Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Gosia to Ty takie cuda z Tarą zdziałałaś? Masz za duży podpis, jak Cie modzi dopadną to go usuną i dostaniesz punkty karne.

dzięki już zmieniłam na stary :oops:
moja cuda na 50% :eviltong: Tarka jak na razie da przypiąć się na smycz tylko mi i Ani
siekowa z Komandim też nad cudami się popracuje :p

EDIT: nowy właściciel Tarki będzie musiał sporo przyjeżdżać do azylu
dzisiaj ten wielki kloc (no dobra nie taki wielki;))wlazł mi na kolana
jak byłyśmy na spacerku i się czegoś przestraszyła to ją przytulałam w pewnym momencie sama przyszła i się pytuliła do mnie :loveu:

Posted

Jej, faktycznie, zapomniałam już o tym :oops: Jakoś tak wyszło, nie dostałam odpowiedzi na maila, zapomniałam napisać jeszcze raz...

Efi nie ma żadnych ogłoszeń, ma natomiast nowe zdjęcia. Jest chudziutki :(

Bumel oferowała zrobienie allegro, także jeśli nadal są chętni, to może wyróżnią aukcję? Tekst taki na szybko:

Kiedyś byłem piękny, młody... i kochany.
Miałem dom, ukochanych ludzi. Pełną michę i własne posłanko. I całe pokłady miłości dla mojej rodziny!

Ale chyba jednak kochałem za mało... Pewnego dnia pan spojrzał na mnie, skrzywił się i powiedział: "Fe, ale zbrzydłeś, pysk ci posiwiał... Zestarzałeś się, a ja nie potrzebuję starego psa". Nie chcę nawet opowiadać, co się działo, nim znalazłem się daleko, daleko od domu, z dala od wszystkiego, co znałem... Długo błąkałem się po ulicach, głodny i przerażony. Na szczęście trafiłem do ludzi, którzy, choć sami nie mogli mnie zatrzymać, zawieźli mnie do Azylu pod Psim Aniołem.

Tak więc znalazłem się w przytulisku. Jestem bezpieczny, mam swój ciepły kąt. Czasem głaski od któregoś z pracowników, czasem spacerek z wolontariuszem (a ja bardzo, bardzo lubię spacerować!). Wszystkich tutaj lubię, przytulam się i rozdaję buziaki. Psy mnie trochę denerwują - ludzie są fajniejsi! Szkoda, że oprócz mnie muszą się zajmować całą reszta - ja chciałbym mieć człowieka tylko dla siebie...
Tak sobie marzę... może gdzieś jest jakiś człowiek, który umie kochać starszego psa? Zresztą jaki ja tam stary - może i mam parę lat na karku i brak mi kilku zębów (uśmiech wciąż mam piękny!), ale sercem jestem jeszcze całkiem młody! Lubię się bawić, nie jestem stetryczały i nie mam problemów ze zdrowiem. Mógłbym być czyimś przyjacielem jeszcze przez wiele lat! Tylko gdzie znaleźć takiego człowieka?

Może Ty wiesz o kimś takim, kto mógłby zająć wolne miejsce w moim serduszku? Jeśli tak, zadzwoń: 502 385 252 lub 501 258 303 albo napisz: azyl@psianiol.org.pl! Wciąż czekam i nie tracę nadziei!

Posted

No nie, czego ja się dowiaduję tutaj- Władzię przechcić na Bezę:-o niezła wyobraźnia....

z naszymi psami tworza teraz zgrana paczke pod
delikatnym przewodnictwem Bezuni.
widziałam jak Władzia bywa delikatna:cool3: ale super, że się sunia doczekała i mam nadzieję, że jej dzieciaki nie męczą zbytnio...

p.s. jak zrobię allegro Efiemu, to wkleję tutaj linka

• 3 weeks later...
Posted

nie psiaki dalej w azylu nie chcieli przyjeżdżać i się z nimi oswajać tylko czekali na transport :(

Barka pracownik azylu zabiera co jakiś czas do siebie na DT w niedziele się nim bawiłam jest po prostu przecudowny

• 2 weeks later...
Posted

koosiek napisał(a):
Dzięki! Beat2010, jak już ci ludzie wrócą, skontaktuj ich może już nie ze mną tylko z Bumel, to będzie można wyróżnić aukcję :)

Dawno tu nie byłam, jak ze sponsoringiem ogłoszeń Efiego? udało się czy zaczynamy od początku ?

Posted

koosiek napisał(a):
Bumel zrobiła allegro, jeżeli są skłonni wyróżnić, podam im nr konta.

Koosiek jeśli możesz to przeslij do mnie na Pw nr konta, bo ja tu rzadko zaglądam , a tak będzie szybciej. Trzymam kciuki z Efiego ( a dlaczego na psigranemarzenia on ma 11 lat??? chyba, ze to nie on tylko takie isame mię )