agaga21 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 odważny bakuś pokonuje za smaczka przeszkody! robi to z takim spokojem, jakby robił to od zawsze. Quote
agaga21 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 bako w swoim pokoiku. oczywiście najpierw zaznaczył teren ;) Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jaki odważny nasz chłopczyk! A tutaj to naprawdę wygląda jak z reklamy serka :evil_lol: http://i33.tinypic.com/4rfe6v.jpg Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Boziu, jaki on jest piękny!!! :loveu::loveu::loveu: P.S. Słyszałam o Waszych przygodach :diabloti: :mdleje::flaming: Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Kochani, zapraszam na bazarek :): http://www.dogomania.pl/threads/191301-Wszystko-czego-potrzebuje-dziewczyna-czyli-bazarek-na-pomoc-TTB-pod-opiek%C4%85-BB?p=15232048#post15232048 Quote
agaga21 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 agnieszka32 napisał(a):Boziu, jaki on jest piękny!!! :loveu::loveu::loveu: P.S. Słyszałam o Waszych przygodach :diabloti: :mdleje::flaming: no wesoło było...a raz nawet przerażająco!:shake: w każdym razie podróż pełna wrażeń na pewno. Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='agaga21']no wesoło było...a raz nawet przerażająco!:shake: DWA razy!!! Jakieś 10 minut za Rostarzewem przespacerował nam przez drogę baaaardzo dorodny i dostojny tato-dzik! Quote
agaga21 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='ania z poznania']DWA razy!!! Jakieś 10 minut za Rostarzewem przespacerował nam przez drogę baaaardzo dorodny i dostojny tato-dzik! ale to juz beze mnie.... nawet sie nie pochwaliłas:shake: jak jechaliśmy wcześniej(ale juz w nocy), to adam w ostatniej chwili się zatrzymał, gdy narobiłysmy hałasu, bo z pobocza przez ulicę przeszły sobie dziki...3 dorosłe i jakieś 12-15 małych:crazyeye: Quote
agnieszka32 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Wiecie co? Ostatni raz jechałyście same, beze mnie! :mad: Cały dzień się denerwowałam przez Was :eviltong::roll: Następnym razem jedziecie najpierw do mnie do Szczecina (na szczęście, tylko jedna taka miejscowość jest w Polsce :evil_lol: ... nie, sorry, można jeszcze pomylić ze Szczecinkiem :eviltong::diabloti:), a później dopiero ruszamy dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MARGOL Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 dziewczyny, jestescie niesamowite! Bako pięknie wygląda - chyba go adoptuje ;) Quote
bebcik Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 bebcik napisał(a):a ja czekam na numer konta :) :) bo Bako już w hotelu i nie ma przeproś :) wpłaty czas dokonać :) no i? nie chcecie moich pieniędzy? gardzicie? :( Quote
ania z poznania Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ależ skądże, kochana, już wysyłam na pw :)! Quote
ania z poznania Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Markiem! Bakuś jest bardzo fajnym psem, już po ogrodzie biega bez linki, przychodzi na zawołanie. Czasami jeszcze zdarza mu się podbiec do kojców, żeby się poawanturować z innymi psami, ale upomniany wraca. Nie jest zaborczy jeżeli chodzi o jedzenie. Wszystkie ćwiczenia chętnie wykonuje, pływa... Koopki robi na wybiegu, ale zdarza się jeszcze nasikać w pokoju, to takie i po schroniskowe no i znaczenie. Generalnie Marek jest z niego zadowolony, na dzień dzisiejszy nie stwierdził żadnych problemów u Bakusia :)! Quote
agnieszka32 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ania z poznania napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Markiem! Bakuś jest bardzo fajnym psem, już po ogrodzie biega bez linki, przychodzi na zawołanie. Czasami jeszcze zdarza mu się podbiec do kojców, żeby się poawanturować z innymi psami, ale upomniany wraca. Nie jest zaborczy jeżeli chodzi o jedzenie. Wszystkie ćwiczenia chętnie wykonuje, pływa... Koopki robi na wybiegu, ale zdarza się jeszcze nasikać w pokoju, to takie i po schroniskowe no i znaczenie. Generalnie Marek jest z niego zadowolony, na dzień dzisiejszy nie stwierdził żadnych problemów u Bakusia :)! Super wieści, Aniu :) Quote
MARGOL Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Super wiadomości!!! Cały czas zastanawia mnie dlaczego Bako (do czasu kastracji) zachowywał się tak jakby nie zauważał czlowieka, był obojętny na człowieka, calkowicie. Przez to że nie było z nim kontaktu każdy zainteresowany Bako bał się nawet do niego podejść a teraz diametralna zmiana. Tak czy siak ciesze sie że Bako nabrał chęci do życia. Quote
ania z poznania Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 No a Marek mówi właśnie, że to jest bardzo kontaktowy pies :)! Lubi się przytulać, robić coś wspólnie.... Quote
agaga21 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 bebcik napisał(a):no i? nie chcecie moich pieniędzy? gardzicie? :(bardzo przepraszam, że na to pw tak długo czekałaś. w sobote juz nie miałam siły a potem kompletnie zapomniałam:oops::oops: ania z poznania napisał(a):No a Marek mówi właśnie, że to jest bardzo kontaktowy pies :)! Lubi się przytulać, robić coś wspólnie.... tez odniosłam wrażenie, że bako, gdy już sie odstresował na wybiegu, gdy pozałatwiał swoje sprawy i obwąchał wszystkie kąty, miał ogromną ochote na kontakt z ludźmi. biegał od marka do mnie, i to nie jakos od niechcenia a galopem:evil_lol: gnał do mnie gdy kucnełam i go zawołałam. musiałam ręką go odsunąć bo by na mnie wskoczył i pewnie przewrócił:evil_lol: fajny psiak, chetnie siadał za kabanoski, choc najpierw chciał na mnie skakać. jak zobaczył, ze nie ze mna te numery, zaczał bardzo ładnie sie koncentrować by zasłużyc na nagrodę;) na pewno dom bez dzieci i psów i własciciel stanowczy i pewny siebie. będzie dobrze :) Quote
MARGOL Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 hej cioteczki, macie jakies wiesci o BAKO? agata wpłynęły jakies pieniązki na hotelik? Quote
agaga21 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 MARGOL napisał(a):hej cioteczki, macie jakies wiesci o BAKO? agata wpłynęły jakies pieniązki na hotelik? oprócz twojej wpłaty doszło 20zł od małej wiedźmy z niebieskiego forum. czekam na pieniążki z bazarku, by zrobić pełne rozliczenie. w przyszłym tygodniu zapytam o bako, jak się sprawuje, bo ania niedawno pytała ;) Quote
MARGOL Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 mam kolejna osobe która jest chętne wspomóc finansowo Bako. narazie bedzie to wpłata jednorazowa. Quote
agaga21 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 świetnie! wielkie dzięki, że tak działasz prężnie :) gosiu, czy doszły juz wpłaty z bazarku? Quote
andzia69 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 MARGOL napisał(a):Super wiadomości!!! Cały czas zastanawia mnie dlaczego Bako (do czasu kastracji) zachowywał się tak jakby nie zauważał czlowieka, był obojętny na człowieka, calkowicie. Przez to że nie było z nim kontaktu każdy zainteresowany Bako bał się nawet do niego podejść a teraz diametralna zmiana. Tak czy siak ciesze sie że Bako nabrał chęci do życia. wyszedł ze schronu! -a to dla bullowatych baaardzo dużo;) wiele psiaków w schronisku, które były zamknięte w sobie, ba...nawet zachowywały się agresywnie - po wyjsciu zmieniały się o 180 stopni!:lol: Quote
Recommended Posts