agaga21 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 rozliczenie naszych piesków: [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16738076&viewfull=1#post16738076[/url] Quote
agaga21 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ZAPRASZAM NA SUPER-HIPER-MEGA GADŻECIARSKO-BIŻUTERYJNO-PSI BAZAREK na psiaki z BB i nie tylko http://www.dogomania.pl/threads/207432-SUPER-GAD%C5%BBECIARSKO-BI%C5%BBUTERYJNO-PSI-bazar-na-BB-i-nie-tylko-do-20.05?p=16839570#post16839570 Quote
agaga21 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 bakuś będzie miał w czwartek odwiedziny. jeśli zaakceptuje 17 letnią spokojną sunię, będzie miał szansę zamieszkać w domu z ogrodem, wraz z 4-osobową rodziną. trzymamy mocno kciuki za spotkanie! Quote
agaga21 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 bardzo proszę wszystkich deklarowiczów by zerknęli na rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16906361&viewfull=1#post16906361 i uzupełnili zaległości lub jasno się określili czy nadal podtrzymują swoje deklaracje mamy pod opieką nadal 7 psów a ostatnio z miesiąca na miesiąc wpłat ubywa! bardzo to wszystko przykre...:shake::shake: Quote
agaga21 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 zapoznanie z być może przyszłą rodziną [video=youtube;jwWpiNVF09Y]http://www.youtube.com/watch?v=jwWpiNVF09Y[/video] Quote
MARGOL Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 ale jaki on energiczny ;) jak pieknie spaceruje na smyczy ;) Quote
agaga21 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 bako to jedna wielka leniwa klucha:evil_lol::loveu: rozmawiałam z panem markiem, myśli, że to będzie dla bakusia dobra rodzina. następnie dostałam od rodziny mail, w którym pani napisała, że są bakusiem zauroczeni i podbił ich serca i bardzo im zależy by do nich trafił :) Quote
ania z poznania Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Mi bardziej przypomina smażącego się pączka :evil_lol:, wesolutki, grubiutki :) Super na malutką babcinkę zareagował! Quote
agaga21 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 chita napisał(a):a jak z sunią jak widać bako wyluzowany. ona ponoć go najpierw obszczekała ale bako nie zareagował. na filmiku bako jest na "swoim terenie" i jak widać suczka mu nie przeszkadza :) myślę, że jeszcze tylko wizyta dla formalności i bako może sie przeprowadzać. Quote
ania z poznania Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Bardzo ładnie się wobec suni zachował, kochany chłopak :) Quote
MARGOL Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 a więc nadal trzymamy mocno kciuki i póki co nie zapeszamy :) Quote
lolka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 nooo w końcu udało mi się odnaleźć watek ancymona :) .......cieszę się, że rodzinka była już u psiaka, bo właściwie ta moja wizyta będzie pro forma :) , takie mam przynajmniej wrażenie .....jutro do nich dzwonię i się umawiamy na wizytę .....możecie tez na mnie liczyć w przyszłości jakby tfu tfu coś wydarzyło to, że psiak idzie od Marka to też daje większy spokój nie ukrywam, że zanim dojrzałam filmik z wizyty a wcześniej przeczytała jedynie jego allegro to wystraszyłam się nieco....już tu kombinowałam gdzie jakiegoś groźnie wyglądającego amstaffa wypożyczyć aby zobaczyć ich reakcję....no taką amatorką tu zabłysnęłam ale jak widzę u Was nie ma miejsca na takie partyzanckie działania dokładnie się zastosuję do zaleceń i jak w paciorku wyszczególnię wszystkie zalecenia z maila :) jutro się odezwę Quote
agaga21 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 lolka napisał(a):nooo w końcu udało mi się odnaleźć watek ancymona :) .......cieszę się, że rodzinka była już u psiaka, bo właściwie ta moja wizyta będzie pro forma :) , takie mam przynajmniej wrażenie .....jutro do nich dzwonię i się umawiamy na wizytę .....możecie tez na mnie liczyć w przyszłości jakby tfu tfu coś wydarzyło to, że psiak idzie od Marka to też daje większy spokój nie ukrywam, że zanim dojrzałam filmik z wizyty a wcześniej przeczytała jedynie jego allegro to wystraszyłam się nieco....już tu kombinowałam gdzie jakiegoś groźnie wyglądającego amstaffa wypożyczyć aby zobaczyć ich reakcję....no taką amatorką tu zabłysnęłam ale jak widzę u Was nie ma miejsca na takie partyzanckie działania dokładnie się zastosuję do zaleceń i jak w paciorku wyszczególnię wszystkie zalecenia z maila :) jutro się odezwę hej :) fajnie, że się tu odezwałaś. ja gapa nie podesłałam ci linku do wątku. rodzinka czeka z niecierpliwością na wizytę, nie mogą się już bakusia doczekać. Quote
lolka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 agaga21 napisał(a):hej :) fajnie, że się tu odezwałaś. ja gapa nie podesłałam ci linku do wątku. rodzinka czeka z niecierpliwością na wizytę, nie mogą się już bakusia doczekać. jak będą mieli jutro czas to po południu jestem do dyspozycji, zadzwonię - zapytam......... czy na spotkaniu ma być cała rodzina czy tylko dorośli ? Quote
agaga21 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 lolka napisał(a):jak będą mieli jutro czas to po południu jestem do dyspozycji, zadzwonię - zapytam......... czy na spotkaniu ma być cała rodzina czy tylko dorośli ? cała rodzina niech będzie. chciałabym, żebyś dziewczynom kilka słów powiedziała jak się obchodzić z obcym psem ;) tzn. by dały mu czas na oswojenie się i nie próbowały go na siłe przytulać itp, póki sam się do tego nie przekona, by go nie budziły, nie właziły do niego na posłanko itp. Quote
lolka Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 agaga21 napisał(a):cała rodzina niech będzie. chciałabym, żebyś dziewczynom kilka słów powiedziała jak się obchodzić z obcym psem ;) tzn. by dały mu czas na oswojenie się i nie próbowały go na siłe przytulać itp, póki sam się do tego nie przekona, by go nie budziły, nie właziły do niego na posłanko itp. ...............i nie skubały mu z miski :), jasna sprawa :) .......jutro się melduję Quote
agaga21 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 lolka napisał(a):...............i nie skubały mu z miski :), jasna sprawa :) .......jutro się meldujęczekam z niecierpliwością, mam nadzieję, że mój pupilek się jeszcze w tym tygodniu przeprowadzi do nowego domku. Quote
MARGOL Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 ja nadal trzymam kciuki - Bakuś zasługuje na to co najlepsze. Dzieki agata Quote
agaga21 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 wizyta wypadła bardzo pomyślnie, jest jednak jedno małe "ale". w domu mieszka również wychodzący kot, o którym nie wiedziałam wcześniej. jednak według pana marka jest duża szansa, że bako się z nim dogada, bo jest pokojowo nastawiony do świata i jakoś specjalnie go koty nie ruszają. bakuś dostanie szansę, rodzina mieszka blisko hoteliku w razie czego powiem im by go odwieźli z powrotem jeśli bako będzie mocno polował na kota. Quote
ania z poznania Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Jasne, pierwsze spotkanie w kagańcu, zobaczą jak Bakuś zareaguje. Quote
agaga21 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 lolka, w ogóle to jeszcze raz serdecznie ci dziękuję za wizytę i obszerną relację:loveu::loveu: mam nadzieję, że się uda. musimy spróbować, bo to dla bako szansa na życie w fajnej rodzinie. Quote
Recommended Posts