Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968'][B]furciaczek[/B] - minia913 to właśnie Ewunia:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Tak myslalam, ale nie bylam do konca pewna:evil_lol:

Wieczorkiem dam znac co tam u Elzuni ciekawego slychac:loveu:

Posted

Ja ostatnio zalatana, domek jest zainteresowany, wydaja sie fajni i odpowiedzialni.
Na szkolonku nie byla jeszcze niestety, teren szkolen jest lekko hmm blotnisty a Marcinowi urodzily sie Corgisie wiec tez chwilowo jest ograniczony czasowo.
Mam nadzieje ze niedlugo cos sie ruszy w tym temacie.

Zrobilam dzisiaj przelew 380zl na kolejny miesiac hotelu.

Posted

Jako ze szkoleniowiec niema czasu i miec go zapewne nie bedzie a domku doswiadczonego brak Elza jedzie do DT u innego szkoleniowca, warunki domowe + szkolenie .
800 miesiecznie.
Pieniazki ktore zostaly wplacone na hotel przejda na oplate za DT i szkolenie- ile, to zalezy od tego kiedy Elza zmieni adres zameldowania :)

Posted

Super, tez bardzo sie ciesze z takiego obrotu sprawy. W DT napewno poznamy ja blizej, latwiej bedzie wybrac odpowiedni domek. Bedzie miala na stale czlowieka ktory pokaze jej jakie zasady panuja w relacjach psio-psich i psio ludzkich. Troszke dyscypliny, konsekwencji sie przyda dziewczynie...no i staly kontakt z czlowiekiem, bedzie zachwycone pewnie:loveu:
Jest odzew z ogloszen ale niestety wiekszosc ludzi ma blade pojecie o prowadzeniu molosa...chca bo duze i slodkie. Nie zdaja sobie sprawy z tej ogromnej sily ktora bedzie nimi targac na spacerach na widok innego psa...bagatelizuja to strasznie! Powoli boje sie czytac odpowiedzi w ankietach przedadopcyjnych bo takie teksty leca ze nie wiem czy amiac sie czy plakac...:shake:

Troszke nas pociagnie po kieszeni Elzunia...mam nadzieje ze jakos damy rade.
Gdyby ktos mogl banerek wyczarowac i pomoc porozglaszac watek...sami nie pociagniemy niestety a w kazdej chwili moze zjawic sie kolejny CC w potrzebie:oops:

Posted

Banerki piekne robi Radunia. Moze i przy okazji zajrzy wiecej osob na watek Elzuni.
Dobrze jej zrobi ten doswiadczony DT, ale kwota tez niebagatelna, oby sie udalo zebrac kase i wyprowadzic Elze na prosta.

Posted

furciaczek napisał(a):
O witam witam:loveu:

Ale że po 22 stronach wątku, no wiesz co ;) Jak Frodo pójdzie do domu, to na razie 10 zł miesięcznie przekażę, może uda mi się więcej.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ale że po 22 stronach wątku, no wiesz co ;) Jak Frodo pójdzie do domu, to na razie 10 zł miesięcznie przekażę, może uda mi się więcej.

A bylas tu wczesniej:oops:??

Dziekuje:loveu:

Posted

ladySwallow napisał(a):
A tak serio :evil_lol:, to ja wiem, że to 10 zł to niewiele, ale może choć kropla w morzu potrzeb...

Oj dobrze wiesz ze 10 zl to duzo w takich sytuacjach. grosz do grosza i jakos damy rade...mam nadzieje :)

Posted

przepraszam ,że tu się pytam:oops: ale tu Cię furciaczek najczęściej można spotkać:razz: czy Ty jesteś jeszcze w Londynie?
Jeżeli tak to w jakich okolicach mieszkasz? Jeżeli można wiedzieć pytam bo ja już tu jestem ale na razie bez moich futer i chętnie bym jakieś zwierze potarmosiła za uszy:evil_lol:

Posted

minia913 napisał(a):
przepraszam ,że tu się pytam:oops: ale tu Cię furciaczek najczęściej można spotkać:razz: czy Ty jesteś jeszcze w Londynie?
Jeżeli tak to w jakich okolicach mieszkasz? Jeżeli można wiedzieć pytam bo ja już tu jestem ale na razie bez moich futer i chętnie bym jakieś zwierze potarmosiła za uszy:evil_lol:

No! Na jakas kawe mozna by sie wybrac:loveu:
Mieszkam na Streatham Common:p

U mnie futer sztuk 6, jest za co tarmosic:evil_lol:

Ide troche posmapowac...malo ludzi cos zaglada do Elzuni:-(

Posted

agusiazet napisał(a):
Zaglądam do byłej Mielczanki, może uda mi się coś wpłacić pod koniec września:)

beataczl napisał(a):
zagladam do slicznej Elzy :smile:
ja tez cos wplace , ale okolo 23 wrzesien dopiero, wczesniej nie dam rady
ale juz prosze o nr konta na PW , bo potem gdzies mi ta deklaracja ucieknie

Dziekuje:loveu:

Beatko konto to samo co dla Abiego :)