Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje za zaproszenie ,piekna suczka , mam tez suczke siersciucha taka mix foksterierke z mielca -Foksia Jagielonka ,jej watek jest gdzies na dogo ,mau tez kindelka jamnikowatego tez z schroniska mieleckiego i tez kiedys mial watek .Mam tez dwa siersciuchy psiaczki w hotelu tyle ze czarne i jednego staruszka z naszego schroniska

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wcale nie przesada...! zdjęcia piękne i już! naprawdę zazdroszczę tej zdolności, ja z aparatem nie umiem współpracować, a Tobie to super wychodzi ;)
no i jeszcze masz tak zjawiskową modelkę, że możesz to wykorzystać, dla mnie bomba :)

Posted

A teraz kilka zdjęc starszych z innej beczki :)

z ukochanym strusiem :D

pies wystawowy! :)

a co dostalam w tym roku???

kąpiel = wiki zmokły szczur :D

i z piłeczką!

Posted

Avaloth napisał(a):
a jaki sprzęt foto masz ? :)

Canon EOS 500d z obiektywem KITowym bądz osobny mam jeszcze portretowy :) a Ty a Ty??? :D

Posted

Jagienka napisał(a):
Ale ma futro :loveu:. Dużo zachodu przy pielęgnacji?

OOooo tak, teraz jest najgorzej bo mokro i w sumie łapy i brzuch po kazdym spacerze trzeba wycierać jak nie myć, ale dajemy radę :)
Czesać tez trzeba ją często bo się robią kołtuny najszczęsciej pod uszkami, czesania łap nienawidzi więc wtedy najlepiej dać jej jakiegos gryzaka :)

Posted

uff... teraz dobrze trafiłam :D bo wcześniej napisałam na psach z modelniczki a miałam to napisać tu, tak to jest gdy się otwiera maximum kart, no więc: nie mogę się napatrzeć na twoją cudną suńkę :D no po prostu śliczności, chyba już z 10 raz oglądam te zdjęcia :)

Posted

Wiki jest przecudowna, a śliczne zdjęcia jeszcze bardzie dodają jej uroku! ;) Psina jest taka pozytywna :D
a na filmiku widać, że również ruchliwa. A, i witamy po raz pierwszy, no i zapraszamy też do mojej kundlicy, jak się wolna chwila znajdzie ;)
pozdrawiam :)

Posted

o też kiedyś kupiłam taki bucik psu, po minucie go nie było :D
kochana jest :)

to mamy 'rodzeństwo' xD ja mam canona 450d ^^ obiektyw kitowy, tele 55-250mm i portretową 50mm f1.8 (ten ostatni od kilku dni dopiero)

Posted

Avaloth napisał(a):
o też kiedyś kupiłam taki bucik psu, po minucie go nie było :D
kochana jest :)

to mamy 'rodzeństwo' xD ja mam canona 450d ^^ obiektyw kitowy, tele 55-250mm i portretową 50mm f1.8 (ten ostatni od kilku dni dopiero)

ooo to mogłyśmy mieć bliźniaki :D bo ja do lipca 2010 miałam tek canona450d!!! niesety na wakacjach mi go ukradli..:(

to portretowy mam taki sam :D!!!!