Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::placz::placz: a nam brakuje 2 dni do 6 miesięcy! a też bym z chęcią pojechała :( ale przyjade pooglądać :P i kupić ringówke i zrobić Cartmanowi małe zamieszanko! ciekawe jak mu wtedy będzie szło wystawienie. :p

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Przecież to głupkowate stworzenie nic nie rozumie :diabloti::evil_lol::eviltong:
głupkowate to nieszkodzi ale jak wszyscy oglądają to REKSIO niech też zobaczy:eviltong:

Posted

blaira napisał(a):
Sluchajcie nie znacie kogos kto moglby zabrac 2 osobki na niedziele ?? bede wdzieczna z apomoc w transporcie

Z psiakami czy "same" dwie osóbki ??

Pozdrawiam.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Na kolanach? Ojej... kondolencje dla kolan :evil_lol:
No coz trzeba troche pocierpiec zeby odniesc jakis sukces:cool3: A tak na powaznie to nie jest tak zle, mam wprawe po nocach jak cielskiem mi sie uklada w lozku:evil_lol:

Posted

bongobongo napisał(a):
Jak to miło słyszeć, że nie jesteśmy osamotnieni w dzieleniu łóżka ze staffiorkiem.....:evil_lol:

Wam to dobrze bo macie narazie jednego staffiorka, a co ja mam powiedzieć: dwa staffiki oraz amstaff i to wszystko razem ze mna w jednym łóżku i do tego jeszcze jakiś chłop sie przyplątał :lol: :lol: :lol: czasami to się nawet ruszyć nie można :evil_lol:

Pozdrawiam ;)

Posted

Justuss napisał(a):
Wam to dobrze bo macie narazie jednego staffiorka, a co ja mam powiedzieć: dwa staffiki oraz amstaff i to wszystko razem ze mna w jednym łóżku i do tego jeszcze jakiś chłop sie przyplątał :lol: :lol: :lol: czasami to się nawet ruszyć nie można :evil_lol:

Pozdrawiam ;)

Mój chłop to już nauczony, że plątać się po łóżku nie wolno,tylko od razu trzeba swoje miejsce zajmować, bo Charger tylko czeka na wolną poduszkę....... :evil_lol: A tak w ogóle, to odkąd mamy psa, mamy dwie kołdry, bo inaczej spalibyśmy z plecami na wierzchu (Charger wkręca się w środek, mimo, iż kładzie sie w nogach - na początku spania).

Polecam także szczęście p.t. dzieci :eviltong: , bo bywają chwile kiedy staffior śpi u nich i wtedy nie wiemy, co z tą wolną przestrzenią w łóżku robić....;)

Posted

Jestem ciekaw kto mnie przebije 8 stafiorów i malutki taki tyci tyci bulik który ciągle walczy o poduszkę niewspomnę już o żonie do której w żaden sposób nie mogę się dopchać:evil_lol:

Posted

Z Tobą to My na pewno nie będziemy konkurować!

Ale nadzieji na "dopchanie się do żony", to ja już bym na Twoim miejscu nie miała ;) ! Może być już tylko gorzej.......:evil_lol:

Posted

[quote name='bongobongo']Mój chłop to już nauczony, że plątać się po łóżku nie wolno,tylko od razu trzeba swoje miejsce zajmować, bo Charger tylko czeka na wolną poduszkę....... :evil_lol: A tak w ogóle, to odkąd mamy psa, mamy dwie kołdry, bo inaczej spalibyśmy z plecami na wierzchu (Charger wkręca się w środek, mimo, iż kładzie sie w nogach - na początku spania).

Polecam także szczęście p.t. dzieci :eviltong: , bo bywają chwile kiedy staffior śpi u nich i wtedy nie wiemy, co z tą wolną przestrzenią w łóżku robić....;)

my Lapidło pogoniliśmy z wyrka, sypia u młodego, lub u nas na fotelu, a z kołdrą mieliśmy to samo - wszystkie fafiorki to pościelowe psiuty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

U mnie Loona sypiała po kołderką :D ale Cartman wola na bo mu ciepło. Sypiać jednak mogą tylko nad ranem gdy już Przmek wstaje bo dostaje uczulenie na ich sierść na nogach :roll: także śpią na swoich miejscach :D ale z 8mioma stafiorami to ja nie wiem jak bym przeżyła - łóżko chyba na 4 metry :evil_lol:

Posted

Ja to się rano zwlec z wyra nie mogę taka jestem poobijana przez niedobór miejsca w łózku.:placz:
Ale się wycwaniłam, kołderka dla mnie i tz. a suczo ma kocyk. Ale i tak kilka razy w nocy próbuje wcisnąć się pod naszą kołdrę, ściagając ją ryjem :angryy:
A najgorzej jak sie uwali na kołdrze w nogach, wtedy ani się obrócić ani przykryć ani poprawić :mad: I się jeszcze cholernica zapiera, żeby ją nie zwalić. Oczywiście wstaje ostatnia z domowników:evil_lol: