Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaga21 napisał(a):
ach to już pora na ruszenie dupci w górę ;)

no jak od 29 maja zaczne z nim zostawać bo rodzice wracają do pracy to sądze że Maks nie oszczędzi mi kręgosłupa jak zacznie się faza chodzenia za rączki :D

Posted

cudna jest Wikunia :loveu:
nie chcecie jej jakoś ostrzyc na lato? w sensie, żeby się tak nie gotowała, bo upały jak nie wiem, a najmłodsza nie jest i żeby serducho się tak nie męczyło :D

Posted

Noelle napisał(a):
cudna jest Wikunia :loveu:
nie chcecie jej jakoś ostrzyc na lato? w sensie, żeby się tak nie gotowała, bo upały jak nie wiem, a najmłodsza nie jest i żeby serducho się tak nie męczyło :D

właśnie ona zgupiała na lato :D w zimie wyliniała, a teraz obrosła jak na syberię.. zobaczymy
może ją wytrymujemy coby niepotrzebnego podszerstka nie miała, a wizyta u weta tak czy siak nas czeka..
więc serce też skontrolujemy.. niestety guz z kl.piersiowej który po usg i roznych badaniach wydawał się być tłuszczakiem powiększył się więc musimy to skontrolować
mam nadzieje ze nie ma się czym przejmować, ale pewnie biopsja będzie nieunikniona... :(

Posted

off!!!

[FONT=Verdana]to nasza krakowska głucha SABA - zgubiła się w obcym mieście... :(

Wieczorem 1 maja w okolicach ulicy Jamnickiej i Podwale uciekła z domu[/FONT]

[FONT=Verdana]suczka o imieniu Pigi. Pigi jest głuchym, bardzo pogodnym i przyjaznym[/FONT]
[FONT=Verdana]Amstaffem. Jest biała, ma brązowe laty i niebieskie oczy. W związku z[/FONT]
[FONT=Verdana]tym, że nie słyszy jej poszukiwanie jest bardzo utrudnione. Pigi[/FONT]
[FONT=Verdana]podczas, gdy zniknęła nie miała założonej obroży. Pigi mieszka w[/FONT]
[FONT=Verdana]Krakowie i trudno jej będzie znaleźć drogę powrotną do domu w Nowym[/FONT]
[FONT=Verdana]Sączu, ponieważ nie zna tych terenów. Jako pies pochodzący z[/FONT]
[FONT=Verdana]Krakowskiego schroniska ma chip z danymi kontaktowymi do właścicieli.[/FONT]
[FONT=Verdana]Pigi jest bardzo ufnym psem i właściciele mają nadzieję, że będzie[/FONT]
[FONT=Verdana]podchodziła do domów i ludzi.

Każda osoba, która zauważy ją proszona[/FONT]

[FONT=Verdana]jest o kontakt ze strażą miejską w Nowym Sączu lub Policją oraz[/FONT]
[FONT=Verdana]koniecznie z właścicielami[/FONT]

600616866
[FONT=Verdana]
Na znalazcę czeka nagroda!!!

[/FONT]

• 3 weeks later...
Posted

Wiki towarzyszyła mi dziś na Marszu Azylanta :) zachowywała się wzorowo :) Załapała się na jeden bieg po mini torze :D

i trochę zdjęć :)

slalomik :D

a to ulubione zajęcie :D

Pozdrawiamy i MIŁEGO WEEKENDU :)

Posted

[quote name='Noelle']nie zapominaj o tym, że zjadła kupę :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

No i po co o tym wspominasz.. Wymyłysmy mordkę popiła i było OK hahah

Posted

[quote name='paoiii']No i po co o tym wspominasz.. Wymyłysmy mordkę popiła i było OK hahah[/QUOTE]
bo jest gównojadem :diabloti::evil_lol: i dała Ance po tym słodkieeeeeeeego buziaka :diabloti:
tabletki ze żwacza czekają hahah :D

Posted

[quote name='Noelle']bo jest gównojadem :diabloti::evil_lol: i dała Ance po tym słodkieeeeeeeego buziaka :diabloti:
tabletki ze żwacza czekają hahah :D[/QUOTE]

zamiast pochwalić jak ładnie przeskakuje przez hopki ty jej bedziesz wypominać, raz jej sie zdarzyło i juz afera :D
poza tym ona nie jest rasy SHI TZU :D

Posted

[quote name='paoiii']zamiast pochwalić jak ładnie przeskakuje przez hopki ty jej bedziesz wypominać, raz jej sie zdarzyło i juz afera :D
poza tym ona nie jest rasy SHI TZU :D[/QUOTE]
no dobra dobra, ladnie przeskakuje :loveu: i jest urocza, teraz pasuje? :D
hahahahhaha no shi tzu nie jest- i ma szczęście! :evil_lol::evil_lol: bo ktoś ma suczkę rasy shi tzu i ona (...), takze tego :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Ty$ka']Żyjecie jeszcze?[/QUOTE]

Zyjemy zyjemy :D
Teraz mam straszne zamieszanie związane ze studiami jak i pracą stąd nasza nieobecność :)

• 1 month later...
  • 2 months later...