Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
Agaga...to ja w takim razie poproszę ludziów z pracy o zrobienie...10? takich tabliczek i wysłałabym je do ciebie - tak będzie najprościej chyba...moze być?

jasne. dziękuję ci bardzo :)

Posted

Musze powiedziec, że Bako przebywając w pomieszczeniu pozabiegowym pokazał sie z troche innej strony. Jak przychodzę do niego i głaskam go po glowie to nawet sam się nadstawia. Myslę że pod okiem szkoleniowca uda się wydobyc z Bakusia to co najlepsze!!!!

Posted

MARGOL napisał(a):
Musze powiedziec, że Bako przebywając w pomieszczeniu pozabiegowym pokazał sie z troche innej strony. Jak przychodzę do niego i głaskam go po glowie to nawet sam się nadstawia. Myslę że pod okiem szkoleniowca uda się wydobyc z Bakusia to co najlepsze!!!!

na bank! jestem pewna, że to wspaniały pies:loveu::loveu:

Posted

dziewczyny, Bako zaczyna naprawdę odżywać. Cieszy się kiedy czuje że będzie szedł na spacer, nie ma juz w nim takiej wielkiej obojętności na czlowieka jak wcześniej. Dzisiaj jadl z miski, spokojnie mogłam w niej grzebać, nic nie "powiedział". Na spacerach człowiek jest mu nadal obojetny i oczywiście kazdy pies sprawia że Bako staje się sztywny, napiety i bacznie obserwuje.

Posted

Poczatkowo interesował sie raną dlatego zalożyliśmy kołnierz. Teraz juz mniej. W piatek wetka zaszczepika Bako na choroby (poza wscieklizną - to szczepienie Bako juz mial), w przyszły czwartek zdjecie szwów a jakies dwa dni przed tym odrobaczymy go jeszcze. Dopilnuje żeby psiak pojechał "elegancki" do hotelu. Chociaż na transport mamy cały czas tylko 200zł :(

Posted

MARGOL napisał(a):
Mamy już 400zł na transport dla BAKO!!!!!!!! MOja koleżanka Dorota dorzuciła 200zł. DZIĘKUJEMY!!!!!

rewelacja! bardzo się cieszę :)
brakuje nam kilku stałych deklaracji jeszcze.
stałych mamy 80zł

Posted

stałej deklaracji tylko 20 zl ale od czasu do czasu, gdy coś mi extra wpadnie, z górką :) i prosze o przypomi9nanie bo ja gapa jestem i często zapominam

Posted

Byłam dzisiaj U Bako, jest juz przeniesiony do boksu. Ładnie reaguje jak sie do niego podchodzi, widac że cos w nim pękło, jakby zrozumiał że chcemy dla niego dobrze! jutro będą nowe fotki ;)

Posted

Bako juz ma zdjęcty kołnierz, przestał interesowac się szwami wiec teraz spokojnie siedzi sobie w boksie. Tym razem jest w boksie w której znajduje się buda. Trzeba było zdjąc dach budy bo inaczej Bako kombinowałby przechodzenie do swoich kolegów z innych boksów.

Posted

MARGOL napisał(a):
Bako juz ma zdjęcty kołnierz, przestał interesowac się szwami wiec teraz spokojnie siedzi sobie w boksie. Tym razem jest w boksie w której znajduje się buda. Trzeba było zdjąc dach budy bo inaczej Bako kombinowałby przechodzenie do swoich kolegów z innych boksów.

a ma jakieś zadaszenie?

Posted

tak, spokojnie Agata, pracownicy dbaja o niego. Bako jest w boksie zadaszonym, w boksie ma bude która musi być bez dachu. Wstawie jutro zdjecie Bako w boksie :) nie sa to jakies super boksy, ale dobrze że w ogóle są.