furciaczek Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 agaga21 napisał(a):na allegro tylko 2 oferty sprzedaży cc z rodowodem! reszta za 400-700zł... Nie wchodze juz tam bo mnie krew zalewa...co ja bym dala zeby zakazac takiej hodowli ehhh idioci;/ Quote
agaga21 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 furciaczek napisał(a):Nie wchodze juz tam bo mnie krew zalewa...co ja bym dala zeby zakazac takiej hodowli ehhh idioci;/cc-tów jest ok. 20 a bullowatych? pewnie z 20 stron...:( Quote
furciaczek Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 agaga21 napisał(a):cc-tów jest ok. 20 a bullowatych? pewnie z 20 stron...:( Zaraz sie wysypia mixy CC z TTB....choc mam nadzieje ze sie myle ehh Quote
aganela Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Furciaczek pewni cię zaboli serce,ale nawet w okolicach mielca ogłaszają szczeniaki do sprzedaży bez metryk...podejrzewam,że stamtąd jest sunia....http://allegro.pl/listing.php/search?category=1530&sg=0&string=cane+corso&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=9&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC ważne ,że trafiła na Was ! Quote
furciaczek Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='aganela']Furciaczek pewni cię zaboli serce,ale nawet w okolicach mielca ogłaszają szczeniaki do sprzedaży bez metryk...podejrzewam,że stamtąd jest sunia....http://allegro.pl/listing.php/search?category=1530&sg=0&string=cane+corso&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=9&distance=1&postcode=&city=&buy=0&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&view=gtext&order=t&clear_cookie=0&change_view=Poka%C5%BC ważne ,że trafiła na Was ! Nie ta suka 8 mies to pierwszy miot tamtej suki....ba suke dobrze znam, wlascicielke bardzo dobrze znam....w ogole to cyrk byl niezly ehh Jest domek, Pani miala mastifke i bokserke wiec doswiadczenie z molosami ma, mastifka tez byla adoptowana. Dostalam foty psowatych szczesliwych, domku, ogrodu. Bedzie wizyta w Rzeszowie, jesli bedzie ok to potrzymamy tak czy siak dziewczyne jeszcze troche sprawdzic czy nic z niej nie wyjdzie, wyciachamy i dopiero wtedy pojedzie. Jesli ktos nie bedzie chcial czekac to trudno...a jak poczekaja to tylko dobrze bedzie o nich swiadczyc :) Quote
minia913 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 zdjęcia dziewczyny masz jak w banku :) porobimy na pewno ja sama dla siebie to bym dziewczynie sesję zrobiła. Piszesz ,że domek w Rzeszowie się kroi? to rzut beretem od nas :D mogłybyśmy pewnie panienkę tam zawieźć jak by się okazało ,że domek odpowiedni Quote
pokemon Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 same dobre wiadomości.. oby tak dalej ;) jeszcze trochę wytrzymaj, niedługo będziesz w domku.. jesteś zbyt śliczna by nikt Cię nie chciał :) buziaki, sunia trzymaj się! Quote
minia913 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Proszę o rozpuszczenie wici o transporcie Tarnobrzeg- Kielce-Radom-Konstancin jeziorna-Tomaszów mazowiecki. Wyjazd planowany był na niedzielę 08.08 2010 ale w związku z tym ,że jeden z naszych psów zostaje na tymczasie w Tarnobrzegu i pieniądze na hotel zostały wycofane to suczka , która miała jechać na jego miejsce nie ma gdzie jechać :angryy: ,a my miałyśmy w planach przy okazjo tego transportu jechać do Kielc z karmą do Konstancina również z karmą nie bardzo mamy po co teraz jechać:angryy: Jeżeli ktoś wie coś o zapotrzebowaniu na transport w tym terminie to piszcie przewieziemy kotki, pieski i co tylko potrzeba (jeśli się zmieści:evil_lol:) Quote
minia913 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 znalazło się towarzystwo do przewiezienia :) więc w niedzielę się meldujemy z Basią i karmą :D Quote
Basia1968 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ale my to jednak jesteśmy "nawiedzone":evil_lol::evil_lol: - koniecznie szukamy jakieś futrzaki żeby je przewieźć. Quote
furciaczek Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Basia1968 napisał(a):ale my to jednak jesteśmy "nawiedzone":evil_lol::evil_lol: - koniecznie szukamy jakieś futrzaki żeby je przewieźć. Haha Genialne Basiu dzisiaj napewno poszlo, jeszcze raz przepraszam...zakrecilam sie jakos. Dzisiaj mialam kolejny telefon w sprawie Elzy, w sumie nic konkretnego- Pani miala duzo pytan co dobrze o niej swiadczy. Ma na oku innego psa wiec odezwie sie za jakis tydzien jak podejmie decyzje. Na wizyte w Rzeszowie pojedzie prawdopodobnie Asia ze swoja corsiaczka, zobaczymy co z tego wyjdzie. (mega optymistyczna nie jestem, choc ja z tych co wszedzie doszukuja sie "czegos" ) Chetnie potrzymalabym dziewczynke miesiac zeby zobaczyc co to tez tam z niej wyjdzie i co uda sie z nia zrobic, nawet jesli dom w Rzeszowie okaze sie byc OK to i tak sucz zostanie wydana po sterylce i rekonwalescencji- a wiec jakby nie patrzec zejdzie nam ze 2 tygodnie minimum. Jesli domek nie bedzie chcial czekac....to trudno, nie wydam wczesniej- nie przepadam za ludzmi ktorzy musza miec psa na JUZ ;) Jeszcze raz dziekuje dziewczyny za karme :):loveu: Zadzwoncie tylko do Beatki i poinformujcie ze bedzieci zeby klamki nie pocalowac. Moze Kasi sie uda byc w tym samym czasie w hotelu to sobi zrobicie grupowy spacerek- FOTY OBOWIAZKOWE:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 a nie zahaczacie moze o Zamośc?:-) bo transporter mam do zawiezienie do wawy hihihhi Quote
minia913 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Basia mi wczoraj powiedziała że zakłada na drogę duuuże ciemne okulary:cool1: bo się boi ,że znowu jakieś bidy wypatrzymy i trzeba będzie je pozbierać po drodze:evil_lol: obie mamy nadzieję ,że będziemy wiozły tylko planowane pieski jednego do hoteliku i drugiego w nasze strony na przeczekanie:) Quote
Ulka18 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ile potrzeba pieniazkow ? Pewnie duzo, bo i suczka duza. Quote
furciaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Nie wiem jeszcze dokladnie, mam nadzieje ze uda sie jakos taniej zalatwic bo jest tam bardzo fajny Pan wet ktory czesto po kosztach robi ;) Ale mysle ze te 200-250 zl trzeba liczyc....tydzien temu dla innej CCtki placlam 400:-o Quote
furciaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Doszlo 200zl od kochanej Reni:loveu: A wiec: Wplaty jednorazowe SIERPIEN: Delicja- 50zl Jamajka -50zl Nowy Wlasciciel Oscara- 100zl Renia - 200zl razem: 400zl Deklaracje stale: Wydatki: Transport- 100zl hotel - 380zl razem- 480zl Jestesmy na minusie 80zl plus potrzebna kasa na zabieg Quote
Ulka18 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja wplace drobny datek na sterylke, na jakie konto? Quote
furciaczek Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Narazie jeszcze moje prywatne, czekam od paru dni na listonosza ktory ma mi przyniesc wiesci z KRS...no ale 7 dni juz minelo a jego niema (pzanokci to ja juz nie mam!) Wysle PW ;) Quote
furciaczek Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Bazarek konkursowy, mozna wygrac sporo pieniazkow dla psiakow w potrzebie! Gdyby komus spodobalo sie zdiecie nr 45 to prosze o glos ;) http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-zapraszam-na-BEZPŁATNE-GŁOSOWANIE!!! :) Quote
minia913 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Odwiedziłyśmy wczoraj Elzę:loveu: tak się strasznie cieszyła na nasz widok aż miałam ochotę ją porwać:oops: Poznała nas od razu i piszczała bidusia jak odchodziłyśmy od niej:placz: Zawiozłyśmy jej dwa worki karmy to na jakiś czas dziewczyna będzie miała zdjęcia porobione Basia doda jak wróci bo została w Tomaszowie mazowieckim na chwilę i nie ma tam dostępu do neta. Wiadomo już ile będzie kosztowała sterylka mojej ulubienicy? Quote
furciaczek Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Minia dziekuje serdecznie za karme, nie moge sie zdiec doczekac!! Ja chwilowo zaangazowana glownie w inna akcje.... BLAGAM O POMOC, PANI JOLA- KOBIETA O OGROMNYM SERDUCHU- WLASCICIELKA NASZEJ ECI KTORA JUZ TAK WIELE PRZESZLA W SWOIM PSIM ZYCIU. STRACILI WSZYSTKO DOSLOWNIE WSZYSTKO...CALY DOM I DOBYTEK...WLASCICIELKA URATOWALA TYLKO ZWIERZAKI , SAMA ZOSTALA NAWET BEZ BUTOW BLAGAM KOCHANI ROZSYAJCIE WATEK, POMOZCIE W TEJ DRAMATYCZNEJ SYTUACJI http://www.dogomania.pl/threads/147705-Ratunku!!-Stracili-wszystko-rodzina-eci-w-potrzebie!!-Blagamy-o-pomoc!! Quote
furciaczek Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Doszly wplaty : Nowa Wlascicielka Torcia - 50zl G&G WP - 25zl Quote
Recommended Posts