Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rozliczenie naszych piesków:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16738076&viewfull=1#post16738076[/url]

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

bakuś będzie miał w czwartek odwiedziny. jeśli zaakceptuje 17 letnią spokojną sunię, będzie miał szansę zamieszkać w domu z ogrodem, wraz z 4-osobową rodziną.
trzymamy mocno kciuki za spotkanie!

Posted

bardzo proszę wszystkich deklarowiczów by zerknęli na rozliczenie:
http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16906361&viewfull=1#post16906361
i uzupełnili zaległości lub jasno się określili czy nadal podtrzymują swoje deklaracje
mamy pod opieką nadal 7 psów a ostatnio z miesiąca na miesiąc wpłat ubywa! bardzo to wszystko przykre...:shake::shake:

Posted

bako to jedna wielka leniwa klucha:evil_lol::loveu:
rozmawiałam z panem markiem, myśli, że to będzie dla bakusia dobra rodzina.
następnie dostałam od rodziny mail, w którym pani napisała, że są bakusiem zauroczeni i podbił ich serca i bardzo im zależy by do nich trafił :)

Posted

chita napisał(a):
a jak z sunią

jak widać bako wyluzowany. ona ponoć go najpierw obszczekała ale bako nie zareagował. na filmiku bako jest na "swoim terenie" i jak widać suczka mu nie przeszkadza :)

myślę, że jeszcze tylko wizyta dla formalności i bako może sie przeprowadzać.

Posted

nooo w końcu udało mi się odnaleźć watek ancymona :) .......cieszę się, że rodzinka była już u psiaka, bo właściwie ta moja wizyta będzie pro forma :) , takie mam przynajmniej wrażenie .....jutro do nich dzwonię i się umawiamy na wizytę .....możecie tez na mnie liczyć w przyszłości jakby tfu tfu coś wydarzyło

to, że psiak idzie od Marka to też daje większy spokój
nie ukrywam, że zanim dojrzałam filmik z wizyty a wcześniej przeczytała jedynie jego allegro to wystraszyłam się nieco....już tu kombinowałam gdzie jakiegoś groźnie wyglądającego amstaffa wypożyczyć aby zobaczyć ich reakcję....no taką amatorką tu zabłysnęłam ale jak widzę u Was nie ma miejsca na takie partyzanckie działania

dokładnie się zastosuję do zaleceń i jak w paciorku wyszczególnię wszystkie zalecenia z maila :)
jutro się odezwę

Posted

lolka napisał(a):
nooo w końcu udało mi się odnaleźć watek ancymona :) .......cieszę się, że rodzinka była już u psiaka, bo właściwie ta moja wizyta będzie pro forma :) , takie mam przynajmniej wrażenie .....jutro do nich dzwonię i się umawiamy na wizytę .....możecie tez na mnie liczyć w przyszłości jakby tfu tfu coś wydarzyło

to, że psiak idzie od Marka to też daje większy spokój
nie ukrywam, że zanim dojrzałam filmik z wizyty a wcześniej przeczytała jedynie jego allegro to wystraszyłam się nieco....już tu kombinowałam gdzie jakiegoś groźnie wyglądającego amstaffa wypożyczyć aby zobaczyć ich reakcję....no taką amatorką tu zabłysnęłam ale jak widzę u Was nie ma miejsca na takie partyzanckie działania

dokładnie się zastosuję do zaleceń i jak w paciorku wyszczególnię wszystkie zalecenia z maila :)
jutro się odezwę

hej :) fajnie, że się tu odezwałaś. ja gapa nie podesłałam ci linku do wątku.
rodzinka czeka z niecierpliwością na wizytę, nie mogą się już bakusia doczekać.

Posted

agaga21 napisał(a):
hej :) fajnie, że się tu odezwałaś. ja gapa nie podesłałam ci linku do wątku.
rodzinka czeka z niecierpliwością na wizytę, nie mogą się już bakusia doczekać.

jak będą mieli jutro czas to po południu jestem do dyspozycji, zadzwonię - zapytam.........
czy na spotkaniu ma być cała rodzina czy tylko dorośli ?

Posted

lolka napisał(a):
jak będą mieli jutro czas to po południu jestem do dyspozycji, zadzwonię - zapytam.........
czy na spotkaniu ma być cała rodzina czy tylko dorośli ?

cała rodzina niech będzie. chciałabym, żebyś dziewczynom kilka słów powiedziała jak się obchodzić z obcym psem ;) tzn. by dały mu czas na oswojenie się i nie próbowały go na siłe przytulać itp, póki sam się do tego nie przekona, by go nie budziły, nie właziły do niego na posłanko itp.

Posted

agaga21 napisał(a):
cała rodzina niech będzie. chciałabym, żebyś dziewczynom kilka słów powiedziała jak się obchodzić z obcym psem ;) tzn. by dały mu czas na oswojenie się i nie próbowały go na siłe przytulać itp, póki sam się do tego nie przekona, by go nie budziły, nie właziły do niego na posłanko itp.

...............i nie skubały mu z miski :), jasna sprawa :) .......jutro się melduję

Posted

lolka napisał(a):
...............i nie skubały mu z miski :), jasna sprawa :) .......jutro się melduję
czekam z niecierpliwością, mam nadzieję, że mój pupilek się jeszcze w tym tygodniu przeprowadzi do nowego domku.

Posted

wizyta wypadła bardzo pomyślnie, jest jednak jedno małe "ale". w domu mieszka również wychodzący kot, o którym nie wiedziałam wcześniej. jednak według pana marka jest duża szansa, że bako się z nim dogada, bo jest pokojowo nastawiony do świata i jakoś specjalnie go koty nie ruszają. bakuś dostanie szansę, rodzina mieszka blisko hoteliku w razie czego powiem im by go odwieźli z powrotem jeśli bako będzie mocno polował na kota.

Posted

lolka, w ogóle to jeszcze raz serdecznie ci dziękuję za wizytę i obszerną relację:loveu::loveu:
mam nadzieję, że się uda. musimy spróbować, bo to dla bako szansa na życie w fajnej rodzinie.