Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwonko !
Jak pisałam; idealnie gdyby miał człowieka na wyłączność.

Czyli dom, gdzie Teo byłby traktowany b.indywidualnie i który poświęcił by mu dużo zainteresowania i czasu.
Z uwagi na refleksyjną,wrazliwą i poważną naturę Teodora, niech ten dom też będzie stonowany i pełen spokoju.
I jak najmniej albo i wcale szalonych dzieciaków i sfory innych psów.;)

I chyba tyle...:razz:
Aa....I by chłopak w miare blisko B-B zamieszkał..

Posted

Ale cudo ten Teodorek ... aż mnie zatkało ... piesek idealny

No własnie, domek idealny dla niego to ... ? W/g Irenki. Znaczy - blok, dom z ogrodem, dzieci od lat ... x ? Pracujący, czy ktoś cały czas w domu musi być, wymogi minimum, bo maximum to wiadomo, złote klamki, niepracujący, te rzeczy :)

Posted

Cudny ten Teo i taki do przytulania świetny ..:p Taki piękny ,aksamitny kudlacz ..Sama bym go chętnie porwala do nas -razem z Dusią np. -ale na 2 czy 3 psy to chyba już sil by braklo -na taką gromadkę .Gdybyśmy mieli domek -to owszem ...

Posted

I tak dzięki cioteczkom z poważnego ,statecznego bardzo futrzastego kudlacza Teodora mamy teraz ślicznego,puszystego i aksamitengo niemowlaka niemal -Teosia :p
Jakoś tak faktycznie Teoś nam zdziecinniał jakby ;).

Posted

A tyż był piękny -tylko taki bardzo poważny chyba był -taki ociężały i osowialy ,smutny jakby ,bo tyle futra dzwigać to jest ciężko samemu ..i lat mu to dodawalo sporo -a teraz : slodki maluszek jakby z naszego Teosia ..Osesek prawie ..;)

Posted

[quote name='togaa']Oj, to prawda.
Takie egzemplarze to tylko na zapisy....!

to sa pojedyńcze egzemplarze i w tym ich urok.mopik moj u mojej siory na wiecznych wakacjach budzi taki zachwyt ,ze wlasciciele rasowych yorków,pekinczykow,westów itp.zielenieja z zazdrosci;)autentycznie nie ma spaceru ,zeby kilka osób nie podziwiało slicznotki a ostatnio to dwie nastolatki poprosily,czy moga sobie zrobic z nia zdjęcie:)nikt nie daje wiary ,ze to kundel zabrany z gospodarki prosto z made in buda kazdy mysli,ze to jakas egzotyczna rasa.takie kondle maja szczescie moga wybierac w domkach..
to mopik 'nowa rasa'

Posted

Dzisiejsze spotkanie z Leną, ukochaną Teodora z czasu jego bezdomności.
I z Anią, właścicielką Leny.:loveu: Cudowną istotą która pomagała Teodorowi przetrwać ten trudny dla Niego czas i zamartwiała sie jego losem.
Do dzisiaj pod oknem Ani stoi miseczka Teodora.

Jutro Teodora czeka kolejne spotkanie z kimś, kto od dawna śledzi jego losy.
Zobaczymy czy przypadną sobie do serca..?

Posted

togaa napisał(a):

Jutro Teodora czeka kolejne spotkanie z kimś, kto od dawna śledzi jego losy.
Zobaczymy czy przypadną sobie do serca..?

i jak przebiegło spotkanie?

Posted

[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/7461/dsc00345rg.jpg[/IMG]

Przepraszam ogromnie za zwłokę, technika mnie zmogła i w ogóle......

Zdjęcie z sobotniego spotkania....[B] Teodor[/B] tak, jak by wiedział że ważą się Jego losy....

Nie chcę popełnić niezreczności ,ale porównanie o dwóch płówkach jabłka które sie odszukały, byłoby tu trafne.....;)
Jutro następne spotkanie Pani i Teodora.:razz: