AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 punk napisał(a):Mogę pomóc jednorazowo. Przelałem 100. bardzo serdecznie dziekujemy :-) Quote
AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Monika.D napisał(a):O matko! Biedne psisko... Aż się płakać chce patrząc na takie nieszczęście... Niestety finansowo nie mogę pomóc, ale będę tu zaglądać napewno. zapraszam zapraszam !!!!!1 Quote
AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 skinni kochanie pychol do góry dobre wróżki - ciotki już się tobą zajeły - bardzo bardzo dziekuję za obecność na watku Quote
mala_czarna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Aimez_moi napisał(a):Kochane a jak On teraz sie czuje? Aga jak wejdzie to z pewnością napisze. Ale chyba musi wiele wody w Wiśle upłynąć, żeby doszedł do równowagi i fizycznej i psychicznej :( Quote
MaDi Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Tak naprawdę nigdy się nie dowiemy co go spotkało, dlaczego jest tak chudy, nie ma ogona...boje się myśleć jak wiele przeszedł i jak będzie się zachowywał po powrocie do sił. Quote
agat21 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 jestem dziewczyny, trochę późno, ale dziś dostałam zaproszenie masakryczny miesiąc mi się szykuje, bo i wyjazd, i remont mieszkania zaczynam, ale dla tej bidy coś wygrzebię. poproszę o numer konta na priva wspaniałe jesteście, że go uratowałyście :loveu: Quote
obraczus87 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 agat21 napisał(a):jestem dziewczyny, trochę późno, ale dziś dostałam zaproszenie masakryczny miesiąc mi się szykuje, bo i wyjazd, i remont mieszkania zaczynam, ale dla tej bidy coś wygrzebię. poproszę o numer konta na priva wspaniałe jesteście, że go uratowałyście :loveu: Numer konta wysłałam na PW. Bardzo dziekuję za przybycie oraz pomoc :) Przypomne, że Skinny potrzebuje pieniazkow na oplacenie Hotelu, zakup karmy, leczenie.... Quote
Basia i Barni Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Potrzebujecie kasy na hotel tak ? Ta kasa ,kasa ,kasa to jest horror :-( Quote
Magdalena Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 ja też proszę o numer konta, niestety niewiele ale wspomogę ile dam radę Quote
AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Magdalena napisał(a):ja też proszę o numer konta, niestety niewiele ale wspomogę ile dam radę bardzo dziekujemy za każdy grosik który zasili konto skinniego nawet najdrobnieszy :-) numer konta w pierwszym poście . Quote
Becia66 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Basia i Barni napisał(a):Potrzebujecie kasy na hotel tak ? Ta kasa ,kasa ,kasa to jest horror :-( nie bardzo rozumiem ten post......co to ma być ? Quote
AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 skinni wstaje juz na wlasnych nogach .Odbył bardzo króciutki spacerek na na chwiejnych nóżkach . Dostaje preperaty wzmacniające , wysoko kaloryczną karme . Jak stoi to patrzy tymi wielkimi oczami i się cieszy próbuje powiedziec " ciociu ciociu ja sam stoję " Pies wdzieczny i kochany , po tym że pomimo nie ma komletnie siły to klapie zębami na innych hotelowiczów Quote
bela51 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Chyba chodzi o to jak trudno jest pomagac bez pieniedzy. Quote
AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Becia66 napisał(a):nie bardzo rozumiem ten post......co to ma być ? tez sie zastanawiam ..... Quote
mala_czarna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Becia, spokojnie :) To pewnie w takim sensie, że dla ratowania tylu psich istnień potrzeba wszędzie masę pieniędzy, bo bez nich nie jesteśmy w stanie nic zrobić, nie mamy możliwości pomóc. Ja wysłałam PW do Basi, i serdecznie dziękuję jej za pojawienie się na wątku! Quote
mala_czarna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 bela51 napisał(a):Chyba chodzi o to jak trudno jest pomagac bez pieniedzy. Uprzedziłaś mnie. :) Quote
AGA35 Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 w ty jest problem !!! Checi są , rąk do pomocy nie brakuje , tylko fundusze nas dogomaniaków blokują !!! DUŻĄ pomocą jest także pojawienie sie na watku , porady i sugestie bardzo mile widziane !!! zapraszamy wszystkich do odwiedzin u SINNIEGO !!! KAŻDE WSPARCIE MILE WIDZIANE !!! Quote
mala_czarna Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 AGA35 napisał(a):w ty jest problem !!! Checi są , rąk do pomocy nie brakuje , tylko fundusze nas dogomaniaków blokują !!! DUŻĄ pomocą jest także pojawienie sie na watku , porady i sugestie bardzo mile widziane !!! zapraszamy wszystkich do odwiedzin u SINNIEGO !!! KAŻDE WSPARCIE MILE WIDZIANE !!! Banerek zamówiłam u blacky. Poczekamy, na pewno nam Ciotka zrobi :) Quote
Recommended Posts