Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze sterylka nas czeka, mysle ze jakos przyszly tydzien. Koszt to 200zl , dowiem sie czy mozemy liczyc na wsparcie ze skarpety sterylkowej. Bedzie tez potrzebna pewnie kasa na transport ale sie dopytam czy sami moga po dziewczyne pojechac bo juz nie pamietam czy moga czy nie moga...za duzo ludzi i mi sie miesza ;)
Odlegosc to ok 300km...

Posted

Dom cudowny, nie wiem czy moglysmy sobie wymazyc lepszy :)

Bardzo ciepli ludzie, z ogromna miloscia opowiadali o Bono, swoim poprzednim CC...jak to uwielbial wycierac sie o firanke, jak przychodzil sie pomiziac...no czuc bylo ta milosc i tesknote.
Bardzo odpowiedzialni, zdajacy sobie sprawe z powagi problemu, wiedza jak postepowac z takim psem, jak wygladaja spacery, jak to utrudnia zycie. Opowiadali jak postepowali z Bonem, jak wygladaly spacery, jak pracowali. Duzo bylo histori, wspomnien, emocji. Rewelacja, Ewa jest zachwycona a ja naprawde ciezko zadowolic w tej kwestii. Zreszta nawet w mailach, czy w rozmowie telefonicznej czuc to cieplo, milosc do psiakow i rozsadek.

Sie lekko wzruszylam, Elza bedzie miec naprawde wspaniala rodzine!!

Posted

rewelacja :) strasznie się cieszę nie ma nic lepszego jak super domek psiak znajdzie:)
trochę z innej beczki chciałam prosić bardzo o wsparcie dla mojego dziadunia powodziowego znalazł się tymczas u Czarodziejki teraz potrzebujemy kasy na leczenie i opłacanie tymczasu proszę chociaż o rozesłanie wątku
http://www.dogomania.pl/threads/190107-Portos-owczarek-z-powodzi-w-dramatycznej-sytuacji-b%C5%82agam-o-pomoc!!!!!!!?p=15113692#post15113692