Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monika.D napisał(a):
O matko! Biedne psisko... Aż się płakać chce patrząc na takie nieszczęście... Niestety finansowo nie mogę pomóc, ale będę tu zaglądać napewno.

zapraszam zapraszam !!!!!1

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Kochane a jak On teraz sie czuje?

Aga jak wejdzie to z pewnością napisze. Ale chyba musi wiele wody w Wiśle upłynąć, żeby doszedł do równowagi i fizycznej i psychicznej :(

Posted

Tak naprawdę nigdy się nie dowiemy co go spotkało, dlaczego jest tak chudy, nie ma ogona...boje się myśleć jak wiele przeszedł i jak będzie się zachowywał po powrocie do sił.

Posted

jestem dziewczyny, trochę późno, ale dziś dostałam zaproszenie
masakryczny miesiąc mi się szykuje, bo i wyjazd, i remont mieszkania zaczynam, ale dla tej bidy coś wygrzebię.
poproszę o numer konta na priva
wspaniałe jesteście, że go uratowałyście :loveu:

Posted

agat21 napisał(a):
jestem dziewczyny, trochę późno, ale dziś dostałam zaproszenie
masakryczny miesiąc mi się szykuje, bo i wyjazd, i remont mieszkania zaczynam, ale dla tej bidy coś wygrzebię.
poproszę o numer konta na priva
wspaniałe jesteście, że go uratowałyście :loveu:

Numer konta wysłałam na PW. Bardzo dziekuję za przybycie oraz pomoc :)

Przypomne, że Skinny potrzebuje pieniazkow na oplacenie Hotelu, zakup karmy, leczenie....

Posted

Magdalena napisał(a):
ja też proszę o numer konta, niestety niewiele ale wspomogę ile dam radę

bardzo dziekujemy za każdy grosik który zasili konto skinniego nawet najdrobnieszy :-)
numer konta w pierwszym poście .

Posted

skinni wstaje juz na wlasnych nogach .Odbył bardzo króciutki spacerek na na chwiejnych nóżkach . Dostaje preperaty wzmacniające , wysoko kaloryczną karme . Jak stoi to patrzy tymi wielkimi oczami i się cieszy próbuje powiedziec " ciociu ciociu ja sam stoję " Pies wdzieczny i kochany , po tym że pomimo nie ma komletnie siły to klapie zębami na innych hotelowiczów

Posted

Becia, spokojnie :) To pewnie w takim sensie, że dla ratowania tylu psich istnień potrzeba wszędzie masę pieniędzy, bo bez nich nie jesteśmy w stanie nic zrobić, nie mamy możliwości pomóc. Ja wysłałam PW do Basi, i serdecznie dziękuję jej za pojawienie się na wątku!

Posted

w ty jest problem !!! Checi są , rąk do pomocy nie brakuje , tylko fundusze nas dogomaniaków blokują !!! DUŻĄ pomocą jest także pojawienie sie na watku , porady i sugestie bardzo mile widziane !!! zapraszamy wszystkich do odwiedzin u SINNIEGO !!! KAŻDE WSPARCIE MILE WIDZIANE !!!

Posted

AGA35 napisał(a):
w ty jest problem !!! Checi są , rąk do pomocy nie brakuje , tylko fundusze nas dogomaniaków blokują !!! DUŻĄ pomocą jest także pojawienie sie na watku , porady i sugestie bardzo mile widziane !!! zapraszamy wszystkich do odwiedzin u SINNIEGO !!! KAŻDE WSPARCIE MILE WIDZIANE !!!

Banerek zamówiłam u blacky. Poczekamy, na pewno nam Ciotka zrobi :)