Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elzunia jest prześliczna!
Mój znajomy na razie milczy w sprawie wyboru psa, przesłałam mu kilka propozycji - w tym zdjęcia i opis Elzy - i wszystkimi się zachwycił. Zastanawia się jedynie, w jaki sposób przekonać swoją obecną sunię do zaakceptowania nowego psiaka w domu.
Mastifka jest juz wiekowa i ma silnie rozwinięty instynkt terytorialny.

Posted

ossa98 napisał(a):
Elzunia jest prześliczna!
Mój znajomy na razie milczy w sprawie wyboru psa, przesłałam mu kilka propozycji - w tym zdjęcia i opis Elzy - i wszystkimi się zachwycił. Zastanawia się jedynie, w jaki sposób przekonać swoją obecną sunię do zaakceptowania nowego psiaka w domu.
Mastifka jest juz wiekowa i ma silnie rozwinięty instynkt terytorialny.

Nasza dziewczynka raczej nie nadaje sie do domu gdzie sa juz inne psiaki :(

Doszla wplata od Uli 50zl- dziekujemy :)

Posted

Nasza dziewczynka raczej nie nadaje sie do domu gdzie sa juz inne psiaki

Szkoda:-( Nie wyczytałam nigdzie na wątku, że są problemy w relacjach z innymi psami. Mogło mi coś umknąć.

Posted

[quote name='ossa98']Szkoda:-( Nie wyczytałam nigdzie na wątku, że są problemy w relacjach z innymi psami. Mogło mi coś umknąć.

Sa problemy i to dosc spore, choc pracujemy nad tym :)
Najbezpieczniej jednak szukac niezapsionego domku, niema sensu ryzykowac w tym przypadku poworotu z adopcji- to dla niej bylby kolejny szok pewnie.
Bedzie jedynaczka:loveu:

Dla poprawienia humoru wstawie zdiecia Lordzia- dziadzius corso, najpierw blakal sie po ulicach, potem schron a nastepnie rok czekal w hotelu...rok bez jednego telefonu czy maila...i ktoregos dnia zadzwonil TEN dom...pierwszy i chyba idealny:loveu:

" class="ipsImage" alt="">

A tak bylo kiedys....

:loveu:

Posted

[quote name='Ulka18']Pocieszajaca jest historia dziadzia Lordzia. Trzeba wierzyc, ze i Elzuni sie poszczesci i znajdzie podobny dom.

Pewnie ze znajdzie, wlasciwie jej nie oglaszam a mam pytania w jej sprawie :)
W poniedzialek/wtorek pierwsza wizyta przedadopcyjna.
Prawdopodobnie bedzie miala tez goscia ktory chce ja poznac i zabrac na spacerek:cool3:
Trwaja tez inne rozmowy....wiec dom znajdziemy, taki najlepszy z najlepszych!!:loveu:

I patrzcie jakie mamy inne cuda...8 mies podrzutki ogrodowe:roll:
http://allegro.pl/item1186470964_duze_a_wrecz_bardzo_d_szczeniaki_molosy_do_adopcji.html

A wlasnie dostalam info o CC z Lodzi ktory ma byc uspiony:shake:

EDIT: Wlasnie odezwal sie domek ktory jest 7 km odemnie:diabloti:

Posted

O podrzutki ogrodowe nikt sie jeszcze nie pytal, bedzie trzeba mocniej zajac sie oglaszaniem.
U Elzuni wszystko dobrze, zobaczymy co na tej wizycie za kilka dni wyjdzie :)
Obok mnie nie zamieszka...to juz wiemy ale niema tego zlego jak to mowia.

A tymczasem zapraszam do Fruzia...CCtka z Lodzi :(
http://www.dogomania.pl/threads/190880-*CC*-Jestem-Pan-Fruzio..chca-mnie-uspic-bo-jestem-duzy...czy-ktos-mi-pomoze