gosia1701 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Drucia była w hoteliku a teraz jest w DT w którym prawdopodobnie zostaje :) Quote
gosia1701 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Barek znów w schronie. nowe zdjęcia Tary a koosiek zmień proszę w opisie Tary to że boi się smyczy no już wcale tak nie jest :cool3: cieszy się jak ją widzi Quote
siekowa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Gosia to Ty takie cuda z Tarą zdziałałaś? :-o Masz za duży podpis, jak Cie modzi dopadną to go usuną i dostaniesz punkty karne. Quote
gosia1701 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Gosia to Ty takie cuda z Tarą zdziałałaś? Masz za duży podpis, jak Cie modzi dopadną to go usuną i dostaniesz punkty karne. dzięki już zmieniłam na stary :oops: moja cuda na 50% :eviltong: Tarka jak na razie da przypiąć się na smycz tylko mi i Ani siekowa z Komandim też nad cudami się popracuje :p EDIT: nowy właściciel Tarki będzie musiał sporo przyjeżdżać do azylu dzisiaj ten wielki kloc (no dobra nie taki wielki;))wlazł mi na kolana jak byłyśmy na spacerku i się czegoś przestraszyła to ją przytulałam w pewnym momencie sama przyszła i się pytuliła do mnie :loveu: Quote
koosiek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Też tak się zastanawiałam oglądając zdjęcia z sesji, kto takie cuda z Tarą robi :) Wstawię jeszcze fotki Barka, jest prześliczny :loveu: Quote
Beat2010 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Koosiek , czy Efi ma ogłoszenia? Te osoby, które go znalazły chcą mu sponsorować ogłoszenia ( chyba po wakacjach temat jakoś zanikł ) Quote
koosiek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Jej, faktycznie, zapomniałam już o tym :oops: Jakoś tak wyszło, nie dostałam odpowiedzi na maila, zapomniałam napisać jeszcze raz... Efi nie ma żadnych ogłoszeń, ma natomiast nowe zdjęcia. Jest chudziutki :( Bumel oferowała zrobienie allegro, także jeśli nadal są chętni, to może wyróżnią aukcję? Tekst taki na szybko: Kiedyś byłem piękny, młody... i kochany. Miałem dom, ukochanych ludzi. Pełną michę i własne posłanko. I całe pokłady miłości dla mojej rodziny! Ale chyba jednak kochałem za mało... Pewnego dnia pan spojrzał na mnie, skrzywił się i powiedział: "Fe, ale zbrzydłeś, pysk ci posiwiał... Zestarzałeś się, a ja nie potrzebuję starego psa". Nie chcę nawet opowiadać, co się działo, nim znalazłem się daleko, daleko od domu, z dala od wszystkiego, co znałem... Długo błąkałem się po ulicach, głodny i przerażony. Na szczęście trafiłem do ludzi, którzy, choć sami nie mogli mnie zatrzymać, zawieźli mnie do Azylu pod Psim Aniołem. Tak więc znalazłem się w przytulisku. Jestem bezpieczny, mam swój ciepły kąt. Czasem głaski od któregoś z pracowników, czasem spacerek z wolontariuszem (a ja bardzo, bardzo lubię spacerować!). Wszystkich tutaj lubię, przytulam się i rozdaję buziaki. Psy mnie trochę denerwują - ludzie są fajniejsi! Szkoda, że oprócz mnie muszą się zajmować całą reszta - ja chciałbym mieć człowieka tylko dla siebie... Tak sobie marzę... może gdzieś jest jakiś człowiek, który umie kochać starszego psa? Zresztą jaki ja tam stary - może i mam parę lat na karku i brak mi kilku zębów (uśmiech wciąż mam piękny!), ale sercem jestem jeszcze całkiem młody! Lubię się bawić, nie jestem stetryczały i nie mam problemów ze zdrowiem. Mógłbym być czyimś przyjacielem jeszcze przez wiele lat! Tylko gdzie znaleźć takiego człowieka? Może Ty wiesz o kimś takim, kto mógłby zająć wolne miejsce w moim serduszku? Jeśli tak, zadzwoń: 502 385 252 lub 501 258 303 albo napisz: azyl@psianiol.org.pl! Wciąż czekam i nie tracę nadziei! Quote
Beat2010 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Osoba która chce sponsorowac ogłoszenia wyjechała dziś na pare dni, jak tylko wróci to Was skontaktuję albo prześlę je maila na PW. Efi jest śluczny!! Quote
siekowa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Efiś pewnie ma trochę więcej niż 7 lat i duuuże braki w uzębieniu. Quote
koosiek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 siekowa napisał(a):Efiś pewnie ma trochę więcej niż 7 lat i duuuże braki w uzębieniu. Ok, to zmienię to w tekście. Quote
bumel Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No nie, czego ja się dowiaduję tutaj- Władzię przechcić na Bezę:-o niezła wyobraźnia.... z naszymi psami tworza teraz zgrana paczke pod delikatnym przewodnictwem Bezuni. widziałam jak Władzia bywa delikatna:cool3: ale super, że się sunia doczekała i mam nadzieję, że jej dzieciaki nie męczą zbytnio... p.s. jak zrobię allegro Efiemu, to wkleję tutaj linka Quote
koosiek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jeszcze takie dwa zdjęcia Tary: I Faza (ona zawsze na zdjęciach ma taki uśmiech, jakby wcześniej używała czegoś ziołowego :D): Quote
koosiek Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A fotki Diany wrzucę zaraz na jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/68181/ Quote
bumel Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Aukcja Efiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=1426960818 Quote
koosiek Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='bumel']Aukcja Efiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=1426960818 Dzięki! Beat2010, jak już ci ludzie wrócą, skontaktuj ich może już nie ze mną tylko z Bumel, to będzie można wyróżnić aukcję :) Quote
gosia1701 Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Są chętni na Tare i Łatka ale nie zrobili dobrego wrażenia p. Agnieszka pojedzie ich sprawdzić Quote
koosiek Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 I co z tymi chętnymi? Barek adoptowany? Quote
gosia1701 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 nie psiaki dalej w azylu nie chcieli przyjeżdżać i się z nimi oswajać tylko czekali na transport :( Barka pracownik azylu zabiera co jakiś czas do siebie na DT w niedziele się nim bawiłam jest po prostu przecudowny Quote
koosiek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Szkoda, że większość tak czeka na gotowe :( A na stronie Azylu Barek jest w adoptowanych? Dobrze by było to poprawić... Quote
Beat2010 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 koosiek napisał(a):Dzięki! Beat2010, jak już ci ludzie wrócą, skontaktuj ich może już nie ze mną tylko z Bumel, to będzie można wyróżnić aukcję :) Dawno tu nie byłam, jak ze sponsoringiem ogłoszeń Efiego? udało się czy zaczynamy od początku ? Quote
koosiek Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bumel zrobiła allegro, jeżeli są skłonni wyróżnić, podam im nr konta. Quote
Beat2010 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 koosiek napisał(a):Bumel zrobiła allegro, jeżeli są skłonni wyróżnić, podam im nr konta. Koosiek jeśli możesz to przeslij do mnie na Pw nr konta, bo ja tu rzadko zaglądam , a tak będzie szybciej. Trzymam kciuki z Efiego ( a dlaczego na psigranemarzenia on ma 11 lat??? chyba, ze to nie on tylko takie isame mię ) Quote
Recommended Posts