pozdrawiam. Quote
blaira Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 2 osoby i stafior na kolanach albo pod siedzeniem :) Quote
Marta Chmielewska Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Na kolanach? Ojej... kondolencje dla kolan :evil_lol: Quote
blaira Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Na kolanach? Ojej... kondolencje dla kolan :evil_lol: No coz trzeba troche pocierpiec zeby odniesc jakis sukces:cool3: A tak na powaznie to nie jest tak zle, mam wprawe po nocach jak cielskiem mi sie uklada w lozku:evil_lol: Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Jak to miło słyszeć, że nie jesteśmy osamotnieni w dzieleniu łóżka ze staffiorkiem.....:evil_lol: Quote
Justuss Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 bongobongo napisał(a):Jak to miło słyszeć, że nie jesteśmy osamotnieni w dzieleniu łóżka ze staffiorkiem.....:evil_lol: Wam to dobrze bo macie narazie jednego staffiorka, a co ja mam powiedzieć: dwa staffiki oraz amstaff i to wszystko razem ze mna w jednym łóżku i do tego jeszcze jakiś chłop sie przyplątał :lol: :lol: :lol: czasami to się nawet ruszyć nie można :evil_lol: Pozdrawiam ;) Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Justuss napisał(a):Wam to dobrze bo macie narazie jednego staffiorka, a co ja mam powiedzieć: dwa staffiki oraz amstaff i to wszystko razem ze mna w jednym łóżku i do tego jeszcze jakiś chłop sie przyplątał :lol: :lol: :lol: czasami to się nawet ruszyć nie można :evil_lol: Pozdrawiam ;) Mój chłop to już nauczony, że plątać się po łóżku nie wolno,tylko od razu trzeba swoje miejsce zajmować, bo Charger tylko czeka na wolną poduszkę....... :evil_lol: A tak w ogóle, to odkąd mamy psa, mamy dwie kołdry, bo inaczej spalibyśmy z plecami na wierzchu (Charger wkręca się w środek, mimo, iż kładzie sie w nogach - na początku spania). Polecam także szczęście p.t. dzieci :eviltong: , bo bywają chwile kiedy staffior śpi u nich i wtedy nie wiemy, co z tą wolną przestrzenią w łóżku robić....;) Quote
hun Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Jestem ciekaw kto mnie przebije 8 stafiorów i malutki taki tyci tyci bulik który ciągle walczy o poduszkę niewspomnę już o żonie do której w żaden sposób nie mogę się dopchać:evil_lol: Quote
bongobongo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Z Tobą to My na pewno nie będziemy konkurować! Ale nadzieji na "dopchanie się do żony", to ja już bym na Twoim miejscu nie miała ;) ! Może być już tylko gorzej.......:evil_lol: Quote
lapis Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='bongobongo']Mój chłop to już nauczony, że plątać się po łóżku nie wolno,tylko od razu trzeba swoje miejsce zajmować, bo Charger tylko czeka na wolną poduszkę....... :evil_lol: A tak w ogóle, to odkąd mamy psa, mamy dwie kołdry, bo inaczej spalibyśmy z plecami na wierzchu (Charger wkręca się w środek, mimo, iż kładzie sie w nogach - na początku spania). Polecam także szczęście p.t. dzieci :eviltong: , bo bywają chwile kiedy staffior śpi u nich i wtedy nie wiemy, co z tą wolną przestrzenią w łóżku robić....;) my Lapidło pogoniliśmy z wyrka, sypia u młodego, lub u nas na fotelu, a z kołdrą mieliśmy to samo - wszystkie fafiorki to pościelowe psiuty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asztir Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 U mnie Loona sypiała po kołderką :D ale Cartman wola na bo mu ciepło. Sypiać jednak mogą tylko nad ranem gdy już Przmek wstaje bo dostaje uczulenie na ich sierść na nogach :roll: także śpią na swoich miejscach :D ale z 8mioma stafiorami to ja nie wiem jak bym przeżyła - łóżko chyba na 4 metry :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ja to się rano zwlec z wyra nie mogę taka jestem poobijana przez niedobór miejsca w łózku.:placz: Ale się wycwaniłam, kołderka dla mnie i tz. a suczo ma kocyk. Ale i tak kilka razy w nocy próbuje wcisnąć się pod naszą kołdrę, ściagając ją ryjem :angryy: A najgorzej jak sie uwali na kołdrze w nogach, wtedy ani się obrócić ani przykryć ani poprawić :mad: I się jeszcze cholernica zapiera, żeby ją nie zwalić. Oczywiście wstaje ostatnia z domowników:evil_lol: *** Quote
bongobongo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ale fajniusie te zdjęcia Marta! Mój też się lubi zawinąć w kocyk i pochrapywać! Quote
blaira Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Nadal szukam transportu do Krakowa:placz: pls pls pls Quote
Recommended Posts