Rumi. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jakie maleństwo! śliczności takie :lol: no i mała paoiii :razz: Quote
coronaaj Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 greatmadwomen napisał(a):jakie maleństwo! śliczności takie :lol: no i mała paoiii :razz: Teraz jest jeszcze piekniejsza... Quote
paoiii Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 skorzystałyśmy dziś z Wikusią ze ślicznej wiosennej pogody i wybrałysmy się na długi spacer, poźniej dodam zdjęcia :) Quote
MartynaP Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='paoiii']a dziś obiecane zdjęcia mikro wiki, sprzed ok 8 lat :D tu ma 2 miesiące :) jaaaaacie jaka kruszynka :loveu: i faktycznie nie obrośnięta :evil_lol: Quote
paoiii Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 ohhh nareszcie się ogarnełam i dodaje zdjęcia z naszego marcowego spacerku :) Quote
Rumi. Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 http://img39.imageshack.us/img39/4721/img2755ph.jpg skojarzyło mi się z Twoim głównym zdjęciem na FB :lol: piękny kudłacz, ale widzę że ze smyczy to jej nie spuszczasz... Quote
paoiii Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 hah faktycznie podobne, w końcu jak Pan taki pies :D co do smyczy to fakt nie spuszczam jej, ale głownie chodzi o auta.. ja mam w okolicy same ruchliwe ulice a boje się ze jej coś odbije poleci i coś ją potrąci itd A smycz ma długą, spuszczam ją jak czasem idziemy na łąki, lub kiedy jedziemy na działce to ma ogrodzone i biega ;) Quote
Rumi. Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 jasne rozumiem :) w życiu bym psa nie spuściła ze smyczy przy ruchliwej smyczy, bo tak jak piszesz, odbije mu coś i poleci, niestety miałam taki przypadek z moim psem, zabolało ją coś i poleciała, raz przez ogrodzenie się właśnie przecisnęła gdy właśnie ją zabolało i wpadła pod auto, niestety nie przeżyła :( Nie ufam już w 100% żadnemu psu... Nawet biorę na ręce jak przechodzimy przez ruchliwą ulicę, ale to już nie jest normalne :D Quote
klimejszyn Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 dotarłam do Waszej galerii :D kooocham Wiki, jest jednym z moich ulubionych znajomych psiaków :D pamiętam jak wskakiwała mi na kolanka i dawała sie miętolić ! :D Quote
Avaloth Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Też tak uważam :) jest taka cudna, kudłata :loveu: mam nadzieję że jej cieczka, ani nic innego nie wypadnie i pojedzie z nami na zlot :) Quote
paoiii Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Avaloth napisał(a):Też tak uważam :) jest taka cudna, kudłata :loveu: mam nadzieję że jej cieczka, ani nic innego nie wypadnie i pojedzie z nami na zlot :) W najblizszym czasie może zdecydujemy się ją ciachać więc miejmy nadzieje ze cieczka nam nie przeszkodzi :) Quote
Funky Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Jaka ona jest piękna :loveu: I taka szczęśliwa :multi: Dobrze, że na Dogo są również i takie informacje :) Pozdrawiamy ciepło ja i moja Funky => Quote
Oscar Patric Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 ale śliczna i radosna Niunia:) aż cała promieniuje szczęściem Quote
Maalwi Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dzień dobry fajna sunia, ale świerzych fotek brak :( Quote
paoiii Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Wybaczcie to zaniedbanie, ale teraz zeby się odkupić seria wakacyjnych fotek :D! Quote
Avaloth Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 no nie wierzę, zdjęcia :loveu: Paoiku rób odstępy między zdjęciami, lepiej się wtedy ogląda ;) Quote
paoiii Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 no są są zdjecia :D i zrobione odstepy :) Kiedy bedziesz w schronisku??? Quote
Recommended Posts