Ulka18 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Poszedl moj 'wklad' na Elzunie. Szkoda, ze tak malo jest deklaracji na sunie. Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ulka18 napisał(a):Poszedl moj 'wklad' na Elzunie. Szkoda, ze tak malo jest deklaracji na sunie. Dziekuje :) Quote
Basia1968 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Oto Elzunia bardzo, ale to bardzo chciała wyjśc, bardzo płakała. Zapewne nas poznała. :-( kochana psineczka Quote
Basia1968 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mam jeszcze filmik, ale niewiem kiedy się wgra to powyższe zdjęcie - mnie sie wydaje jakby płakała = takie odniosłam wrażenie:-( Quote
ossa98 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Elzunia jest prześliczna! Mój znajomy na razie milczy w sprawie wyboru psa, przesłałam mu kilka propozycji - w tym zdjęcia i opis Elzy - i wszystkimi się zachwycił. Zastanawia się jedynie, w jaki sposób przekonać swoją obecną sunię do zaakceptowania nowego psiaka w domu. Mastifka jest juz wiekowa i ma silnie rozwinięty instynkt terytorialny. Quote
furciaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 ossa98 napisał(a):Elzunia jest prześliczna! Mój znajomy na razie milczy w sprawie wyboru psa, przesłałam mu kilka propozycji - w tym zdjęcia i opis Elzy - i wszystkimi się zachwycił. Zastanawia się jedynie, w jaki sposób przekonać swoją obecną sunię do zaakceptowania nowego psiaka w domu. Mastifka jest juz wiekowa i ma silnie rozwinięty instynkt terytorialny. Nasza dziewczynka raczej nie nadaje sie do domu gdzie sa juz inne psiaki :( Doszla wplata od Uli 50zl- dziekujemy :) Quote
ossa98 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Nasza dziewczynka raczej nie nadaje sie do domu gdzie sa juz inne psiaki Szkoda:-( Nie wyczytałam nigdzie na wątku, że są problemy w relacjach z innymi psami. Mogło mi coś umknąć. Quote
furciaczek Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='ossa98']Szkoda:-( Nie wyczytałam nigdzie na wątku, że są problemy w relacjach z innymi psami. Mogło mi coś umknąć. Sa problemy i to dosc spore, choc pracujemy nad tym :) Najbezpieczniej jednak szukac niezapsionego domku, niema sensu ryzykowac w tym przypadku poworotu z adopcji- to dla niej bylby kolejny szok pewnie. Bedzie jedynaczka:loveu: Dla poprawienia humoru wstawie zdiecia Lordzia- dziadzius corso, najpierw blakal sie po ulicach, potem schron a nastepnie rok czekal w hotelu...rok bez jednego telefonu czy maila...i ktoregos dnia zadzwonil TEN dom...pierwszy i chyba idealny:loveu: " class="ipsImage" alt=""> A tak bylo kiedys.... :loveu: Quote
ossa98 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ale ucieszony pychol! cudownie jest móc widzieć taką przemianę:-) Quote
Ulka18 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Pocieszajaca jest historia dziadzia Lordzia. Trzeba wierzyc, ze i Elzuni sie poszczesci i znajdzie podobny dom. Quote
furciaczek Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='Ulka18']Pocieszajaca jest historia dziadzia Lordzia. Trzeba wierzyc, ze i Elzuni sie poszczesci i znajdzie podobny dom. Pewnie ze znajdzie, wlasciwie jej nie oglaszam a mam pytania w jej sprawie :) W poniedzialek/wtorek pierwsza wizyta przedadopcyjna. Prawdopodobnie bedzie miala tez goscia ktory chce ja poznac i zabrac na spacerek:cool3: Trwaja tez inne rozmowy....wiec dom znajdziemy, taki najlepszy z najlepszych!!:loveu: I patrzcie jakie mamy inne cuda...8 mies podrzutki ogrodowe:roll: http://allegro.pl/item1186470964_duze_a_wrecz_bardzo_d_szczeniaki_molosy_do_adopcji.html A wlasnie dostalam info o CC z Lodzi ktory ma byc uspiony:shake: EDIT: Wlasnie odezwal sie domek ktory jest 7 km odemnie:diabloti: Quote
kaskadaffik Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Piękne te szczeniaki, tak porzucić :( :( ehhhh zacofanie i ciemnota .... Elza to widać, że branie masz niesamowite i może niedaleko Cioteczki zamieszkasz :) :) Quote
Ulka18 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Cieszy wiadomosc, ze sa chetni na Elzunie. Oby jeszcze te podrostki domy znalazly. I ten CC-tek z Lodzi. Duzo cos tych kolosków czeka na szanse. Quote
furciaczek Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 O podrzutki ogrodowe nikt sie jeszcze nie pytal, bedzie trzeba mocniej zajac sie oglaszaniem. U Elzuni wszystko dobrze, zobaczymy co na tej wizycie za kilka dni wyjdzie :) Obok mnie nie zamieszka...to juz wiemy ale niema tego zlego jak to mowia. A tymczasem zapraszam do Fruzia...CCtka z Lodzi :( http://www.dogomania.pl/threads/190880-*CC*-Jestem-Pan-Fruzio..chca-mnie-uspic-bo-jestem-duzy...czy-ktos-mi-pomoze Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bardzo przepraszam, ale może znacie kogoś, kto go pokocha? http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO Quote
furciaczek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Kolejny telefon w sprawie Eluzni, czekam na ankiete wypelniona. Quote
Ulka18 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Czyli suczki CC ciesza sie wieksza 'popularnoscia' niz psy z tego co widze. Oby Elza znalazla porzadny, dobry dom. Quote
furciaczek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Chlopaki nie sa rasowe wiec i mniej popularne...no ale moze wkoncu cos sie ruszy :) O Elze duzo pytan, niestety wiekszosc odpada na przedbiegach ehhh Quote
furciaczek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Doszla wplata 100zl od Jamajki :) Quote
Basia1968 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a ja poproszę żebyście zobaczyli chociaż nasze psiaki http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC/page74 Quote
furciaczek Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Basia1968']a ja poproszę żebyście zobaczyli chociaż nasze psiaki http://www.dogomania.pl/threads/186028-Podkarpacie..-psy-i-koty-ton%C4%85-zapomniane-przez-wszystkich.-B%C5%81AGAMY-O-POMOC/page74 A juz ide :) Quote
kaskadaffik Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jak tam koleżanka sie zachowuje ? Wszystko idzie ku dobremu ?? :) Quote
furciaczek Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Narazie wszystko OK , ladnie chodzi na smyczy....do czasu az na horyzoncie nie pojawi sie inne psisko. Dowiem sie co z ta wizyta, nie wiem czy to dzisiaj czy jutro wkoncu. Ehhh Quote
Recommended Posts